FÅ EN SKARP KÆBELINJE MED FILLER

Savner du din skarpe kæbelinje, og strækker du halsen lidt ekstra, når du ser dig i spejlet? Så kan det være på tide at give tyngdekraften lidt modspil …

Har du ikke den skarpe og markerede kæeblinje, du går og drømmer om? Eller har alderdommen gjort, at tyngdekraften lige så stille trækker i huden på kinderne, som giver dig en mindre skarp kæbelinje?
Ofte ligger det til familien. Men det behøver ikke at diktere din kæbelinje. Med filler kan vi fremhæve din kæbelinje og give dig den profil, du ønsker.

Priser – Restylane filler

HOS SYGEPLEJERSKE
0,5 ml. restylanekr. 2.300,-
Første sprøjte 1 ml.kr. 2.990,-
Efterfølgende sprøjte i samme behandling 1 ml.kr. 2.000,-
TILBUD: Recommend a friend – læs mere herSpar 300,- kr.

 

TILLÆG, HOS LÆGE 
Behandling hos læge+ kr. 500,-

Løft huden med filler – eller kirurgi

Den slappe kæbelinje kan vi stramme op enten med filler eller med et ansigtsløft – det er helt individuelt.

Er din ansigtshud generelt i god form, kan vi i lettere tilfælde løfte og glatte huden ved hjælp af filler. I nogle tilfælde giver det et fint resultat at bygge hudens fylde op igen med lidt fylde ved kindbenene. Det kan mindske begyndende poser på kæbelinjen*.

Savner du bare, at din kæbelinje er tydligere? Så kan vi lægge filler ind på din kæbelinje, og dermed øge volumen i området, så din kæbelinje vil stå tydeligere frem.

*Vi understreger at kæbelinje/hamsterpose behandlingen ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person

Hvor meget filler skal du bruge til kæbelinjen?

Til behandling af kæbelinjen bruger vi typisk 2 ml. Restylane filler fordelt med 1 ml. i hver side for at give et synligt resultat. De fleste patienter finder ikke behandlingen smertefuld.

LAD OS HØRE DINE FORVENTNINGER FØRST

Behandlingen af kæbelinjen med Restylane filler begynder altid med en forundersøgelse hos en af vores sygeplejersker. Det er vigtigt, vi kender dine forventninger og præferencer. Derfor får du lagt en personlig behandlingsplan for filler-behandlingen sammen med den sygeplejerske, du er til forundersøgelse hos.

Hos AK Nygart har vi ekspertisen i alle behandlinger med filler, så du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling.

Lad os hjælpe dig godt i gang. Ring til os på 70 27 57 57 eller book tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse online.

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU