ØJENLÅGSOPERATION: TUNGE OG HÆNGENDE ØJENLÅG

Med alderen kan det føles som om man mister øjnenes ungdommelige og opmærksomme udtryk, i takt med at man får tunge, hængende øjenlåg eller poser under øjnene. Det kan give et træt og ældet udseende.

Ved en øjenlågskorrektion kan man føle, at man opnår et friskere og mere positivt ansigtsudtryk, ligesom synsfeltet tit også forbedres*. Det er et lille kosmetisk indgreb med en stor effekt.

Operation af øvre og nedre øjenlåg

Ved øvre og nedre øjenlågsoperation fjernes overskydende hud fra øjenlågene og eventuelt bagvedliggende fedtdepoter. Snittet foretages i øjenlågets naturlige hudfolder, så arrene næppe anes.

Ved en operation af nedre øjenlåg reducerer vi det, der typisk kaldes “poser under øjnene”.

Operationen kan kombineres med fjernelse af rynker med midlertidig filler eller Botox. Hvis dine rynker er lette til moderate eller huden slap og med dårlig teint, er laserbehandling med hudlaser en mulighed.

Til forundersøgelse hos en plastikkirurg, gennemgår i dine ønsker og ser hvad der kan åbnes. Samtalen er helt uforpligtende. Alle kirurger hos AK Nygart har stor erfaring med øjenlågskirurgi.

Se Dan Rachlins øjenlågsoperation

Se hvordan det foregik, da Dan Rachlin fik en reduktion af sine øjenlåg hos AK Nygart.

Du kan se videoen her.

Vi opererer ikke følgende patienter

  • Der er har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Type 1 diabetes
  • Epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.

Obligatorisk patientforsikring

Regeringen har besluttet, at alle privathospitaler skal indbetale til en privat patientforsikring. Derfor skal du betale et obligatorisk tillæg til din operation på 1.000 kr. Læs mere på pris-siden.

 

*Vi understreger at en øjenlågsoperation ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU