Svedoperation for øget svedtendens

I forbindelse med varmt klima, fysisk anstrengelse eller feber er det normalt og sundt at svede. Men nogle mennesker døjer med en unaturlig øget svedtendens, og de kan have gavn af behandling.

Øget svedtendens, hyperhidrose, kan opstå i forbindelse med forskellige sygdomme som fx for højt stofskifte eller for lavt blodsukker mm. Hovedparten af klienter, der døjer med øget svedtendens, lider dog af en ubalance i det autonome nervesystem også kaldet det ”ufrivillige nervesystem”, som styrer produktionen af sved.

Mange sveder så meget, at de dagligt har gener af det. Det kan være hæmmende i det daglige valg af tøj og i social kontakt.

Der findes forskellige metoder til behandling af øget svedtendens, fra kraftige deodoranter til behandling med strøm, Botox eller en svedoperation.

Hvordan foregår en svedoperation?

Svedoperation for armsved kan udføres ved at ”fedtsuge” lige inde under huden med et specielt instrument, der kan fjerne størstedelen af svedkirtlerne. Man bliver således ikke 100 % ”tør”, men får en mere normal svedsekretion. Dette i modsætning til behandling med Botox, som næsten altid gør patienten helt ”tør”*.

Vi har uforpligtende samtaler hos vores kirurger, hvor du er meget velkommen til en vurdering.

BESTIL FORUNDERSØGELSE HER

Vi opererer ikke følgende patienter

  • Der er har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Type 1 diabetes
  • Epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.

Obligatorisk patientforsikring

Regeringen har besluttet, at alle privathospitaler skal indbetale til en privat patientforsikring. Derfor skal du betale et obligatorisk tillæg til din operation på 1.000 kr. Læs mere på pris-siden.

 

*Vi understreger at en svedoperation ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU