Gynækomasti, fedtsugning, ansigtsløft og løft af øjenlåg

En velholdt krop og ansigt betyder meget for de fleste mænd. Vores personlige udtryk har indflydelse på mødet med omverden og vores indre selvtillid. Læs om de forskellige indgreb vi tilbyder for mænd.

Hos AK MAN har vi samlet behandlinger der passer dig som mand. Ønsker du at gøre noget ved tunge øjenlåg, uønskede fedtdepoter, rynker, ønsket hårvækst på kroppen, kraftig svedtendens eller andet?

Vores plastikkirurger foretager operationer såsom fedtsugning, øjenlågskirurgi og reduktion af mandlig brystudvikling. Vores sygeplejersker arbejder med blandt andet akne, karsprængninger, hårfjerning og rynker.

Vi tilbyder moderne behandlinger af erfarent personale. Vi har kirurger, kosmetologer, injektionssygeplejersker og læger samlet hos AK Man.

Læs mere om de operationer og behandlinger vi tilbyder herunder:

KIRURGI

KOSMETISKE BEHANDLINGER

Podcast om mænd og plastikkirurgi hos AK Nygart

Lyt til podcastepisoden her, hvor kirurg hos AK Nygart, Anders Ulrik, fortæller om mænd og plastikkirurgi som han oplever det i klinikken.

Thomas Evers Poulsen fik rettet sin næse med filler

Thomas Evers Poulsen ønskede at få korrigeret et bump på næseryggen, der generede ham når han blev filmet i profil. På kort tid og med Restylane filler slap Thomas af med bulen på næseryggen.

Læs om Thomas’ næsekorrektion

Emil Thorup fik en arkorrektion

Efter en operation for modermærkekræft blev Emil Thorup efterladt med et bredt og rødt ar i ansigtet. Derfor var han inde hos vores kirurg for at få korrigeret arret og gjort det mindre synligt.

Læs om Emils arkorrektion

Dan Rachlin fik en øjenåbner

DJ og kendis Dan Rachlin var træt af sine tunge øjenlåg. Så en dag samlede han mod til sig og lagde øjenlågene i plastikkirurgen, Jesper Trillingsgaards rolige hænder. Se hvordan det gik.

Læs om Dans øjenlågsoperation