Hårfjerning med laser (IPL) mod uønsket hårvækst

Med permanent* hårfjerning med laser (IPL) slipper du for at tænke på uønsket hårvækst og døje med røde knopper og kløe efter barbering eller hårfjerning med epilator

Her hos AK Nygart er vi specialiseret inden for hårfjerning med laser (IPL) mod uønsket hårvækst. AK Nygart introducerede hårfjerning med IPL hårfjerner allerede i 1997. Vi har derfor mange års erfaring med laser-hårfjerning – også intim hårfjerning. Alle vores behandlere, der arbejder med IPL, er efteruddannet med den nyeste viden inden for feltet, så vi kan give dig det bedste resultat. Vi laver laser hårfjerning mod uønsket hårvækst i København og Aarhus.

Hårfjerning med laser er en behandling, der henvender sig til mænd og kvinder i alle aldre over 18 år med mørke kropshår på f.eks. intimområder, ben, arme, ryg og ansigt.

*Permanent hårfjerning med laser er en permanent reduktion af eksisterende hår. Det vil sige du aldrig vil blive 100% hårfri, da du kan have hår liggende i dvale i den dybere underhud, der triggers ved hormonelle forandringer.

Hårfjerning med laser (IPL)

Bliv hårfri efter 6-10 behandlinger

Bedste resultater på lys hudtype med mørke hår

Over 20 års erfaring med laser-hårfjerning med IPL

Priser på hårfjerning med laser

Har du uønsket hår på flere kropsområder, kan du opnå store besparelser. Hvis du bestiller hårfjerning med laser på flere områder samtidigt, tilbyder vi hos AK Nygart, at du betaler fuld pris for det dyreste område og kun 50 % for de efterfølgende områder. Vælger du eksempelvis at få hårfjerning med laser på underben (2.000 kr.), bikinilinje (800 kr.) og armhuler (600 kr.), får du det til en samlet pris på 2.700 kr. i stedet for 3400 kr,, som det normalt ville blive. Det er en besparelse på 700 kr.!

*Vi understreger at hårfjerning med laser er en behandling, hvor vi ikke kan garantere samme resultat for alle. De individuelle resultater kan variere fra person til person.

Oftest stillede spørgsmål om hårfjerning med laser

SPG: Kan alle få hårfjerning med laser?

Svar: Hårfjerning med laser (IPL) henvender sig til både mænd og kvinder med uønsket hårvækst. Vi har stor erfaring med behandling af både lyse og mørke hudtyper, så længe hårene er mørke. Du kan ikke blive behandlet med IPL i forbindelse med graviditet.

SPG: Hvor mange behandlinger skal der til før man er hårfri?

Svar: Et forløb vil typisk være fra 6-10 behandlinger, hvor du kan regne med en 60% hårreduktion. Behandling af ryg og ben kræver sædvanligvis flere behandlinger. Hvis du er mand skal regne med 10-12 behandlinger med efterfølgende vedligeholdelse 1-2 gange om året.

SPG: Hvor permanent er hårfjerning med laser?

Svar: Der er nu mange års erfaring med Ellipse-behandling, som viser, at virkningen er permanent. Du skal dog være opmærksom på, at faktorer som arv og miljø, graviditet og andre ændringer i din hormonbalance, kan være medvirkende til at der på et senere tidspunkt kan opstå ny hårvækst i det ellers behandlede område. Derfor vil der altid komme vedligeholdelsesbehandlinger på tale for at bevare det opnåede resultat.

Nogle håranlæg kan også være i hvilefase i flere år, før de bliver aktive. Disse hår er altså ikke tidligere behandlet med Ellipse. Derfor kan det på sigt være nødvendigt med efterbehandlinger.

SPG: Laver I intim hårfjerning? Og hvad er forskellen på Bikini, Tanga og Brazil?

Svar: Ja, vi har mange års erfaring med at behandle uønsket hårvækst i intimområdet. Ved intim hårfjerning bruger man for kvinder termerne Bikini, Tanga og Brazil til at bestemme hvor meget hår, der skal fjernes.

Ved Bikini intim hårfjerning fjerner vi kun det hår, der sidder rundt om bikini-trussen foran.

Ved Tanga intim hårfjerning behandler vi stadig kun uden for bikinikanten, men vi går lige et stykke længere ned mellem benene.

Ved Brazil intim hårfjerning fjerner vi alt hår, både foran, mellem benene og mellem ballerne. Læs mere om intim hårfjerning her

INTIM HÅRFJERNING EN TREND OVER DET MESTE AF VERDEN

Der kan være mange grunde til ønsket om at vinke farvel til den daglige barbering en gang for altid. Særligt de steder på kroppen, der er svære at komme til med skraberen, er det en lettelse at blive permanent hårfri. Derfor er det bløde sanselige look den nye trend inden for intim hårfjerning.

Permanent intim hårfjerning er en trend, der er udbredt i det meste af verden. Her hos AK Nygart har vi god erfaring med laser-hårfjerning på både lyse og mørke hudtyper.

IPL-hårfjerner: Den nyeste teknik til permanet hårfjerning med laser

Hos AK Nygart arbejder vi med det mest gennemprøvede og effektive hårfjernings-system på markedet: Ellipse laser også kaldet for IPL-hårfjerner, som står for Intens Puls Light.

Lys og varme er elementerne i permanent hårfjerning. Metoden er fuldstændig sikker og bygger på at omdanne lys til varme. Ved kortvarigt at opvarme hårsækken til 70 grader celsius, destrueres hårsækken for altid.

LASER-HÅRFJERNING MED TRYGHED I CENTRUM

Hos AK Nygart er du i trygge hænder, for vi har lang erfaring med permanent hårfjerning på næsten alle områder af ansigt og krop, herunder intim hårfjerning. Under hele forløbet med permanent hårfjerning er du velkommen til at kontakte os, hvis du har særlige spørgsmål.