Fillers og skinbooster

Få færre rynker, flotte læber og mere volume i ansigtet med Restylane, og skab nyt liv til ansigtet med Restylane Skinboosters.

Med vævsfillers også kaldet Restylane kan du reducere dybe rynker ved øjnene, vrede furer mellem øjenbrynene, eller dybe furer ved næsen og munden samt rynker på overlæben*. Vævsfillers bruges også til at øge volumen i læberne*.

Vævsfillers er stabiliseret hyaluronsyre, der forekommer naturligt i kroppen og eksisterer i alle levende organismer. Restylane indeholder hyaluronsyre i form af en krystalklar gel, der kan injiceres i hud og læber. Hyaluronsyren kan injiceres i hudens øverste lag samt i læberne, og har en unik evne til at binde vand til sig og dermed udvide vævet med en udglattende, vitaliserende effekt samt give fylde.

Nyt liv til ansigtet med Restylane Skinboosters

Restylane skinbooster er en fugtgivende behandling, der tilfører huden fugt indefra gennem små mikroinjektioner, hvorved hudens struktur og elasticitet forbedres*. Restylane Skinbooster egner sig til behandling af ansigtet og udsatte områder som dekolletage og hals, læber, hænder og hud med acne ar.

 

*Vi understreger at en filler/Restylane behandlingen ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU