Medarbejdere hos AK Nygart

Her kan du finde alle plastikkirurger, sygeplejersker, behandlere og administrative medarbejdere hos AK Nygart i København, Lyngby og Aarhus.

PLASTIKKIRURGER

VIRKSOMHEDSANSVARLIG OVERLÆGE I PLASTIKKIRURGI JESPER TRILLINGSGAARD

Jesper er uddannet speciallæge i plastikkirurgi på Herlev Hospital og Rigshospitalet og har siden da været ansat som fuldtids kosmetisk plastikkirurg på bla. Akademikliniken, Søllerød Privathospital og Teres Medical Group. Jesper er en meget erfaren kirurg indenfor alle typer af brystkirurgi, fedtsugninger, maveskindsoperationer, armplastikker mv. Endvidere behersker han flere typer af ansigtsløft, øjenlågsplastikker, fedttransplantationer til ansigtet samt pande og brynløft.

Jesper deltager kontinuerligt i internationale kurser og konferencer og har undervist læger og sygeplejersker i Skandinavien i brugen af Restylane og Azzalure (butulinum-toxin) for firmaet Galderma. Siden august 2014 har Jesper været virksomhedsansvarlig læge for alle klinikker under AK Nygart.

Jesper er bestyrelsesmedlem i Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi samt medlem af ISAPS,  International Society of Aesthetic Plastic Surgery og Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi

KLINIKKER: København og Aarhus

Læs mere om Jesper Trillingsgaard

OVERLÆGE I PLASTIKKIRURGI ANDERS ULRIK

Anders er speciallæge i plastikkirurgi, uddannet bl.a. på Rigshospitalet og Herlev Hospital. Sideløbende har han i flere år arbejdet som konsulent for Lyngby Plastikkirurgiske Klinik.

Han har en bred erfaring indenfor plastikkirurgi og foretager alle typer brystoperationer, maveskindsoperationer, fedtsugninger mv.

Anders er medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi og Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi.

KLINIKKER: København og Aarhus

OVERLÆGE I PLASTIKKIRURGI CHRISTIAN SNEISTRUP

Christian er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Rikshospitalet i Oslo. Her var han efterfølgende ansat som overlæge og arbejdede bl.a. med brystrekonstruktioner, medfødte misdannelser og ansigtskirurgi. Eftefølgende vendte han hjem til Danmark, hvor han har været overlæge på Aleris Hamlet Hospitaler og arbejdet primært med kosmetisk kirurgi såsom bryst, ansigt, kropskonturering mm.

Sideløbende har Christian arbejdet med forskellige filler typer og botulinum toxin samt undervist i Radiesse behandlinger.

Christian er medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi og Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi.

KLINIKKER: København og Aarhus

Læs mere om Christian Sneistrup

OVERLÆGE I PLASTIKKIRURGI JENS BENGAARD

Jens er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Aarhus- og Odense Universitetshospital og har været ansat hos AK Nygart siden 2017. Han er tidligere ansat som overlæge på Aarhus Universitetshospital, hvor han dels lavede brystrekonstruktioner og rekonstruktioner i hoved-hals området. Samtidig var han ansvarlig for behandling af patienter som har behov for hudkorrektion efter stort vægttab.

Han har i mere end 10 år været tilknyttet Aleris-Hamlet som kosmetisk kirurg og har stor erfaring med alle typer af brystkirurgi, fedtsugninger, maveskindsoperationer, armplastikker, lårplastikker mv. Endvidere behersker han flere typer af ansigtsløft og øjenlågsplastikker.

Jens er medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi og Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi.

KLINIKKER: Aarhus

OVERLÆGE I PLASTIKKIRURGI MARIE LOUISE VON SPERLING

Marie Louise er uddannet læge på Københavns Universitet i 2007. Hun har arbejdet i det plastikkirurgiske som speciallæge siden 2009 og haft fellowships i Belgien og Schweiz, hvor hun blandt andet er oplært i moderne ansigtsløft-teknikker, brystkirurgi og andre kosmetiske indgreb i ansigtet og på kroppen.

I perioden 2014-2018 har Marie Louise arbejdet på Amalieklinikken i København og siden 2019 været ansat hos AK Nygart.

Marie Louise har medvirket i flere TV-programmer om skønhed og kosmetisk kirurgi på TV2 og TV3.

Marie Louise er medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi og Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi.

KLINIKKER: København og Aarhus

LÆGER

Overlæge Berit Lavik

Berit er speciallæge i almen medicin og medicinsk ansvarlig overlæge hos AK Nygart.

Berit har mange års erfaring med laser, filler og Botox gennem arbejde på bl.a. Cosmolaser og Amalieklinikken. Desuden har hun været på intensiv oplæring i London, hvor hun har lært nye teknikker til Botox og filler, specielt mhp. at give et løft og et naturligt udtryk. Gennem arbejde som praktiserende læge har Berit en grundlæggende medicinsk erfaring som danner baggrund for at vurdere helheden og sikkerheden i behandlingerne.

Berit underviser desuden i behandling med laser, fillers og Botox.

Berit er godkendt af Sundhedsstyrelsen til behandling med filler, IPL/laser og Botox.

KLINIKKER: København, Lyngby og Århus

Læs mere om Berit Lavik

Anæstesilæge Henrik Preisler

KLINIKKER: København

Anæstesilæge Birgitte Madsen

KLINIKKER: København

BEHANDLINGSSYGEPLEJERSKER

SYGEPLEJERSKE ERLA ØREGAARD

Erla er uddannet sygeplejerske og har mange års erfaring som kosmetisk sygeplejerske.

Erla har arbejdet med IPL-behandlinger til hårfjerning, kar samt milde rynkebehandlinger siden 2013 og injektionsbehandlinger med filler og botulinum toxin samt fedtfrysning siden 2016.

Erla er registreret af Sundhedsstyrelsen til behandlinger med midlertidige fillers, Botulinum toxin og IPL.

KLINIKKER: København og Lyngby

SYGEPLEJERSKE HELLE BOISEN

Helle er uddannet sygeplejerske og er specialiseret i at behandle med midlertidige fillers og Botox. Helle arbejder primært i vores afdeling i Aarhus hvor hun ligeledes er den ansvarshavende sygeplejerske.

Helle har flere års erfaring i at arbejde med peeling og dermarollerbehandlinger, samt IPL-behandlinger i forhold til hårfjerning, karsprængninger, Coolsculpting og hudforyngelse.

Helle er registreret af Sundhedsstyrelsen til behandlinger med IPL/laser samt behandling med fillers og Botox.

KLINIKKER: Aarhus

SYGEPLEJERSKE CHANNE BERTHELSEN

Channe er uddannet kosmetisk sygeplejerske og er certificeret hos sundhedsstyrelsen til behandling med Botox, fillers, IPL, hårfjerning med laser, fraktioneret laser og Coolsculpting. Channe har flere års erfaring indenfor hudpleje og har tidligere arbejdet med kemiske peelinger samt vejledt kunder i forhold til acne, melasma og solskadet hud.

Channe har flere års erfaring fra hospitalsvæsnet både i Danmark og Norge. Hun er derfor også at finde i vores opvågning, som opvågningssygeplejerske.

KLINIKKER: København og Lyngby

SYGEPLEJERSKE LENE TAUSON

Lene er uddannet sygeplejerske og arbejder både som operationssygeplejerske samt kosmetisk

sygeplejerske.

Lene har bred erfaring i det plastikkirurgiske speciale.

Hun er registreret af Sundhedsstyrelsen til behandlinger med midlertidige fillers, Botox og kar med IPL.

KLINIKKER: København og Lyngby

KOSMETOLOGER

KOSMETOLOG FABIOLA CORDEIROS

Fabiola er uddannet kosmetolog og arbejder i vores kosmetiske team i henholdsvis København og Lyngby.

Fabiola er registreret af Sundhedsstyrelsen til behandlinger med IPL/laser til hår og kar.

Fabiola har mange års bred erfaring i det kosmetiske speciale. Hos AK Nygart arbejder hun med IPL-behandlinger i forhold til hårfjerning, eDermastamp og Dermaroller, karsprængninger, samt Coolsculpting. Derudover er Fabiola klinikkens ansvarlige til Coolsculpting behandlinger og undervisning af klinikkens behandlere på området.

KLINIKKER: København og Lyngby

KOSMETOLOG CHARLOTTE FOGTDAHL

Charlotte har gennem de sidste mange år arbejdet som selvstændig kosmetolog og har sideløbende undervist på kosmetolog skolen i Aarhus. Hun har med sin baggrund i den kosmetiske branche en bred erfaring med kundebetjening, salg og service.

I Aarhus behandler Charlotte med IPL permanent hårfjerning, Coolsculpting og vores kemiske AK-peelinger. Charlotte sidder desuden i receptionen i vores klinik i Aarhus.

KLINIKKER: Aarhus

OPERATIONS- OG OPVÅGNINGSSYGEPLEJERSKER

SYGEPLEJERSKE CAMILLA NUE MØLLER

Camilla er uddannet sygeplejerske og fungerer som operationssygeplejerske.

Camilla har mange års erfaring som akut-sygeplejerske fra det offentlige.

Camilla er en vigtigt del af operationsteamet, hvor hun altid står klar med en tryg hånd til at hjælpe dig.

KLINIKKER: København og Aarhus

SYGEPLEJERSKE MAY BROGAARD ANDERSEN

May er uddannet sygeplejerske og fungerer som operations- og opvågningssygeplejerske. May tager sig ligeledes af kontroller efter operation. May kommer fra lignende stilling fra det offentlige.

KLINIKKER: København

SYGEPLEJERSKE TRINE KJÆR KARLSEN

Trine er uddannet sygeplejerske samt kosmetolog.

Trine har mange års erfaring som operationssygeplejerske fra det offentlige.

Til daglig fungerer Trine som operationssygeplejerske i klinikken i Aarhus.

KLINIKKER: Aarhus

SYGEPLEJERSKE CHARLOTTE GAMBORG KJÆRSGAARD

Charlotte – også kaldet Lotte – blev uddannet som sygeplejerske i 1994.

