Få en skarp kæbelinje med filler

Savner du din skarpe kæbelinje, og strækker du halsen lidt ekstra, når du ser dig i spejlet? Så kan det være på tide at give tyngdekraften lidt modspil …

Har du ikke den skarpe og markerede kæbelinje, du går og drømmer om? Eller har alderdommen gjort, at tyngdekraften lige så stille trækker i huden på kinderne, som giver dig en mindre skarp kæbelinje?
Ofte ligger det til familien. Men det behøver ikke at diktere din kæbelinje. Med filler kan vi fremhæve din kæbelinje og give dig den profil, du ønsker.

Før/efter billeder af kæbelinje med filler

Løft huden med filler – eller kirurgi

Den slappe kæbelinje kan vi stramme op enten med filler eller med et ansigtsløft – det er helt individuelt.

Er din ansigtshud generelt i god form, kan vi i lettere tilfælde løfte og glatte huden ved hjælp af filler. I nogle tilfælde giver det et fint resultat at bygge hudens fylde op igen med lidt fylde ved kindbenene. Det kan mindske begyndende poser på kæbelinjen*.

Savner du bare, at din kæbelinje er tydligere? Så kan vi lægge filler ind på din kæbelinje, og dermed øge volumen i området, så din kæbelinje vil stå tydeligere frem. Hvis din manglende kæbelinje skyldes overaktive halsbånd kan vi behandle halsen med botox og på den måde få din kæbe til at fremstå skarpere.

*Vi understreger at kæbelinje/hamsterpose behandlingen ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person

Hvor meget filler skal du bruge til kæbelinjen?

Til behandling af kæbelinjen bruger vi typisk 2 ml. Restylane eller Juvederm filler fordelt med 1 ml. i hver side for at give et synligt resultat. De fleste kunder finder ikke behandlingen smertefuld.

Lad os høre om dine forventninger til en forundersøgelse

Før en filler-behandling af kæbelinjen hos AK Nygart kan du booke tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse med en sygeplejerske eller læge, så vi er helt sikre på at kende dine præferencer og forventninger. Vi har ekspertisen i alle filler-behandlinger, så du kan være tryg, når det kommer til den faglige anbefaling. Lad os gå i gang – ring 70 27 57 57 eller book din gratis forundersøgelse online!