AK Nygarts app: Loyalitetsprogram og forløbsguide i én app

Optjen AK Point på dine behandlinger

Indløs personlige tilbud og fordele

Bliv guidet igennem hele dit efterforløb

Få belønninger som loyal kunde

Hos AK Nygart har vi udviklet en ny app til vores kunder, som nu er i App Store.

Appen indeholder to hovedfunktioner, som du kan læse mere om her.

AK Loyality

– Optjen AK Point og få AK Rewards

AK Loyality er AK Nygarts loyalitetsprogram for alle kunder, der får lavet kosmetiske behandlinger. Men AK Loyality optjener du point på køb af behandlinger og hudplejeprodukter. Dine point kan du bruge til at indløse personlige AK Rewards, der giver dig rabetter og fordele på dine yndlingsbehandlinger.

AK Aftercare

– Få et trygt forløb efter din operation med daglige beskeder fra din kirurg

AK Aftercare er en service du bliver tilbudt som operationskunde hos AK Nygart. Formålet er at gøre din tid efter din operation mere tryg.

Efter en operation er der mange informationer, man får med hjem, som man skal forholde sig til. Der er informationer om smertestillende, instruktioner til eksempelvis plasterskift og om hvad du må og ikke må. Vi ved, at det kan være svært at holde styr på. Derfor har vi lavet AK Aftercare. Her vil du dagligt modtage beskeder fra din kirurg om alt hvad du har brug for at vide – når du har brug for at vide det. Du kan altså både læse alle instruktionerne igennem på én gang – eller lade vores personale guide dig igennem dit efterforløb i mundrette bidder.