Lotte har en bred sygeplejefaglig erfaring fra både det offentlige, det private og fra Norge. Hun har senest arbejdet som akut sygeplejerske.

Til daglig passer Lotte opvågningen i Aarhus.

KLINIKKER: Aarhus

SYGEPLEJERSKE ANNE GRAM KORNERUP

Anne er uddannet sygeplejerske, og fungerer som sygeplejerske i vores opvågningsafdeling. Hun tager sig desuden af kontroller efter operationer.

Anne har flere års erfaring med ortopædkirurgi, og har arbejdet med intensiv sygepleje og rehabilitering i det offentlige.

KLINIKKER: København

SYGEPLEJERSKE ANNE LÆRKE LILLHOLM

Anne er uddannet sygeplejerske, og fungerer som sygeplejerske i vores opvågningsafdeling. Hun tager sig desuden af kontroller efter operationer.

KLINIKKER: København

SEKRETÆRER

SEKRETÆR HENRIETTE LIEBERKNECHT

Henriette har i en del år arbejdet med personlig fremtoning, sundhed og træning som instruktør i motion- og fitnesscentre og som underviser på aftenskolekurser. Desuden har hun god erfaring med kundeservice fra et job som salgsassistent i en mode- og interiørbutik. Med en oprindelig uddannelse og baggrund som bankfuldmægtig i mere end 10 år er Henriette også god til at holde styr på tal og aftaler.

KLINIKKER: København og Lyngby

SEKRETÆR STINE MICHELSEN

Stine har gennem de sidste år arbejdet som sekretær og har med sin baggrund i skønhedsbranchen en bred erfaring med kundebetjening, salg og service.

Stine besidder en stor viden om det plastikkiurgiske speciale, og er i det administrerende team en vigtig del af hverdagen. Stine er sekretær hos AK Nygart, hvor hun er patientens første møde.

KLINIKKER: København og Lyngby

SEKRETÆR ANGELA KYRSON

KLINIKKER: København og Lyngby

SEKRETÆR Camilla Gregersen

Camilla er uddannet lægesekretær og blev udlært i 2001 på Roskilde Sygehus.

Hun har arbejdet i 17 år som lægesekretær på Rigshospitalets Traumecenter og de sidste 3 år som lægesekretær på Capio CFR Privathospital i det plastikkirugiske team.

KLINIKKER: København og Lyngby

SEKRETÆR LISE TOFTDAHL OLESEN

KLINIKKER: Århus

ADMINISTRATION

ADM. DIREKTØR FOR AK NYGART, HELLE HILLINGSØ

AK Nygart har gennem alle år arbejdet målrettet på, at være kundernes foretrukne valg, når det gælder kosmetisk plastikkirurgi og behandling.

Gennem mere end 25 år har AK Nygart sørget for, at rekruttere de bedste kirurger, sygeplejersker og behandlere, således at kunderne kan få den optimale behandling og oplevelse, hver gang de kommer på vores klinikker.

For at forblive de bedste søger Helle for i sin position som den øverste ansvarlige for virksomheden, at AK Nygart har de allerbedste medarbejdere på alle poster, som kontinuerligt får uddannelse, så du som kunde ved, at hos AK Nygart får du den bedste kvalitet. Helle sørger desuden for at arbejde både strategisk og i praktikken med at udvikle og opretholde den bedste arbejdsplads for alle.

DATABESKYTTELSESRÅDGIVER (DPO) OG PA HANNE BRODERSEN

Hos AK Nygart prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed meget højt. Hanne er vores DPO-ansvarlige, og hun sikrer, at vi gør vores bedste for at sikre dine personoplysninger og i forhold til databeskyttelseslovgivningen. Har du spørgsmål til behandling af dine personoplysninger, kan du altid kontakte Hanne på info@nygart.dk.

Hanne er også personlig assistent for Helle Hillingsø, hvor hun bistår med udførsel af forskellige administrative opgaver og projekter.

Hanne er uddannet civiløkonom og har en baggrund som projektleder fra telebranchen.

AFDELINGSLEDER ANNETTE STREULI

Annette er uddannet anæstesisygeplejerske og fungerer som afdelingsleder for vores operation- og opvågningsteam.

Du kan være heldig at møde Annette på operationsstuen eller i opvågningen, hvor hun til tider også varetager disse funktioner.

Klinikker: København

AFDELINGSLEDER TANJA FALK HANSEN

Tanja er uddannet anæstesisygeplejerske og har tidligere arbejdet på Skejby anæstesiafdeling.

Tanja er afdelingsleder for vores operationsafdeling i Aarhus. Du kan også være heldig at møde Tanja opvågningen, hvor hun til tider fungerer som opvågningssygeplejerske.

KLINIKKER: Aarhus, Lundingsgade

MARKETINGKOORDINATOR MARIA TEGLKAMP

Maria er marketingkoordinator hos AK Nygart, og står dermed for markedsføringen af klinikkerne hos AK Nygart, som er en del af Akademikliniken Group.

Maria er uddannet cand. mag. i dansk fra Københavns Universitet i 2016 og er ekspert i podcasting.