Fyldigere læber med fillers

Læber er sensuelle, sanselige og helt uundværlige. Med læbefillers kan du få større læber eller korrigere læbernes form.

Vi kan fremhæve læberne ved at lægge fylde langs læbekanten, eller vi kan lægge filler dybere i læberne, så hele området får større fylde. Vi kan trylle med dine mundviger, så du får et gladere udtryk. Eller vi kan reducere de fine rynker omkring munden og skabe en mere defineret amorbue. Endelig kan læber, som er rynkede, udglattes og forynges.

Behandlingen for større læber kræver ingen særlig forberedelse, det tager ca. 30 minutter og resultatet ses med det samme. Efter behandlingen med læbefiller kan dine læber føles ømme og hæve lidt op i 1-3 dage. Men det er intet der forhindrer dig i at fortsætter din hverdag, hvor du slap.

Til behandling af læberne med fillers bruger vi typisk Restylane Kysse, som giver et blødt og naturligt resultat med masser af volumen.

Før/efter billeder af filler i læberne

FØR

EFTER

Gør filler i læberne ondt?

Inden behandlingen lægger vi som regel en bedøvende creme på dine læber, så stikkene ikke føles lige så tydeligt. Læberne er sensitive, så for de fleste vil behandlingen med filler i læberne kunne mærkes. Men smerten er kortvarig, og da der er bedøvelse i selve Restylane-produktet, vil det gøre behandlingen mindre smertefuld efter første stik.

video

Hvor længe holder filler i læberne?

Effekten er midlertidig og volumenen holder typisk 4-6 måneder.

Ved en indledende konsultation gennemgår vi dine specielle ønsker omkring læber og sætter dig grundigt ind i hele forløbet.

Se en video der forklarer holdbarheden af filler, samt hvilke faktorer der kan spille ind på din fillers holdbarhed:

video

Før og efter behandlingen

Behandlingen med filler i læberne kræver ingen særlig forberedelse og selve behandlingen tager ca. 30 minutter. Dine læber vil være hævet i et par dage efter behandlingen, og det endelige resultat kan ses efter ca. 14 dage. Umiddelbart efter behandlingen kan du forsætte din hverdag hvor du slap.

Russian Lips og XO Lips

Der findes forskellige teknikker til behandling af læberne med Restylane og Juvederm. Teknikken bliver valgt af din behandler alt efter hvilket look du ønsker dig til dine læber. Hos AK Nygart bruger vi blandt andet teknikker som Russian Lips og XO Lips til læbeforstørrelser.

Få udglattet dybe læberynker med fillers

Dybe rynker omkring munden kan reduceres ved hjælp af fillers eller Botox.

Med naturlig lip filler kan meget dybe rynker omkring munden, der går ned i selve læbekanten, udjævnes ved at injicere Restylane filler i linjerne, hvorefter området omkring munden igen opnår et spændstigt udseende*.

Til behandlingen af rynker omkring læberne bruger vi typisk Restylane Fynesse, som har en mere flydende konsistens end det produkt, vi bruger i selve læberne. Produktet bliver lagt meget overfladisk under huden, da man ønsker at ramme direkte i rynken.

*Vi understreger at behandlingen ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person

Lad os høre dine forventninger først

Behandlingen af læber med Restylane filler begynder altid med en forundersøgelse hos en af vores sygeplejersker. Det er vigtigt, vi kender dine forventninger og præferencer. Derfor får du lagt en personlig behandlingsplan for filler-behandlingen sammen med den sygeplejerske, du er til forundersøgelse hos.

Hos AK Nygart har vi ekspertisen i alle behandlinger med filler, så du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling.

Lad os hjælpe dig godt i gang. Ring til os på 70 27 57 57 eller book tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse online.