Fillers og skinbooster

Opbyg mere volume i ansigtet med Restylane filler, og skab nyt liv til ansigtet ved hjælp af en fugtbehandling indefra med Restylane Skinbooster.

Vævsfillers, også kaldet Restylane filler, er stabiliseret hyaluronsyre, der forekommer naturligt i kroppen og eksisterer i alle levende organismer. Restylane indeholder hyaluronsyre i form af en krystalklar gel, der kan injiceres under huden i de områder, der skal behandles. Hyaluronsyren har en unik evne til at binde vand til sig og dermed udvide vævet med en udglattende, vitaliserende effekt, der samtidig giver fylde.

Med filler kan du altså opbygge ny volumen eller genopbygge tabt volumen i ansigtet. Det kan f.eks. være mere fylde i kinder, læber, markering af kæbelinje eller rander under øjnene*.

*Vi understreger at en fillerbehandling ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person

Naturlig volumen med hyaluronsyre

Resultat med det samme

4-12 måneders holdbarhed

Professionelle behandlere

fillerguide2-kvadrat

Hvor kan jeg behandles med filler?

Mulighederne er mange, når det kommer til behandling med filler. Læberne og kindbenene er populære områder at få opbygget volumen med Restylane filler, men der er mange andre områder, vi kan behandle med flotte resultater.

Vil du vide mere om alle de muligheder, der er med filler? Prøv vores Fillerguide.

I Fillerguiden kan du læse mere om hvilke områder i ansigtet, vores injektionssygeplejersker behandler med Restylane filler, samt hvordan behandlingen foregår.

Nyt liv til ansigtet med Restylane Skinboosters

Restylane skinbooster er en fugtgivende behandling, der tilfører huden fugt indefra gennem små mikroinjektioner, hvorved hudens struktur og elasticitet forbedres*.

Restylane Skinbooster egner sig til behandling af ansigtet og udsatte områder som dekolletage og hals, læber, hænder og hud med acne ar.

My Post

GRATIS FORUNDERSØGELSE

Professionel rådgivning er essentielt for et godt resultat uanset behandling. Ved en personlig forundersøgelse på klinikken vil en af vores specialuddannede sygeplejerske undersøge dig, og sammen vil I lægge en plan for hvordan netop din fillerbehandling bør forløbe, for at du opnår det bedste resultat.

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU