Hårtab

Hårtab kan være frustrerende og nedbrydende for selvværdet. Det kan skyldes genetik, stress, hormonelle forandringer eller miljømæssige faktorer. Men der er flere muligheder for at bremse hårtab og fremme hårvækst.

Uanset om du oplever tyndere hår, tilbagetrækning af hårgrænsen eller ønsker at styrke dit skæg, har vi en løsning til dig.

Med vores banebrydende behandlinger Cellbooster Hair og PRP, tilbyder vi skræddersyede løsninger til at revitalisere dit hår.

Vores mål er at guide dig gennem dine muligheder for behandling og støtte dig gennem din rejse mod et fyldigere hår.

Vores behandlingsmuligheder mod hårtab

Cellbooster Hair

Cellbooster® Hair er en innovativ teknik, der bruger en unik kombination af vækstfaktorer og vitaminer til at stimulere hårroden og fremme hårvækst. Denne skånsomme procedure er designet til at genoplive dit hårs naturlige styrke og densitet.

Behandlingen er god til dig der oplever hårtab, og som ikke har haft held med andre hårfremmende behandlinger. Cellbooster® Hair hjælper med at skabe gode vækstbetingelser for dine hårsække samtidig med at booste væksten.

PRP (Platelet Rich Plasma)

PRP er en naturlig behandlingsform, der udnytter helbredende egenskaber i plasma udvundet fra dit eget blod til at fremme hårvækst. PRP-behandlingen er ideel til at bekæmpe hårtab ved at stimulere hårsækkene til fornyet vækst og styrke eksisterende hår.

Det siger kunderne

Hvorfor vælge AK Nygart?

Vi er klar til at hjælpe dig med at få fylden i dit hår tilbage.

Hos os får du:

✔️ Professionel vejledning ud fra dine ønsker

✔️ Gratis forundersøgelse med et uforpligtende tilbud

✔️ Erfarne behandlere – Vi har mere end 22 års erfaring