Fillers og skinbooster

Få færre rynker, flotte læber og mere volume i ansigtet med Restylane, og skab nyt liv til ansigtet med Restylane Skinboosters.

Med vævsfillers også kaldet Restylane kan du genopbygge den tabte volume i ansigtet. Det kan være mere fylde i kinder, læber, markering af kæbekant eller furer til munden*.

Vævsfillers er stabiliseret hyaluronsyre, der forekommer naturligt i kroppen og eksisterer i alle levende organismer. Restylane indeholder hyaluronsyre i form af en krystalklar gel, der kan injiceres i hud og læber. Hyaluronsyren kan injiceres i hudens øverste lag samt i læberne, og har en unik evne til at binde vand til sig og dermed udvide vævet med en udglattende, vitaliserende effekt samt give fylde.

Fyldigere læber med fillers

Læber er sensuelle, sanselige og helt uundværlige, og høje markante kindben er med til at skabe et harmonisk ansigt. Med Fillers kan du få større læber og få korrigeret dine kindben.

Vi kan fremhæve læberne ved at lægge fylde langs læbekanten, eller vi kan lægge filler dybere i læberne, så hele området får større fylde. Vi kan trylle med dine mundviger, så du får et gladere udtryk. Eller vi kan reducere de fine rynker omkring munden og skabe en mere defineret amorbue. Endelig kan læber, som er rynkede, udglattes og forynges.

Behandlingen for større læber kræver ingen særlig forberedelse, det tager ca. 30 minutter og resultatet ses med det samme. Du kan forsætte din hverdag, hvor du slap umiddelbart efter behandlingen. Effekten er midlertidig og volumenen holder typisk 4-6 måneder.

Ved en indledende konsultation gennemgår vi dine specielle ønsker omkring læber og sætter dig grundigt ind i hele forløbet.

Flotte kindben

Behandlingen med korrektion af kindben kræver ingen særlig forberedelse, det tager ca. 30 minutter og resultatet ses med det samme. Umiddelbart efter behandlingen kan du forsætte din hverdag, hvor du slap. Effekten er midlertidig og afhængig af hvilken metode man benytter, fx har Restylane en holdbarhed på 3-9 måneder.

Ved en indledende konsultation gennemgår vi dine specielle ønsker og sætter dig grundigt ind i hele forløbet.

Hos AK Nygart har vi stor ekspertise og lang erfaring med læbeforstørrelse, læbefyldninger og korrektion af kindben.

Nyt liv til ansigtet med Restylane Skinboosters

Restylane skinbooster er en fugtgivende behandling, der tilfører huden fugt indefra gennem små mikroinjektioner, hvorved hudens struktur og elasticitet forbedres*. Restylane Skinbooster egner sig til behandling af ansigtet og udsatte områder som dekolletage og hals, læber, hænder og hud med acne ar.

 

*Vi understreger at en filler/Restylane behandlingen ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU