Medarbejdere hos Nygart

jesper nygart

Overlæge Jesper Nygart

Jesper er speciallæge i almen medicin og direktør af AK Nygart. I forbindelse med åbningen af Nygart i 1996 indførte Jesper, som en af de første i Danmark Ellipse behandlingerne mod uønsket hårvækst samt non-ablativ behandling med laser.

Jesper er godkendt af Sundhedsstyrelsen til behandling med filler, IPL/laser og Botox.

I dag udfører han hovedsagligt behandlinger med Botox, Restylane og mikro-sklerosering. Jesper underviser i behandling med fillers og Botox.

VIRKSOMHEDSANSVARLIG OVERLÆGE I PLASTIKKIRURGI JESPER TRILLINGSGAARD

Jesper er uddannet speciallæge i plastikkirurgi på Herlev Hospital og Rigshospitalet og har siden da været ansat som fuldtids kosmetisk plastikkirurg på bla. Akademikliniken, Søllerød Privathospital og Teres Medical Group. Jesper er en meget erfaren kirurg indenfor alle typer af brystkirurgi, fedtsugninger, maveskindsoperationer, armplastikker mv. Endvidere behersker han flere typer af ansigtsløft, øjenlågsplastikker, fedttransplantationer til ansigtet samt pande og brynløft.

Jesper deltager kontinuerligt i internationale kurser og konferencer og har undervist læger og sygeplejersker i Skandinavien i brugen af Restylane og Azzalure (butulinum-toxin) for firmaet Galderma. Siden august 2014 har Jesper været virksomhedsansvarlig læge for alle klinikker under AK Nygart.

Jesper er bestyrelsesmedlem i Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi samt medlem af ISAPS, International Society of Aesthetic Plastic Surgery.

OVERLÆGE I PLASTIKKIRURGI ANDERS ULRIK

Anders er speciallæge i plastikkirurgi, uddannet bl.a. på Rigshospitalet og Herlev Hospital. Sideløbende har han i flere år arbejdet som konsulent for Lyngby Plastikkirurgiske Klinik.

Han har en bred erfaring indenfor plastikkirurgi og foretager alle typer brystoperationer, maveskindsoperationer, armplastikker og fedtsugninger.

Anders er medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi.

OVERLÆGE I PLASTIKKIRURGI CHRISTIAN SNEISTRUP

Christian er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Rikshospitalet i Oslo. Her var han efterfølgende ansat som overlæge og arbejdede bl.a. med brystrekonstruktioner, medfødte misdannelser og ansigtskirurgi. Eftefølgende vendte han hjem til Danmark, hvor han har været overlæge på Aleris Hamlet Hospitaler og arbejdet primært med kosmetisk kirurgi såsom bryst, ansigt, kropskonturering mm.

Sideløbende har Christian arbejdet med forskellige filler typer og botulinum toxin samt undervist i Radiesse behandlinger.

Christian er medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi.

OVERLÆGE I PLASTIKKIRURGI JENS BENGAARD

Jens er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Aarhus- og Odense Universitetshospital. Han er tidligere ansat som overlæge på Aarhus Universitetshospital, hvor han dels lavede brystrekonstruktioner og rekonstruktioner i hoved-hals området. Samtidig var han ansvarlig for behandling af patienter som har behov for hudkorrektion efter stort vægttab.

Han har i mere end 10 år været tilknyttet Aleris-Hamlet som kosmetisk kirurg og har stor erfaring med alle typer af brystkirurgi, fedtsugninger, maveskindsoperationer, armplastikker, lårplastikker mv. Endvidere behersker han flere typer af ansigtsløft og øjenlågsplastikker.

Jens er medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi.

COO HELLE HILLINGSØ

Helle er COO (Cheif Operating Officer) for hele AK Nygart koncernen.

Helle er uddannet sygeplejerske og efterfølgende operationssygeplejerske. Hun er en vigtig del af AK Nygart, hvor hun får hverdagen til at fungere.

SYGEPLEJERSKE LENE TAUSON

Lene er uddannet sygeplejerske og arbejder både som operationssygeplejerske samt kosmetisk

sygeplejerske.

Lene har bred erfaring i det plastikkirurgiske speciale.

Hun er registreret af Sundhedsstyrelsen til behandlinger med midlertidige fillers og Botox.

SYGEPLEJERSKE CAMILLA NUE MØLLER

Camilla er uddannet sygeplejerske og fungerer som operationssygeplejerske.

Camilla har mange års erfaring som akut-sygeplejerske fra det offentlige.

Camilla er en vigtigt del af operationsteamet, hvor hun altid står klar med en tryg hånd til at hjælpe dig.

SYGEPLEJERSKE MAY BROGAARD ANDERSEN

May er uddannet sygeplejerske og fungerer som operations- og opvågningssygeplejerske. May tager sig ligeledes af kontroller efter operation. May kommer fra lignende stilling fra det offentlige.

SYGEPLEJERSKE ANNETTE RATTING

Annette er uddannet anæstesisygeplejerske med flere års erfaring fra den private sektor. Annette fungerer som daglig leder for vores operation- og opvågningsteam.

Du kan være heldig at møde Annette på operationsstuen hvor hun til tider også vil fungere som operationssygeplejerske.

