Permanent og intim hårfjerning med laser (IPL)

Er du træt af røde knopper og kløe efter barbering eller hårfjerning med epilator? Men permanent* hårfjerning med laser (IPL) kan du slippe for at skulle tænke på uønsket hårvækst.

Her hos AK Nygart er vi specialiseret inden for permanent* hårfjerning med laser (IPL).

AK Nygart introducerede behandling med IPL allerede i 1997. Vi har derfor mange års erfaring med permanent hårfjerning. Alle vores behandlere, der arbejder med IPL, er efteruddannet med den nyeste viden inden for permanent hårfjerning, så vi kan give dig det bedste resultat.

Behandlingen med permanent hårfjerning henvender sig til mænd og kvinder i alle aldre over 18 år med mørke kropshår på f.eks. intimområder, ben, arme, ryg og ansigt.

*Permanent hårfjerning er en permanent reduktion af eksisterende hår. Det vil sige du aldrig vil blive 100% hårfri, da du kan have hår liggende i dvale i den dybere underhud, der triggers ved hormonelle forandringer.

GRATIS FORUNDERSØGELSE

Professionel rådgivning er essentielt for et godt resultat af hårfjerning med laser. Ved en personlig forundersøgelse på klinikken vil en af vores specialuddannede sygeplejerske undersøge dine hår og din hudtype. Sammen vil I lægge en plan for hvordan netop din behandling bør forløbe, for at du opnår det bedste resultat.

INTIM HÅRFJERNING EN TREND OVER DET MESTE AF VERDEN.

Der kan være mange grunde til ønsket om at vinke farvel til den daglige barbering en gang for altid. Særligt de steder på kroppen, der er svære at komme til med skraberen, er det en lettelse at blive permanent hårfri. Derfor er det bløde sanselige look den nye trend inden for intim hårfjerning.

Permanent intim hårfjerning er en trend, der er udbredt i det meste af verden. Her hos AK Nygart har vi god erfaring med behandling af både lyse og mørke hudtyper.

DEN NYESTE TEKNIK

Hos AK Nygart arbejder vi med det mest gennemprøvede og effektive hårfjernings-system på markedet: Ellipse laser også kaldet for IPL, som står for Intens Puls Light.

Lys og varme er elementerne i permanent hårfjerning. Metoden er fuldstændig sikker og bygger på at omdanne lys til varme. Ved kortvarigt at opvarme hårsækken til 70 grader celsius, destrueres hårsækken for altid.

Før/efter billeder fra hårfjerning hos AK Nygart

FØR

EFTER

FØR

EFTER

SE FLERE FØR OG EFTER BILLEDER HER

Mennesker er forskellige, hvilket betyder, at resultater naturligvis vil variere fra person til person.

TRYGHED I CENTRUM

Hos AK Nygart er du i trygge hænder, for vi har lang erfaring med permanent hårfjerning på næsten alle områder af krop og ansigt. Under hele forløbet er du velkommen til at kontakte os, hvis du har særlige spørgsmål.

*Vi understreger at permanent hårfjernings behandlingen ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

HÅRFJERNING – PRISER

Vægler du at få hårfjerning på flere områder af din krop samtidig , tilbyder vi hos AK Nygart, at du betaler fuld pris for det dyreste område og kun 50 % for de efterfølgende områder. Dvs. vælger du fx at få hårfjerning på overarme (1200,-), underarme (1200,-) og forlår (1100,-), får du det til en samlet pris på 2350,- i stedet for 3500,-, som det normalt ville blive. Det er en besparelse på 1150,-!

Se links til prisberegner for både mænd og kvinder herunder.

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU