Brystløft – Stort og lille brystløft hos AK Nygart

Ønsket om brystløft handler for mange kvinder om at genskabe brystets ungdommelige udtryk. Vi tilbyder store og små brystløft og brystløft med og uden implantater.

Efter graviditet og amning, efter vægttab og med tidens almindelig aldring mister brystet ofte sin fasthed, fylde og facon og huden taber elasticitet. Er dit bryst blevet slapt eller hængende, men er du i øvrigt tilfreds med størrelsen, kan et brystløft være en idé.

Brystløft med eller uden implantater

Har du brystvæv nok i forvejen, og ønsker du bare at få løftet bryster, der måske er blevet tunge efter graviditet, amning eller vægttab? Så kan et brystløft, enten stort eller lille, foretages uden implantater.

Et brystløft kan selvfølgelig også kombineres med en brystforstørrelse med implantater, der vil skabe eller genskabe den naturlige fylde i barmen*. Læs mere om brystløft i kombination med brystforstørrelse under patientinformation.

Se før/efter-billeder af brystløft med og uden implantater her.

Stort og lille brystløft

Der findes forskellige teknikker ved brystløft. Sædvanligvis vil man ved større brystløft lave et såkaldt anker-formet snit. Her lægger kirurgen snittet fra brystvorten og ned til nedre del af brystet og i et bueformet snit under brystfolden. Herefter fjernes overskydende hud, og brystvorten og det brune område om brystvorten flyttes længere op på brystet.

Et lille brystløft, hvor kirurgen kun behøver at fjerne hud omkring brystvorten, kan foretages næsten uden synlige ar*. Sådan at arret ved et lille brystløft vil løbe i kanten af brystvorten.

*Vi understreger at et brystløft ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

Et trygt forløb

Hos AK Nygart er vi eksperter i kosmetisk brystkirurgi og vores dygtige plastikkirurger har stor erfaring med alle former for kosmetisk brystløft. Under hele forløbet vil du som vores patient være i kontakt med højtuddannet personale. Fx snakker du med kirurgen allerede inden for det første døgn efter dit brystløft. Det giver tryghed og sikrer et godt behandlingsforløb.

Uforpligtende forundersøgelse

Ved forundersøgelsen vil du og kirurgen afdække dine forventninger og finde svar på hvad der er kirurgisk muligt. Din oprindelige bryst-størrelse og brystplacering vil have betydning for, hvordan dit fremtidige bryst kommer til at se ud. Sammen planlægger I din kommende operation.

BESTIL FORUNDERSØGELSE HER

Vi opererer ikke følgende patienter

  • Der er har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Type 1 diabetes
  • Epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU