Lårplastik - reduktion af hud på inderlår

Ofte er hudvævet ikke i stand til at trække sig helt sammen igen efter store vægttab. Jo ældre du er og jo større vægttab, desto større bliver hudoverskuddet normalt.

Glæden over vægtabet kan overskygges af al den løse hud på inderlårene. Det bliver problematisk at finde tøj der passer og ofte må man gå flere størrelser op for at få plads til den overskydende hud. Nogle er generet ved vise sig for andre i svømmehallen eller på stranden. Fysiske gener i form af eksempelvis hudirritation  er også noget som mange døjer med. Endelig er der dem, som gerne vil opereres af rent kosmetiske årsager.

Vi gør opmærksom på at vi ikke opererer personer med en BMI (Body Mass Index) på over 30.

fedtsugning

Kom til forundersøgelse hos en plastikkirurg

Hvis du har gennemgået et større vægttab, men har problemer med for meget løs hud på inderlårene, er du velkommen til uforpligtende forundersøgelse, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål, du og kirurgen afstemmer forventninger, og du får en faglig vurdering af, hvad der er teknisk muligt.

NARKOSE/FULD BEDØVELSE

Ved en inderlårsplastik skal du i fuld bedøvelse. Vi har skrevet noget information om fuld bedøvelse, så du kan forberede dig på hvordan det foregår, og hvad du skal huske at gøre inden operationen.

Personlig omsorg og tryghed i moderne faciliteter

Hos AK Nygart kommer patientsikkerhed og tryghed i første række. Vi er et team af specialuddannede sygeplejersker og erfarne narkoselæger, der for de flestes vedkommende har arbejdet sammen i mange år. På vores klinikker er der taget hensyn til alle lovkrav og sikkerhedsbestemmelser.

Vi opererer ikke følgende patienter

  • Der er har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Type 1 diabetes
  • Epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.