Skønhedsbehandlinger

AK Nygart tilbyder en række skønhedsbehandlinger som fx hårfjerning, læbeforstørrelse, rynkebehandling, hudforyngelse m.v.

Skønhedsbehandlinger hos AK Nygart udføres af henholdsvis speciallæger, sygeplejersker, kosmetologer m. fl., som alle er efteruddannede inden for de relevante områder. Du er derfor stadigvæk i trygge og professionelle hænder, selvom du ikke skal gennemgå en kirurgisk behandling.

Skønhedsbehandlinger

Her kan du se, hvilke skønhedsbehandlinger, vi tilbyder:

Permanent hårfjerning

Hudforyngelse med Frax og IPL

– Botox

Fedtfrysning

Fillers

Profhilo

Karsprængninger med IPL

Karsprængninger med sclerosering

Frax-laser

Akne-behandling med Kleresca

Få info om vores forskellige skønhedsbehandlinger på vores hjemmeside via ovenstående links.

GRATIS FORUNDERSØGELSE

Professionel rådgivning er essentielt for et godt resultat uanset behandling. Ved en personlig forundersøgelse på klinikken vil en af vores specialuddannede sygeplejerske undersøge dig, og sammen vil I lægge en plan for hvordan netop din behandling bør forløbe, for at du opnår det bedste resultat.

Rynkeguide og fillerguide

Du kan også prøve vores rynkeguide eller vores fillerguide, hvis du gerne vil have hjælp til hvilken behandling, der egner sig til lige netop dit problem.

Podcast om hudproblemer – og behandlinger

Det kan være svært at finde ud af, hvilken ansigtsbehandling, man skal vælge. Derfor har vi lavet denne podcastepisode med en kosmetolog om de ansigtsbehandlinger, vi tilbyder, og hvilke resultater, de kan give dig. Lyt til podcastepisoden her:

Føler du ikke, at du har fået svar på alle dine spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig til os på tlf. 70 27 57 57 eller sende os en mail.