ØJENLÅGSOPERATION: TUNGE OG HÆNGENDE ØJENLÅG

Med alderen forsvinder øjnenes ungdommelige og opmærksomme udtryk ofte. Blandt andet fordi tunge, hængende øjenlåg eller poser under øjnene giver et træt og ældet udseende.

Ved en øjenlågskorrektion opnår du et friskere og mere positivt ansigtsudtryk, ligesom synsfeltet tit også forbedres. Det er et lille kosmetisk indgreb med en stor effekt.

Ved øvre og nedre øjenlågsoperation fjernes overskydende hud fra øjenlågene og eventuelt bagvedliggende fedtdepoter. Snittet foretages i øjenlågets naturlige hudfolder, så arrene næppe anes.

Operationen kan kombineres med fjernelse af rynker med midlertidig eller permanent filler eller Botox. Hvis dine rynker er lette til moderate eller huden slap og med dårlig teint, er laserbehandling med hudlaser en mulighed. Hvis dine rynker er lette til moderate eller huden slap og med dårlig teint, er laserbehandling med hudlaser en mulighed.

Hudlaser kan også kombineres med et ansigtsløft.

Obligatorisk patientforsikring

Regeringen har besluttet, at alle privathospitaler skal indbetale til en privat patientforsikring. Derfor skal du betale et obligatorisk tillæg til din operation på 1.000 kr. Læs mere på pris-siden.