FILLER I HAGEN

Størrelsen på din hage kan betyde rigtig meget for proportionerne i dit ansigt. Ønsker du at have en skarp profil, hvor dit ansigts ser slankt ud? Så er filler i hagen måske noget for dig.

Når vi planlægger din filler-behandling af hagen, ser vi altid på ansigtet som en helhed. Sammen med en sygeplejerske kigger vi på din profil, hvor hagens projektion har en stor betydning for harmonien i dit ansigt.

Med Restylane filler kan vi også reducere hagekløft, som nogle kvinder er kede af, da de synes det giver et lidt maskulint udtryk, hvis den er for dyb.

Filler i hagen kan gøre rigtig meget for dit ansigt. Behandlingen kan få en evt. dobbelthage til at synes mindre samt definere kæbelinjen.

Filler i hagen kan både give et mere feminint udtryk ved at lave en v-shape på ansigtet, eller give et mere maskulint udtryk til mænd ved at gøre hagen bredere.

Priser – Restylane filler

HOS SYGEPLEJERSKE
0,5 ml. restylanekr. 2.300,-
Første sprøjte 1 ml.kr. 2.990,-
Efterfølgende sprøjte i samme behandling 1 ml.kr. 2.000,-
TILBUD: Recommend a friend – læs mere herSpar 300,- kr.

 

TILLÆG, HOS LÆGE 
Behandling hos læge+ kr. 500,-

Før/efter-billeder af filler i hagen

FØR


EFTER


Gør det ondt?

Behandlingen med filler i hagepartiet er ikke forbundet med nogen mærkbar smerte udover, at du kan blive øm efterfølgende, da det omkringliggende væv godt kan være lidt spændt i dagene efter behandlingen. Ligeledes kan hagen hæve en del op efter behandlingen. Hævelsen forsvinder efter ca. 14 dage, hvor du kan se det endelige resultat.

*Vi understreger at behandlingen af hagen med filler ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person

LAD OS HØRE DINE FORVENTNINGER FØRST

Behandlingen af hagen med Restylane filler begynder altid med en forundersøgelse hos en af vores sygeplejersker. Det er vigtigt, vi kender dine forventninger og præferencer. Derfor får du lagt en personlig behandlingsplan for filler-behandlingen sammen med den sygeplejerske, du er til forundersøgelse hos.

Hos AK Nygart har vi ekspertisen i alle behandlinger med filler, så du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling.

Lad os hjælpe dig godt i gang. Ring til os på 70 27 57 57 eller book tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse online.

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU