Fillers og skinbooster i København og Århus fra bl.a. Restylane

Opbyg mere volume i ansigtet med Restylane eller Juvéderm fillers, og skab nyt liv til ansigtet ved hjælp af en fugtbehandling indefra med Restylane Skinbooster eller Profhilo.

Vævsfillers, også kaldet Restylane filler eller Juvéderm filler, indeholder stabiliseret hyaluronsyre i form af en krystalklar gel, der kan injiceres under huden i de områder, der skal behandles. Hos AK Nygart tilbyder vi behandling med filler i København og Århus.

Info: Filler og Skinbooster

Behandlingstid: 30 minutter

Resultat: Med det samme

Holdbarhed: 4-12 måneder

Pris: fra 3.000 kr.

Naturlig volumen med fillers med hyaluronsyre

Fillers giver resultat med det samme

4-12 måneders holdbarhed

Professionelle behandlere

Før/efter billeder af fillers hos AK Nygart

FØR

EFTER

FØR

EFTER

Gratis forundersøgelse til filler-behandling

Professionel rådgivning er essentielt for et godt resultat uanset hvilken behandling, det drejer sig om. Ved en personlig forundersøgelse til filler på klinikken i København eller Aarhus vil en af vores specialuddannede sygeplejerske undersøge dig, og sammen vil I lægge en plan for hvordan netop din filler-behandling bør forløbe, for at du opnår det bedste resultat.

*Vi understreger at en behandling med fillers ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person

Prøv vores filler-guide

Klik, og læs mere om de områder, du kan få behandlet med filler:

 1. Læber
 2. Læberynker
 3. Kindben
 4. Kinder
 5. Kæbelinje
 6. Tindingerne
 7. Tåretrug 
 8. Næseryg
 9. Nasolabiale linjer 
 10. Marionette linjer 
 11. Hagen
 12. Øreflipper

FAQ: OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM FILLER

Hvad er filler?

Fillers, såsom Restylane og Juvéderm, er en slags gel, der injiceres i huden. Det består af stabiliseret hyaluronsyre og binder væske til sig og tilføjer fugt som skaber et fyldigere, blødere og yngre udseende.

video

Hvad er forskellen på Restylane og Juvéderm?

Både Restylane og Juvéderm er hyalurosyre-baserede filler-produkter. De har mange ligheder, men når det kommer til konsistens, holdbarhed og hævelse er der nogle forskelle. Læs vores blogindlæg om forskellen med Restylane og Juvéderm.

Gør det ondt at få filler?

Smerte er meget individuelt, og smerteniveauet for en filler-behandling kommer meget an på det område, der injiceres.

I filler-produkter som Restylane og Juvéderm er der lokalbedøvelse i produktet, som går ind og dulmer smerten lidt.

I videoen her kan du høre tre kvinder fortælle om deres oplevelser med at blive behandlet med filler:

video

Hvor i ansigtet kan jeg behandles med filler?

Mulighederne er mange, når det kommer til behandling med filler. Læberne og kindbenene er populære områder at få opbygget volumen med Restylane eller Juvéderm filler, men der er mange andre områder, vi kan behandle med flotte resultater.

Vil du vide mere om alle de muligheder, der er med filler? Prøv vores Fillerguide.

I Fillerguiden kan du læse mere om hvilke områder i ansigtet, vores injektionssygeplejersker behandler med Restylane og Juvéderm filler, samt hvordan behandlingen foregår.

Hvornår ser jeg resultatet af min filler-behandling?

Der vil måske være noget hævelse i det behandlede område efter injektionen. Men du burde kunne se det endelige resultat af din filler-behandling efter 10-14 dage.

video

Hvor længe holder en filler-behandling?

Det er meget indivuduelt fra person til person hvor længe produktet holder. Forventet holdbarhed af behandlingen med Restylane filler er 4-12 mdr. For Juvéderm filler er den forventede holdbarhed 9-24 måneder.

Skal jeg blive hjemme fra arbejde efter min filler-behandling?

Mange kalder faktisk filler-behandlinger for frokost-behandlinger – fordi det kan klares i din frokostpause. Og så kan du tage direkte på arbejde bagefter.

4 timer efter behandlingen kan du lægge makeup på igen.

video

Kan jeg kysse efter en filler-behandling?

Ja, det kan du absolut! De første par dag efter behandlingen, vil dine læber dog være lidt mere sensitive. Hvis din filler-behandling er udført korrekt, så bør du ikke mærke noget efter din hævelse er faldet.

video

Er filler farligt?

Nej, filler er ikke farligt – men altid sørg for, at din filler-behandling bliver lavet af en professionel. Du kan læse om bivirkningerne ved filler i vores patientinformation her.

video

Hvad er forskellen på filler og botulinum toxin?

De to behandlinger virker meget ens, men faktisk er de to helt forskellige ting. Botulinum Toxin virker ved at blokere nervesignaler til musklerne, hvilket får dem til at slappe af. Det kan dermed reducere rynker.

Filler er injiceres under huden, hvor det fugter huden og skaber volume, der endda kan reducere rynker.

Så det eneste Botulinum Toxin og fillers har tilfælles er injektionen. De er derudover to HELT forskellige behandlinger.

video