Mandlig brystreduktion, fedtsugning. ansigtsløft og løft af øjenlåg

En velholdt krop og ansigt betyder meget for de fleste mænd. Vores personlige udtryk har indflydelse på mødet med omverden og vores indre selvtillid.

Daddy Do-over

Ligesom vi har en “mommy makeover” til kvinderne, har vi også lavet en pakke-løsning til mændende. Vi kalder det en Daddy Do-over.

Daddy do-over pakken består af to operationer, vi typisk oplever forespørgsel på hos mænd, og en række tilvalg. Pakken er designet sådan, at du kan få foretaget flere indgreb og kosmetiske behandlinger til en god pris, hvis de købes samtidig. Se priserne her.

Brystreduktion, mænd

Mandlig brystudvikling er et relativt udbredt problem hos mange mænd. Mandlig brystudvikling er ikke bare et rent kosmetisk spørgsmål, det kan også give fysiske gener. En kirurgisk brystreduktion kan være løsningen*.

Ansigtskirurgi

Kirurgerne har stor erfaring indenfor ansigtskirurgi. Det er blevet både lettere og sikre at få lavet kosmetiske indgreb som ansigtsløft, pandeløft, løft af øjenlåg øjenbrynskorrektioner og korrektion af ører.

 

*Vi understreger at kirurgi til mænd kke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.