Om AK Nygart

Læge Jesper Nygart stiftede privatklinikken Nygart i 1997. AK Nygart var dermed blandt de første danske udbydere af permanent hårfjerning IPL, fillers-, Botox- og laserbehandling.

Med mere end 20 års erfaring er vi blandt de dygtigste behandlere inden for injektions-behandlinger som læbeforstørrelse og rynkereduktion. AK Nygart udfører årligt 1.000 kosmetiske brystoperationer og er dermed en af de største aktører på markedet. Vi behandler skønsmæssigt mere end 3.000 områder med Botox årligt.

AK Nygart er registreret af Sundhedsstyrelsen og endvidere akkrediteret af Institut for Kvalitet og Akkreditering, IKAS.

I 2016 blev AK Nygart en del af Akademikliniken, som er en af Nordens største og ældste klinikker. Akademikliniken har klinikker i Sverige, Norge og Danmark.

Kort om Akademiklinikken

  • Nordens førende klinik inden for æstetisk kirurgi og hudbehandlinger
  • Vi tilbyder primært kosmetisk kirurgi, hudbehandlinger og vores eget udvalg af hudplejeprodukter
  • 5 hospitaler i Norden, der tilbyder plastikkirurgi
  • 20 Skin Centers i Norden, der tilbyder hud- og injektionsbehandlinger
  • Over 300 ansatte, hvoraf 176 er specialister, herunder 24 kirurger

aknygart.dk er et C02-venligt website.

VÆRDIER

Vi sætter en ære i at være dygtige til det, vi laver – og vise personlig omsorg gennem hele forløbet.

Faglig ekspertise og grundig vejledning er del af vores faste procedure. Og som kunde hos AK Nygart vil du altid være i kontakt med højtuddannet personale. Som et hold arbejder vi sammen om at skabe tryghed og sikre det mest effektive behandlingsforløb for dig.

Erfaring, faglig ekspertise, omsorg, tryghed og et smukt slutresultat er kerneværdier hos os.

Om AK Nygarts Skin Centers

Hos AK Nygart er høj faglighed og respekt for integritet og naturlige resultater i højsædet hos alle vores kosmetiske behandlere. Vi lægger stor vægt på at vores behandlere besidder en grundig viden om de behandlinger de udøver gennem teoretisk og praktisk undervisning. Alle behandlere er som et minimumskrav godkendt og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, og kan alle findes i styrelsens autorisationsregisteret, men derudover deltager vores behandlere også løbende på interne og eksterne kurser for at holde sig opdaterede og skarpe på den nyeste viden.

Vi ser en stor værdi og vigtighed i kontinuerlig træning, hvor vi løbende holder os opdateret på de nyeste tendenser samt sikrer os at vi kun tilbyder de bedste teknikker og produkter til vores kunder. Vores branche og fag er i en kontinuerlig udvikling og vi vil altid holde os ajour og dermed også holde vores kunders sikkerhed for øje. Dette sikrer vi ved et stærkt tværfagligt samarbejde mellem vores læger og behandlere, med leverandører og myndigheder, men også i Norden på tværs.

AK Nygart er en del af Akademikliniken, Nordens førende spiller på markedet indenfor plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger. Vores vidensdeling og uddannelse på tværs af kirurgi og Skin Center, samt på tværs af landende resulterer i en unik og fordelagtig position, hvor vi er i stand til at varetage vores kunders behov med den højeste ekspertise.

Du er velkommen til at ringe, kigge forbi eller bestille tid til en personlig forundersøgelse.

Vi glæder os til se dig.

Med venlig hilsen
AK Nygart