Botox – Azzalure og Botox-behandling i København

Hos AK NYGART har vi lang erfaring med behandling af rynker med Botox i København, Aarhus og Lyngby. Vi er førende inden for lægelige kosmetiske behandlinger, og vi sætter en ære i at vejlede dig ud fra en faglig og æstetisk vurdering.

Grundig forundersøgelse

Ved forundersøgelsen vil speciallægen tage udgangspunkt i helhedsindtrykket af dit ansigt. I vil kigge på dit ansigts linjer, proportioner, mimik og hudens struktur. Sammen lægger I en plan for at opnå den bedste og mest effektfulde behandling med Botox hos AK Nygart i København Aarhus og Lyngby.

En Botox behandling er særlig velegnet i de tilfælde, hvor rynkerne skyldes sammentrækninger af musklerne, såkaldte dynamiske rynker i panden, mellem øjenbrynene, smilerynker ved øjnene, rynker på læberne eller ved næsefløjene. Fordelen ved Botox er, at det afslapper musklerne og derved mindsker eller udglatter rynkerne helt.

stemning_nygart_14 stemning_nygart_13

Botox og fillers til dybe rynker

I tilfælde af meget dybe rynker mellem øjenbrynene kan Botox benyttes sammen med en filler som fx Restylane

Botox behandlingen kan kombineres med alle vores andre behandlinger og operationer. Fx et ansigtsløft, hud-laserbehandling eller Biophora peeling.

Behandlingen med Botox hos AK Nygart i København Aarhus og Lyngby tager blot nogle få minutter, og virkningen ses efter ca. 14 dage. Effekten er midlertidig og holder i gennemsnit 4 måneder. Herefter kan behandlingen gentages.

En Botox behandling behøver bestemt ikke at give et mimikløst ansigt. Et godt resultat afhænger af, hvor og hvor meget Botox man indsprøjter.
Botox er en sikker behandlingsform og den mest udbredte lægelige kosmetiske behandling på verdensplan.

Behandling af rynker kræver individuel rådgivning. AK Nygart råder over alle effektive metoder og kan derfor give dig den bedst mulige og mest objektive rådgivning. AK Nygart var en af de første klinikker, der introducerede Botox i Danmark.

Hos AK Nygart kan du benytte prisgaranti på din behandling. Læs mere her.