Øjenlågsløft: Operation af tunge og hængende øjenlåg

Med alderen kan det føles som om man mister øjnenes ungdommelige og opmærksomme udtryk, i takt med at man får hængende, tunge øjenlåg eller poser under øjnene. Det kan give et træt og ældet udseende. Her kan du læse mere om operation af tunge øjenlåg, også kaldet øjenlågsløft.

Har du hængende, tunge, eller slappe øjenlåg? Eller poser under øjnene? Ved en øjenlågskorrektion/øjenlågsløft kan man føle, at man opnår et friskere og mere positivt ansigtsudtryk, ligesom synsfeltet tit også forbedres*. Vi laver kosmetiske øjenlågsoperationer af både tunge øvre og nedre øjenlåg. Det er et lille kosmetisk indgreb med en stor effekt.

En øvre kosmetisk øjenlågsoperation kan foretages i lokalbedøvelse. Ønsker du en operation af nedre øjenlåg skal du i fuld narkose.

Info: Øjenlågsplastik

Betænkningstid: 48 timer

Bedøvelse: Lokal eller fuld bedøvelse

Indlæggelse: 1-2 timer

Nedetid: 7-14 dage

Endelige kontrol: Efter 3 måneder

Pris: fra 13.500 kr.

Reduktion af hud på øvre øjenlåg

Reduktion af poser under øjnene

Endeligt resultat efter 1-2 måneder

Operation i lokalbedøvelse – mulighed for fuld bedøvelse

FØR

EFTER

FØR

EFTER

Læs vores kunders anmeldelser af deres øjenslågsoperation:

Operation af tunge øvre og nedre øjenlåg

Ved øvre og nedre øjenlågsoperation fjernes overskydende hud fra øjenlågene og eventuelt bagvedliggende fedtdepoter. Snittet foretages i øjenlågets naturlige hudfolder, så arrene næppe anes.

Ved en operation af nedre øjenlåg reducerer vi det, der typisk kaldes “poser under øjnene”.

Operationen af slappe, tunge øjenlåg kan kombineres med fjernelse af rynker med midlertidig filler eller Botox. Hvis dine rynker er lette til moderate eller huden slap og med dårlig teint, er laserbehandling med hudlaser en mulighed.

Til forundersøgelse hos en plastikkirurg, gennemgår i dine ønsker om at få løftet dine øjenlåg eller reduceret dine poser under øjnene. Samtalen om operation af øjenlåg er helt uforpligtende. Alle kirurger hos AK Nygart har stor erfaring med operation af hængende øjenlåg.

*Vi understreger at en øjenlågsoperation ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

oejenlaag-priser

Priser på operation af øjenlåg

Operation af hængende øvre øjenlåg koster 13.500 kr. Reduktion af poser under øjnene koster 17.500 kr. Får du foretaget begge indgreb på samme tid kan du spare 3.000 kr.

Se Dan Rachlins øjenlågsoperation

Se hvordan det foregik, da Dan Rachlin fik en reduktion overskydende hud på sine øvre øjenlåg hos AK Nygart.

Dan-Rachlin-oejenlaag

Vi opererer ikke følgende patienter

  • Der er har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Type 1 diabetes
  • Epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.