Filler i hagen - v-shape mm.

Størrelsen på din hage kan betyde rigtig meget for proportionerne i dit ansigt. Ønsker du at have en skarp profil, hvor dit ansigts ser slankt ud? Så er filler i hagen måske noget for dig.

Når vi planlægger din filler-behandling af hagen, ser vi altid på ansigtet som en helhed. Sammen med en sygeplejerske kigger vi på din profil, hvor hagens projektion har en stor betydning for harmonien i dit ansigt.

Med Restylane filler kan vi også reducere hagekløft, som nogle kvinder er kede af, da de synes det giver et lidt maskulint udtryk, hvis den er for dyb.

Filler i hagen kan gøre rigtig meget for dit ansigt, og med filler kan vi give dig en feminin v-shape. Behandlingen kan også få en evt. dobbelthage til at synes mindre samt definere kæbelinjen.

Med filler i hagen kan man også give et mere maskulint udtryk til mænd ved at gøre hagen bredere.

V-shape med filler og botox

V-shape med filler er blevet rigtig populært. Filler i hagen kan både give et mere feminint udtryk ved at lave en v-shape af ansigtet. V-shape af ansigtet kan opnås med en kombination af filler i hagen og botox i masseterne  (tyggemusklerne).

Se før/efter-billeder af v-shape her.

Før/efter-billeder af filler i hagen

FØR

EFTER

I nogle tilfælde kan vi også lave v-shape af ansigtet med botox i masseterne (tyggemusklerne).

Gør det ondt?

Behandlingen med filler i hagepartiet er ikke forbundet med nogen mærkbar smerte udover, at du kan blive øm efterfølgende, da det omkringliggende væv godt kan være lidt spændt i dagene efter behandlingen. Ligeledes kan hagen hæve en del op efter behandlingen. Hævelsen forsvinder efter ca. 14 dage, hvor du kan se det endelige resultat.

*Vi understreger at behandlingen af hagen med filler ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person

Få en uforpligtende snak med en ekspert

Behandlingen af hagen med Restylane eller Juvederm filler begynder altid med en forundersøgelse hos en af vores sygeplejersker. Det er vigtigt, vi kender dine forventninger og præferencer. Derfor får du lagt en personlig behandlingsplan for filler-behandlingen sammen med den sygeplejerske, du er til forundersøgelse hos.

Hos AK Nygart har vi ekspertisen i alle behandlinger med filler, så du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling.

Lad os hjælpe dig godt i gang. Ring til os på 70 27 57 57 eller book tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse online.