Filler i tindingerne

Genskab et ungdommeligt udseende med filler-behandling af indsunkne tindinger.

Med alderen mister vi fylde i ansigtet, og det inkluderer tindingerne som sidder på siden af hovedet mellem dine øjenbryn og øjne. Med fillers kan du genskabe fylden i tindingerne og undgå det indsunkne skelet-agtige udseende.

Tindingerne er ofte er overset område, men det kan gøre en stor forskel med en filler-behandling i tindingerne, hvis man ønsker at genskabe et ungdommeligt udseende i ansigtet*. Når du mister fylden i tindingerne kan det få brynene til at falde lidt ned. Så ved at lægge Restylane filler i tindingerne kan det give et naturligt løft til brynene.

Behandlingen med filler i tindingerne kræver træning og stor erfaring hos behandleren. Vores sygeplejersker er altid oplært med de nyeste teknikker, så du kan være helt tryg ved behandlingen hos os.

*Vi understreger at behandlingen med filler i tindingerne ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person

LAD OS HØRE DINE FORVENTNINGER FØRST

Behandlingen af tindingerne med Restylane filler begynder altid med en forundersøgelse hos en af vores sygeplejersker. Det er vigtigt, vi kender dine forventninger og præferencer. Derfor får du lagt en personlig behandlingsplan for filler-behandlingen sammen med den sygeplejerske, du er til forundersøgelse hos.

Hos AK Nygart har vi ekspertisen i alle behandlinger med filler, så du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling.

Lad os hjælpe dig godt i gang. Ring til os på 70 27 57 57 eller book tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse online.

BESTIL GRATIS FORUNDERSØGELSE