Botox – rynkebehandling med injektioner

Hos AK NYGART har vi lang erfaring med behandling af rynker med Botox i København, Aarhus og Lyngby. Vi er førende inden for lægelige kosmetiske behandlinger, og vi sætter en ære i at vejlede dig ud fra en faglig og æstetisk vurdering.

EFFEKTIV RYNKEBEHANDLING MD BOTOX

Savner du dit yngre jeg, når du kigger i spejlet? Forhindrer rynkerne dig i at vise dit friske, veludhvilede jeg? Så lad os hjælpe med at finde det frem.

Behandlingen med Botox hos AK Nygart i København, Aarhus og Lyngby tager blot nogle få minutter, og virkningen ses efter ca. 14 dage*

*Vi understreger at en Botox-behandling ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person

Effektiv og ufarlig rynkebehandling

Resultat efter 2 uger

4 måneders holdbarhed

Professionelle behandlere

rynkeguide-tal-ny2-kvadrat

HVOR KAN JEG BEHANDLES MED BOTOX?

Mulighederne er mange, når det kommer til behandling med Botox. Rynkerne i panden og omkring øjnene er populære områder at få reduceret rynkerne, men der er mange andre områder, vi kan behandle med flotte resultater.

Vil du vide mere om alle de muligheder, der er med Botox? Prøv vores rynkeguide.

I Rynkeguiden kan du læse mere om hvilke rynker i ansigtet, vores injektionssygeplejersker behandler med Botox, samt hvordan behandlingen foregår.

Hvor længe holder rynkebehandlingen?

Effekten er midlertidig og holder i gennemsnit 4 måneder. Herefter kan behandlingen gentages.

En Botox-behandling behøver bestemt ikke at give et mimikløst ansigt. Et godt resultat afhænger af, hvor og hvor meget Botox man indsprøjter.

Botox er en sikker behandlingsform og den mest udbredte lægelige kosmetiske behandling på verdensplan.

Behandling af rynker kræver individuel rådgivning. AK Nygart råder over alle effektive metoder og kan derfor give dig den bedst mulige og mest objektive rådgivning. AK Nygart var en af de første klinikker, der introducerede Botox i Danmark.

Kombination med andre behandlinger

I tilfælde af meget dybe rynker mellem øjenbrynene kan Botox benyttes sammen med en filler som fx Restylane

Botox behandlingen kan kombineres med alle vores andre behandlinger og operationer. Fx et ansigtsløft, hud-laserbehandling eller Biophora peeling.

botox (1)

BEHANDLING AF TANDKØDSSMIL

Et stort smil er skønt, men nogle mennesker kommer ufrivilligt til at krænge læberne usædvanligt højt op, så tandhalse og tandkød bliver synlige, når de smiler. Et tandkødssmil er faktisk meget let at behandle, man kan benytte injektion med Botox i de muskler som løfter læben.

I forbindelse med behandling af tandkødssmil injiceres Botox omkring næsefløjene for at blokere de små mimiske muskler, der løfter læberne op. Herved mindskes tandkødssmilet, da du ikke længere bliver i stand til at trække læberne lige så højt op som før.

Er du generet af blottet tandkød kan du hos AK Nygart få en behandling af tandkødssmil med Botox. Behandlingen er ikke permanent og skal gentages efter 3- 6 måneder.

BEHANDLING AF SVED

Døjer du meget med øget svedtendens i f.eks. armhulerne eller hænderne? Der findes forskellige metoder til behandling af øget svedtendens. her hos AK Nygart kan vi behandle med en svedoperation eller med Botox.

Behandling af sved med Botox har vist sig at være en yderst sikker og effektiv metode. Primært behandles armsved og håndsved, men visse andre områder kan ligeledes behandles.

botox

GRUNDIG FORUNDERSØGELSE

Ved forundersøgelsen vil speciallægen tage udgangspunkt i helhedsindtrykket af dit ansigt. I vil kigge på dit ansigts linjer, proportioner, mimik og hudens struktur. Sammen lægger I en plan for at opnå den bedste og mest effektfulde behandling med Botox hos AK Nygart i København Aarhus og Lyngby.

En Botox behandling er særlig velegnet i de tilfælde, hvor rynkerne skyldes sammentrækninger af musklerne, såkaldte dynamiske rynker i panden, mellem øjenbrynene, smilerynker ved øjnene, rynker på læberne eller ved næsefløjene. Fordelen ved Botox er, at det afslapper musklerne og derved mindsker eller udglatter rynkerne helt.

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU