Akne-behandling med Kleresca®

Akne kan være smertefuldt. Derfor bør behandlingen ikke være det. Hvis du søger en effektiv og sikker kur mod akne er vores behandling med Kleresca® måske den rette for dig. Ved hjælp af en særlig gele og fluorescerende lys stimulerer behandlingen hudens egne fornyelsesprocesser, hvilket bekæmper de faktorer, som forårsager akne og reducerer sandsynligheden for ardannelse.

Vidste du, at 8 ud af 10 mennesker oplever at blive ramt af akne på et tidspunkt i deres liv? Og selvom mange går og tror det, så er det ikke kun noget der rammer teenagere. Faktisk er 41,3% af akne-patienter voksne mennesker. Med Kleresca® kan vi behandle akne smertefrit med en videnskabeligt dokumenteret lysteknologi.

INFO: AKNE-BEHANDLING MED KLERESCA®

Behandlingstid: 20 minutter

Resultat: Efter et forløb

Holdbarhed: Mindst et år

Pris: fra 4.000 kr. for et akne-forløb

behandling ansigtet

Hvad er Kleresca®?

Kleresca® akne-behandling er videnskabeligt dokumenteret og bygger på en unik lysteknologi (photobiomodulation eller blot PBM), der bruger fluorescerende lys til at stimulere hudens egne fornyelsesprocesser.

rosaccea behandling med Kleresca

Hvordan foregår behandlingen?

1) Vi påfører Kleresca®gel til huden, 2) Gelen oplyses i 9 minutter ved hjælp af en multi-LED Kleresca® lampe 3) Det blå lys fra lampen konverteres til fluorescerende lysenergi, der reducerer bumser, rødme og smertefulde betændelsestilstande i huden.

Hvad er akne?

Akne er en kronisk inflammatorisk sygdom i hårsækkene og talgkirtlerne, der er kendetegnet ved rødlige læsioner på huden. De områder på kroppen der typisk bliver ramt af akne er ansigtet, brystet og ryggen.

Hvorfor opstår akne?

Forskere har ikke med sikkerhed kunne nå frem til den nøjagtige årsag til akne. Men vi ved, at det er en tilstand, der opstår af forskellige årsager, hvor niveauet af hormoner kan spille en rolle.

Hvad kan du forvente med Kleresca® akne-behandling?

Ved en akne-behandling med Kleresca® anbefaler vi at du starter ud med et behandlingsforløb med 3 behandlinger fordelt på 1 behandling om ugen.

Under behandlingsforløbet vil du se mærkbare forbedringer i din hud. Du kan forvente at se yderligere forbedringer af din hud i måneder efter behandlingen er stoppet. Erfaringerne fra de klinikker, der bruger Kleresca® akne-behandling, viser, at forbedringerne fortsætter i mindst et år efter behandlingsforløbet.

FØR/EFTER: Akne-behandling med Kleresca®

FØR

UGE 6

UGE 12

UGE 45