SYGEPLEJERSKE CAMILLA OLSSON

Camilla er uddannet sygeplejerske og fungerer koordinerende opvågningssygeplejerske.

Camilla har mange års erfaring fra det akutte speciale. Derudover tager Camilla sig primært af kontrollerne efter operation.

SYGEPLEJERSKE ANN SOPHIE AHRENSBORG

Ann Sophie er uddannet sygeplejerske og fungerer som ansvarlig for IPL/laser i København og Lyngby.

Ann Sophie er registreret af Sundhedsstyrelsen til behandling med IPL/laser.

Hun er såledeas specialiseret i IPL-behandlinger i forhold til hårfjrning, karsprængninger og hudforyngelse.

SYGEPLEJERSKE HELLE BOISEN

Helle er uddannet sygeplejerske og er specialiseret i at behandle med midlertidige fillers og Botox. Helle arbejder primært i vores afdeling i Aarhus hvor hun ligeledes er den ansvarshavende sygeplejerske.

Helle har flere års erfaring i at arbejde med peeling og dermarollerbehandlinger, samt IPL-behandlinger i forhold til hårfjerning, karsprængninger, Coolsculpting og hudforyngelse.

Helle er registreret af Sundhedsstyrelsen til behandlinger med IPL/laser samt behandling med fillers og Botox.

KOSMETOLOG FABIOLA CORDEIROS

Fabiola er uddannet kosmetolog og arbejder i vores kosmetiske team i henholdsvis København og Lyngby.

Fabiola er registreret af Sundhedsstyrelsen til behandlinger med IPL/laser til hår og kar.

Fabiola har mange års bred erfaring i det kosmetiske speciale. Hos AK Nygart arbejder hun med IPL-behandlinger i forhold til hårfjerning, eDermastamp og Dermaroller, karsprængninger, samt Coolsculpting. Derudover er Fabiola klinikkens ansvarlige til Coolsculpting behandlinger og undervisning af klinikkens behandlere på området.

SYGEPLEJERSKE MARIA BOBJERG

Maria er uddannet sygeplejerske og arbejder i vores kosmetiske team, i henholdsvis Lyngby og København.

Maria er registreret af Sundhedsstyrelsen til behandlinger med IPL/laser til hår og kar, samt behandling med midlertidige fillers og Botox.

Maria har bred erfaring i det kosmetiske speciale, og har stor interesse i dermatologien. Maria arbejder med Botox, karsprængninger, Dermaroller, eDermastamp, peeling, midlertidige Fillers samt IPL-behandlinger i forhold til hårfjerning.

SYGEPLEJERSKE MIA JØNCH

Mia er uddannet kosmetolog og kosmetisk sygeplejerske. Mia har mange års erfaring som selvstændig kosmetolog, hvor hun har opnået bred erfaring med dermatologien.

Mia er ekspert i hudbehandlinger, hudpleje, Coolsculpting, dermaroller og hårfjerning.

Mia er registreret af Sundhedsstyrelsen til behandlinger med midlertidige fillers og Botox.

KOSMETOLOG MARIANNE BROSS

Marianne er uddannet kosmetolog og ekspert i hud og hårfjerning. Marianne har flere års erfaring i den kosmetiske branche, hvor hun har opnået bred erfaring med hudbehandlinger.

Marianne er en del af det kosmetiske team i Lyngby og København, hvor hun udfører forskellige hudbehandlinger, samt deler ud af sin ekspertise i hudpleje, dermaroller og hårfjerning.

SEKRETÆR STINE MICHELSEN

Stine har gennem de sidste år arbejdet som sekretær og har med sin baggrund i skønhedsbranchen en bred erfaring med kundebetjening, salg og service.

Stine besidder en stor viden om det plastikkiurgiske speciale, og er i det administrerende team en vigtig del af hverdagen. Stine er sekretær hos AK Nygart, hvor hun er patientens første møde.

SEKRETÆR CHARLOTTE FOGTDAHL

Charlotte har gennem de sidste mange år arbejdet som selvstændig kosmetolog og har sideløbende undervist på kosmetolog skolen i Aarhus. Hun har med sin baggrund i den kosmetiske branche en bred erfaring med kundebetjening, salg og service.

Charlotte sidder i receptionen i vores klinik i Aarhus. i Aarhus behandler hun ligeledes med IPL permanent hårfjerning. Charlotte er registreret af Sundhedsstyrelsen til behandlinger med IPL/laser.

SEKRETÆR HENRIETTE LIEBERKNECHT

Henriette har i en del år arbejdet med personlig fremtoning, sundhed og træning som instruktør i motion- og fitnesscentre og som underviser på aftenskolekurser. Desuden har hun god erfaring med kundeservice fra et job som salgsassistent i en mode- og interiørbutik. Med en oprindelig uddannelse og baggrund som bankfuldmægtig i mere end 10 år er Henriette også god til at holde styr på tal og aftaler.

Du møder Henriette i receptionen i henholdsvis København og Lyngby.

MARKEDSFØRINGSANSVARLIG SARAH THOMSEN

Sarah er Markedsføringsansvarlig hos AK Nygart, og står dermed for al markedsføringen af klinikkerne.

Sarah er registreret af Sundhedsstyrelsen til behandlinger med IPL/laser til hår og kar, samt behandling med fillers og Botox.

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU