Brystløft – Stort og lille brystløft hos AK Nygart

Ønsket om brystløft handler for mange kvinder om at genskabe brystets ungdommelige udtryk. Vi tilbyder store og små brystløft og brystløft med og uden implantater.

brystloeft forundersøgelse 2024

Stort løft med anker-ar

Erfarne kirurger

Brystløft med og uden implantater

Lille løft med ar langs areola

brystloeft forundersøgelse 2024

Brystløft med og uden implantater

Lille løft med ar langs areola

Stort løft med anker-ar

Erfarne kirurger

Efter graviditet og amning, efter vægttab og med tidens almindelig aldring mister brystet ofte sin fasthed, fylde og facon og huden taber elasticitet. Er dit bryst blevet slapt eller hængende, men er du i øvrigt tilfreds med størrelsen, kan et brystløft være en idé.

Før/efter billeder af brystløft

FØR

EFTER

FØR

EFTER

Se vores kunders anmeldelser af brystløft:

Stort og lille brystløft

Der findes forskellige teknikker, når man skal løfte brystet. Sædvanligvis vil man ved større brystløft lave et såkaldt anker-formet snit, et anker-ar. Her lægger kirurgen snittet fra brystvorten og ned til nedre del af brystet og i et bueformet snit under brystfolden. Herefter fjernes overskydende hud, og brystvorten og det brune område om brystvorten, areola, flyttes længere op på brystet.

Et lille brystløft, hvor kirurgen kun behøver at fjerne hud omkring brystvorten, kan foretages næsten uden synlige ar*. Her vil arret løbe langs kanten af brystvorten.

Til en forundersøgelse hos en af vores kirurger vil du blive vejledt i, om du behøver et stort løft eller kan nøjes med et lille løft for at opnå de bryster, du drømmer om.

Info: Brystløft

Bedøvelse: Lokal eller fuld bedøvelse

Indlæggelse: 2-4 timer

Nedetid: 10-14 dage

Endelige kontrol: Efter 6 måneder

Pris: fra 24.300 kr.

ℹ️ Læs patientinformation

Klik, og læs mere om …

Brystløft med eller uden implantater

Har du brystvæv nok i forvejen, og ønsker du bare at få løftet bryster, der måske er blevet tunge efter graviditet, amning eller vægttab?

Så kan et brystløft, enten stort eller lille, foretages uden implantater.

Et løft kan selvfølgelig også kombineres med en brystforstørrelse med implantater, der vil skabe eller genskabe den naturlige fylde i barmen*. Læs mere om brystløft i kombination med brystforstørrelse under patientinformation.

*Vi understreger at et brystløft ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

Uforpligtende forundersøgelse

Ved forundersøgelsen vil du og kirurgen afdække dine forventninger og finde svar på hvad der er kirurgisk muligt. Din oprindelige bryst-størrelse og brystplacering vil have betydning for, hvordan dit fremtidige bryst kommer til at se ud. Sammen planlægger I din kommende operation.

Et trygt forløb

Hos AK Nygart er vi eksperter i kosmetisk brystkirurgi og vores dygtige plastikkirurger har stor erfaring med alle former for kosmetisk brystløft. Under hele forløbet vil du som vores patient være i kontakt med højtuddannet personale. Fx snakker du med kirurgen allerede inden for det første døgn efter dit brystløft. Det giver tryghed og sikrer et godt behandlingsforløb.

Finansiering – Nye bryster til kun 899 kr/md.

Vi har gjort det muligt at tilbyde låneydelser til skønhedsbehandlinger og plastikkirurgi. Med et lån via Resurs Bank kan du dele din betaling op over en længere periode med en fast månedlig ydelse.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til klinikken ved at ringe på tlf. 70 27 57 57 eller sende en mail, hvis du har spørgsmål vedrørende udfyldning af låneansøgning.

Vi kan ikke operere dig, hvis du …

– Har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
– Tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
– Har type 1 diabetes
– Har epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
– Har et BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.