Om AK Nygart

Læge Jesper Nygart stiftede privatklinikken Nygart i 1997. AK Nygart var dermed blandt de første danske udbydere af permanent hårfjerning IPL, fillers-, Botox- og laserbehandling.

Med mere end 20 års erfaring er vi blandt de dygtigste behandlere inden for injektions-behandlinger som læbeforstørrelse og rynkereduktion. AK Nygart udfører årligt 1.000 kosmetiske brystoperationer og er dermed en af de største aktører på markedet. Vi behandler skønsmæssigt mere end 3.000 områder med Botox årligt.

AK Nygart er registreret af Sundhedsstyrelsen og endvidere akkrediteret af Institut for Kvalitet og Akkreditering, IKAS.

I 2016 blev AK Nygart en del af Akademikliniken, som er en af Nordens største og ældste klinikker. Akademikliniken har klinikker i Sverige, Norge og Danmark.

aknygart.dk er et C02-venligt website.

VÆRDIER

Vi sætter en ære i at være dygtige til det, vi laver – og vise personlig omsorg gennem hele forløbet.

Faglig ekspertise og grundig vejledning er del af vores faste procedure. Og som kunde hos AK Nygart vil du altid være i kontakt med højtuddannet personale. Som et hold arbejder vi sammen om at skabe tryghed og sikre det mest effektive behandlingsforløb for dig.

Erfaring, faglig ekspertise, omsorg, tryghed og et smukt slutresultat er kerneværdier hos os.

Du er velkommen til at ringe, kigge forbi eller bestille tid til en personlig forundersøgelse.

Vi glæder os til se dig.

Med venlig hilsen
AK Nygart