FAQ - Få svar på alle dine spørgsmål til AK Nygart

Vi har samlet de spørgsmål, vi oftest får stillet fra vores kunder og patienter, her på siden. Hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål her, så er du velkommen til at kontakte os på 70275757 eller via mail.

SPØRGSMÅL OM OPERATIONEN

Hvor og hvornår får jeg min operationsaftale?

Du får typisk operationsaftalen tilsendt på dagen, hvor du booker operationen. Operationsaftalen bliver sendt til dig på din mail. Afsender står til at være “Nygart Sekretariat” og emnet er “NemID-beskyttet besked (personlig)”. Hvis du ikke kan finde mailen i din indbakke, så er det en god idé at du kigger i dit SPAM-filter.

Operationsaftalen indeholder også en faktura.

Operationsaftalen skal printes ud, underskrives på side to og sende tilbage til os via kontaktformularen her på vores hjemmeside. Du kan tage et billede af siden med underskriften.

Hvordan underskriver og sender jeg operationsaftalen retur til jer?

Du sender den underskrevne operationsaftale retur til os ved at vedhæfte den digitalt gennem Bluewhale, som du modtog den med, eller i vores kontaktformular som du kan finde her.

Du kan underskrive din operationsaftale på to måder:

  1. Du kan enten tage et screenshot på din mobil af siden, der skal underskrives, bruge dit billedprogram til at underskrive med et penselværktøj, og gemme billedet på din telefon.
  2. Du kan printe operationsaftalen ud, underskrive den i hånden, og scanne siden ind eller tage et billede af siden med din telefon.

video

Hvor og hvornår får jeg min operationsindkaldelse?

Din operationsindkaldelse, altså information om hvornår du skal møde ind og hvornår du skal opereres, bliver sendt til dig fredagen før operationsdagen

Den bliver sendt til dig via Lægevejen. Du modtager en mail, når den er kommet.

Hvor længe inden operationen skal jeg møde op på klinikken?

Du bliver indkaldt til at møde ind på klinikken en time inden operationen starter.

Tiden skal du bruge på at klæde om til en morgenkåbe og støttestrømper, som du får udleveret fra os. Herefter taler du med opvågningssygeplejersken og udfylder nogle papirer om operationen. Herefter møder du din plastikkirurg igen til en kort samtale om, hvad der skal ske. Plastikkirurgen tegner på det område, der skal opereres, og herefter bliver dine før-billeder taget.

Hvis du skal i fuld bedøvelse møder du også narkoselægen, der skal bedøve dig, som taler med dig om, hvad der skal ske.

Først når alt dette er klaret kan operationen begynde.

Hvornår kan jeg blive hentet igen af min pårørende efter operationen?

Når du er kommet til dig selv efter narkosen og ikke længere har brug for intensiv overvågning, kontakter vi din pårørende, som skal komme og hente dig. Dette sker typisk efter et par timer.

Opererer I kun i København?

Nej, vi har også en operationsafdeling i Århus. Her har vi fast vores kirurg Jens Bengaard, og vores fire andre kirurger fra København, Anders Ulrik, Christian Sneistrup, Jesper Trillingsgaard og Marie Louise von Sperling, skiftes til at lave forundersøgelser og operation i Århus hver måned.

Forundersøgelserne laver vi i Søndergade 40, 2 sal. Operationen bliver foretaget 1,5 km derfra på Lundingsgade 31

Tager I imod henvisninger fra egen læge?

Nej, det gør vi desværre ikke.

SPØRGSMÅL OM BOOKING

Jeg kan ikke booke en tid via jeres online booking. Hvad gør jeg?

Har du problemer med at booke din tid online, er du altid velkommen til at ringe ind til vore sekretærer. Så hjælper de med at booke en tid til dig.

Du kan ringe til os på 70275757.

Telefontiderne er:
Man, Tirs, Tors: 8-17
Onsdag: 8-18
Fredag: 8-16

Kan jeg komme på venteliste til en operation eller behandling?

Ja, det kan du godt. Hvis du ringer ind til os eller sender os en mail via vores kontaktformular med den dato du ønsker, så kan vi sætte dig på en venteliste og kontakte dig, hvis der skulle komme en aflysning.

SPØRGSMÅL OM AFLYSNING

Jeg har booket en operation, men jeg har fortrudt. Hvad gør jeg?

Er der mere end 21 dage til din operation kan du aflyse eller flytte din operation uden beregning.

Er der mindre end 21 dage til din operation kan du flytte tiden mod et gebyr på 5.000 kr. Aflyser du mindre end 21 dage til din operation tilfalder hele det indbetalte beløb for operationen AK Nygart A/S, dog max. 20.000 kr.

Jeg har booket en operation, men jeg kan ikke alligevel den dag. Hvad gør jeg?

Ønsker du at flytte din operation mindre end 21 dage før den planlagt operationsdato opkræver vi et administrationsgebyr på 5.000 kr.

Såfremt udsættelse af operationsdagen skyldes, at du er blevet syg,  vil vi tilbyde at rykke operationen til en anden dato, i det omfang det er muligt. Vi forbeholder os i den forbindelse ret til, som en betingelse for at rykke operationen til en anden dato, at kræve en lægeerklæring fra din egen læge, der er udfærdiget senest på den planlagte operationsdato.

ANDRE SPØRGSMÅL

Hvordan behandler I mine oplysninger?

Du kan læse i vores privatlivspolitik hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Vi prioriterer datasikkerhed og din integritet højt, og vi arbejder konstituerende på tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger

Jeg har ikke fået svar på mit spørgsmål her i jeres FAQ – Hvad gør jeg?

Du kan altid kontakte os på 70275757 eller e-mail

Hvad skal jeg være opmærksom på ifht. Covid-19?

Vi beder dig venligst kontakte os inden du kommer, hvis du  har feber, hoste, forkølelses eller andre symptomer på Corona.

Af hensyn til smittereducering sætter vi pris på:

  • at du bærer mundbind, når du befinder dig i klinikken.
  • at du kommer alene til din behandling/konsultation.
  • at du spritter eller vasker dine hænder, når du kommer på klinikken.
  • at vi holder afstand i det omfang, vi kan.
  • at du melder afbud, hvis du ikke føler dig rask.

Covid-19-test og aflysning

En negativ test for Covid-19 taget tidligst 72 timer inden operationen skal foreligge på operationsdagen. Er testen positiv, eller foreligger svaret ikke, udsættes operationen uden beregning for patienten i lighed med andre sygdomme. Aflysningsreglerne i øvrigt gør sig gældende for patienten, også hvis patienten ikke ønsker at lade sig Covid-19-teste i forbindelse med operationen.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Send os en besked

Udfyldt kontaktformularen herunder, så svarer en af vores sekretærer dig hurtigst muligt på dit spørgsmål.


*Du kan vedhæfte filer af typerne jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx og odt i op til 5mb.