Permanent og intim hårfjerning med laser (IPL) - med prisgaranti

Permanent hårfjerning med laser/IPL henvender sig til mænd og kvinder i alle aldre over 18 år med mørke kropshår på f.eks. intimområder, ben, arme, ryg og ansigt.

Nygart Privathospital er specialiseret inden for permanent hårfjerning med Laser/IPL. Nygart Privathospital introducerede behandling med IPL allerede i 1997. Vi har derfor årelang erfaring med permanent hårfjerning. Al personale, der arbejder med IPL er sygeplejersker efteruddannet med den nyeste viden inden for permanent hårfjerning.

Vi behandler årligt ca. 5.000 klienter for permanent hårfjerning med laser/IPL og har stor kundetilfredshed på området permanent hårfjerning.

Intim hårfjerning en trend over det meste af verden.

Der kan være mange grunde til ønsket om at vinke farvel til den daglige barbering en gang for altid. Særligt de steder på kroppen, der er svære at komme til med skraberen, er det en lettelse at blive permanent hårfri. Derfor er det bløde sanselige look den nye trend inden for intim hårfjerning.

Permanent intim hårfjerning er en trend, der er udbredt i det meste af verden. Her på Nygart har vi god erfaring med behandling af både lyse og mørke hudtyper.

Gratis forundersøgelse

Professionel rådgivning er essentielt for et godt resultat af intim hårfjerning med laser. Ved en personlig forundersøgelse på klinikken, vil vores specialuddannede sygeplejerske undersøge dine hår og din hudtype og forklare om, hvordan netop din behandling bør forløbe, for at du opnår det bedste resultat.

Den nyeste teknik

På Nygart Privathospital arbejder vi med det mest gennemprøvede og effektive hårfjernings-system på markedet: Ellipse laser også kaldet for IPL

IPL står for Intens Puls Light.

Lys og varme er elementerne i permanent hårfjerning. Metoden er fuldstændig sikker og bygger på at omdanne lys til varme. Ved kortvarigt at opvarme hårsækken til 70 grader celsius, destrueres hårsækken for altid.

Tryghed i centrum

På Nygart Privathospital er du i trygge hænder, for vi har lang erfaring med permanent hårfjerning på næsten alle områder af krop og ansigt. Under hele forløbet er du velkommen til at kontakte os, hvis du har særlige spørgsmål.

Prisgaranti

Hos Nygart tilbyder vi prisgaranti. Læs mere her.