Filler i mundvigen – marionette-linjer

Ser du sur ud uden at være det? Med en filler-behandling i linjen fra mundvigene og ned til kæben kan vi give dig et friskere og gladere udtryk.

Marionette-linjerne er det populære udtryk for de linjer, der går fra mundvigene og ned til siderne af hagen. Ligesom på en marionet-dukke. Disse linjer kan få os til at se sure ud, selvom vi ikke er det.

Men med Restylane filler kan vi reducere linjerne og give dig et mere ungdommeligt udseende tilbage. Produktet bliver lagt i selve linjen for at udjævne fordybningen. Behandlingen kan samtidig løfte mundvigene, hvis de hænger i en nedadgående retning.

Behandlingen af marionette-linjer med fillers er forbundet med let ubehag, men smerten er kortvarig. Efter behandlingen vil du typisk være øm i området, men det er intet der forhindrer dig i dine hverdagsaktiviteter.

*Vi understreger at behandlingen mod marionette-linjer ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person

LAD OS HØRE DINE FORVENTNINGER FØRST

Behandlingen af marionette-linjerne med Restylane filler begynder altid med en forundersøgelse hos en af vores sygeplejersker. Det er vigtigt, vi kender dine forventninger og præferencer. Derfor får du lagt en personlig behandlingsplan for filler-behandlingen sammen med den sygeplejerske, du er til forundersøgelse hos.

Hos AK Nygart har vi ekspertisen i alle behandlinger med filler, så du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling.

Lad os hjælpe dig godt i gang. Ring til os på 70 27 57 57 eller book tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse online.

BESTIL GRATIS FORUNDERSØGELSE