Profhilo® Body

Har huden over din navle, på dine arme eller på dine inderlår mistet sin elasticitet? Og føler du dig ikke som en kandidat til at få et kirurgisk indgreb? Så kan Profhilo Body meget vel være et godt sted for dig at starte. Behandlingen opstrammer løs hud på kroppen via injektioner med hyaluronsyre. 

Info: Profhilo Body

Behandlingstid: 30 minutter

Resultat: Efter 2-3 måneder

Holdbarhed: 6-12 måneder

Pris: fra 9.000 kr.

Opstrammer løs hud på kroppen

30 minutters behandlingstid

6-12 måneders holdbarhed

Ingen nedetid

Profhilo Body

Profhilo® Body er en injektionsbehandling der opstrammer løs og kreppet hud på undersiden af overarmene, ved knæene, samt maveområdet. Huden i disse områder kan blive løs og rynket efter f.eks. graviditeter og vægttabt, men også ved normal aldring af huden kan den blive slap. Hvis du ikke har overskyende hud, men din hud blot er løs og kreppet, så kan Profhilo Body muligvis være en rigtig god behandling for dig.

Profhilo® Body består af to indledende injektionsbehandlinger med et 30 dags interval. Derefter vurderer du sammen med din behandler om du har behov for ekstra behandlinger, eller om vedligeholdende behandlinger er nødvendigt.

FØR

EFTER

FØR

EFTER

Hvordan virker behandlingen med Profhilo Body?

Profhilo® Body består af stabiliserede hybride kooperative forbindelser (HCC) med høj og lav molekylevægt. Det er ultraren hyaluronsyre i høj koncentration, der er fremstillet ved hjælp af en unik og innovativ termisk proces kaldet Nahyco®-teknologien.

Hvorfor er lige netop denne behandling god?

Behandlingen med Profhilo Body har flere fordele, blandt andre:

  • Der skal kun injiceres 10 steder for hvert område
  • Behandlingen er ikke-invasiv, dvs. at du opnår opstramning af huden uden kirurgi

Lyt til podcastepisoden om bodyfiller