Medarbejdere hos Nygart

stemning_gang_11


jespernygart1Speciallæge Jesper Nygart

Jesper er speciallæge i almen medicin og direktør af Nygart Privathospital. I forbindelse med åbningen af Nygart Privathospital i 1996 indførte Jesper, som en af de første i Danmark Ellipse behandlingerne mod uønsket hårvækst samt non-ablativ behandling med laser.

Jesper er godkendt af Sundhedsstyrelsen til behandling med filler, IPL/laser og Botox.

I dag udfører han hovedsagligt behandlinger med Botox, Restylane og mikro-sklerosering. Jesper underviser i behandling med fillers og Botox.

 

 


jesper-trillingsgaardSpeciallæge i Plastikkirurgi Jesper Trillingsgaard

Jesper er uddannet speciallæge i plastikkirurgi på Herlev Hospital og Rigshospitalet og har siden da har Jesper været ansat som fuldtids kosmetisk plastikkirurg på bla. Akademikliniken, Søllerød Privathospital og Teres Medical Group. Jesper er en meget erfaren kirurg indenfor alle typer af brystkirurgi, fedtsugninger, maveskindsoperationer, armplastikker mv. Endvidere behersker han flere typer af ansigtsløft, øjenlågsplastikker, fedttransplantationer til ansigtet samt pande og brynløft.

Jesper deltager kontinuerligt i internationale kurser og konferencer og underviser læger og sygeplejersker i Skandinavien i brugen af Restylane og Azzalure (butulinum-toxin) for firmaet Galderma. Siden august 2014 har Jesper været virksomhedsansvarlig læge for alle 3 klinikker under Nygart Privathospital.

Jesper er næstformand i Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi.

 

 


anders ulrik

Speciallæge i Plastikkirurgi Anders Ulrik

Anders er speciallæge i plastikkirurgi uddannet bl.a. på Rigshospitalet og Herlev Hospital. Sideløbende har han i flere år arbejdet som konsulent for Lyngby Plastikkirurgiske Klinik.

Han har en bred erfaring indenfor plastikkirurgi og foretager alle typer brystoperationer, maveskindsoperationer, armplastikker og fedtsugninger.

Anders er medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi.

 

 


Speciallæge i Plastikkirurgi Christian Sneistrup

Christian er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Rikshospitalet i Oslo. Her var han efterfølgende ansat som overlæge og arbejdede bl.a. med brystrekonstruktioner, medfødte misdannelser og ansigtskirurgi. Eftefølgende vendte han hjem til Danmark, hvor han har været overlæge på Aleris Hamlet Hospitaler og arbejdet primært med kosmetisk kirurgi såsom bryst, ansigt, kropskonturering mm.

Sideløbende har Christian arbejdet med forskellige filler typer og botulinum toxin samt undervist i Radiesse behandlinger.

Christian er medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi.

 

 

 


helle-1Klinikchef Helle Hillingsø

Helle er uddannet sygeplejerske og efterfølgende operationssygeplejerske. Hun er en vigtig del af Nygart, hvor hun får hverdagen til at fungere.

Helle er Klinikchef for alle 3 klinikker; København, Lyngby og Århus.

 

 

 

 

 


lene1Sygeplejerske Lene Tauson

Lene er uddannet sygeplejerske og fungerer som operations –, opvågningssygeplejerske og patientkoordinator. Lene er en vigtig del af operationsteam, hvor hun har stor erfaring i det plastikkirurgiske speciale.

Derudover tager Lene sig primært af kontrollerne efter operation og 3 måneders kontrol.

 

 

 

 


camilla1Sygeplejerske Camilla Nue Møller

Camilla er uddannet sygeplejerske og fungerer som operations –, opvågningssygeplejerske og sekretær. Camilla tager sig ligeledes af kontroller efter operation og 3 måneders kontrol. Camilla har mange års erfaring som akut-sygeplejerske fra det offentlige.

Camilla er en vigtigt del af operationsteamet, hvor hun altid står klar med en tryg hånd til at hjælpe dig.

 

 

 


Yvonne

Sygeplejerske Yvonne Bengtsson

Yvonne er uddannet sygeplejerske og fungerer som operations –, opvågningssygeplejerske. Yvonne har mange års erfaring fra operationsbranchen, og kommer fra lignende stillinger hos bl.a. Akademikliniken.

 

 

 

 


Camilla

Sygeplejerske Camilla Olsson

Camilla er uddannet sygeplejerske og fungerer koordinerende opvågningssygeplejerske. Camilla har mange års erfaring fra det akutte speciale. Derudover tager Camilla sig primært af kontrollerne efter operation og 3 måneders kontrol.

 

 

 

 


annesophie1Sygeplejerske Ann Sophie Ahrensborg

Ann Sophie er uddannet sygeplejerske og fungerer som ansvarlig for IPL/laser afdelingen i København.

Ann Sophie er registreret af Sundhedsstyrelsen til behandling med IPL/laser.

Hun er såledeas specialiseret i IPL-behandlinger i forhold til hårfjrning, karsprængninger og hudforyngelse.

 

 

 

 


Nygart privathospital Foto: Gorm BranderupSygeplejerske Helle Boisen

Helle er uddannet sygeplejerske og er specialiseret i at behandle med midlertidige fillers og Botox. Helle arbejder primært i vores afdeling i Aarhus hvor hun ligeledes er den ansvarshavende sygeplejerske.

Helle har endvidere flere års erfaring i at arbejde med peeling og dermarollerbehandlinger, samt IPL-behandlinger i forhold til hårfjerning, karsprængninger,  Coolsculpting og hudforyngelse.

Helle er registreret af Sundhedsstyrelsen til behandlinger med IPL/laser samt behandling med fillers og Botox.

 

 


fabiola1Kosmetolog Fabiola Cordeiros

 

Fabiola er uddannet kosmetolog og arbejder i vores kosmetiske team i henholdsvis København og Lyngby.

Fabiola er registreret af Sundhedsstyrelsen til behandlinger med IPL/laser til hår og kar.

Fabiola har mange års bred erfaring i det kosmetiske speciale, og Fabiola arbejder hos Nygart med IPL-behandlinger i forhold til hårfjerning, eDermastamp og Dermaroller, karsprængninger, samt Coolsculpting. Derudover er Fabiola klinikkens ansvarlige i forhold til Coolsculpting behandlinger og undervisning af klinikkens behandlere på området.

 


maria1Sygeplejerske Maria Bobjerg

Maria er uddannet sygeplejerske og arbejder i vores kosmetiske team, i henholdsvis Lyngby og København.

Maria er registreret af Sundhedsstyrelsen til behandlinger med IPL/laser til hår og kar, samt behandling med midlertidige fillers og Botox.

Maria har bred erfaring i det kosmetiske speciale, og har stor interesse i dermatologien. Maria arbejder med Botox, karsprængninger,  Dermaroller, eDermastamp, peeling, midlertidige Fillers samt IPL-behandlinger i forhold til hårfjerning.

 


malene_NY

Sekretær Malene Wulff

Malene er uddannet sosu-assistent og har en baggrund som sekretær hos en privatpraktiserende læge og i hjemmesygeplejen.

Malene har et bredt kendskab til det plastik-kosmetiske speciale,  hun er en vigtig del af hverdagen hos Nygart, hvor hun har arbejdet siden 2010.

 

 

 

 


stine1

 Sekretær Stine Michelsen

Stine har gennem de sidste år arbejdet som sekretær og har med sin baggrund i skønhedsbranchen en bred erfaring med kundebetjening, salg og service. Stine besidder en stor viden om det plastikkiurgiske speciale, og er i det administrerende team en vigtig del af hverdagen. Stine er sekretær hos Nygart, hvor hun er patientens første møde.

Stine  i København samt i vores kosmetiske klinik i Lyngby.

 

 

 


natahlie1

Sekretær Nathalie Rye

Nathalie har gennem de sidste mange år arbejdet som stewardesse og har derfra stor erfaring med at yde en høj grad af kundeservice og kundepleje. Sammen med de andre sekretærer skaber Nathalie en rolig og velfungerende hverdag hos Nygart.

Nathalie arbejder som sekretær i vores reception i København og tillige i vores kosmetiske afdeling i Lyngby.

 

 

 


Sekretær Charlotte Fogtdahl

Charlotte har gennem de sidste mange år arbejdet som selvstændig kosmetolog og har sideløbende undervist på kosmetolog skolen i Aarhus. Hun har med sin baggrund i den kosmetiske branche en bred erfaring med kundebetjening, salg og service.

Charlotte sidder i receptionen i vores klinik i Aarhus. i Aarhus behandler hun ligeledes med IPL permanent hårfjerning. Charlotte er registreret af Sundhedsstyrelsen til behandlinger med IPL/laser.

 

 


sarah1Markedsføringsansvarlig Sarah Thomsen

 

Sarah er Markedsføringsansvarlig hos Nygart Privathospital, og står dermed for al markedsføringen af de tre klinikker.

Sarah er registreret af Sundhedsstyrelsen til behandlinger med IPL/laser til hår og kar, samt behandling med fillers og Botox.

Sarah er ligeledes sygeplejerske og uddannet til at arbejder med midlertidige Fillers, Peeling med ph over 3, Botox, Dermaroller, CoolSculpting samt IPL-behandlinger i forhold til hårfjerning samt karsprængninger.