AK Nygart København Skin Center

Kontaktoplysninger

AK Nygart København Skin Center
Ved Stranden 16, 2. sal
1061 København K

CVR: 26513073

Parkering:

Du kan parkere i Q-park parkeringsanlæg ved Magasin.

Åbningstider:

Mandag: 9-20
Tirsdag: 9-20
Onsdag: 8-15
Torsdag: 9-16
Fredag: 9-15
Lørdag: Efter aftale

Tlf.: 70 27 57 57

Telefontider:

Mandag: 8-18
Tirsdag: 9-16
Onsdag: 9-15
Torsdag: 9-14
Fredag: 8:30-14:30

Lørdag: Hver 4. lørdag

Find vej

Om AK Nygart Skin Center i København

I København har vi to afdelinger; en klinik til kirurgi og en klinik til kosmetiske behandlinger. Sidstnævnte kalder vi vores Skin Center. Her tilbyder vi ikke-kirurgiske kosmetiske behandlinger såsom permanent hårfjerning, læbeforstørrelse og rynkebehandling med fillers/Botox, laserbehandling, hudforyngelse og behandling med skinboosters, Profhilo og Skinkò e.

Behandlingerne udføres dels af speciallæger og dels af specialuddannede sygeplejersker.

Her er de behandlere du kan booke hos os i Skin Center-klinikken i København

Personalebillede Hans Christian Ring

Medicinsk ansvarlig overlæge i kosmetiske beh.

Hans Christian Ring

Kosmetisk sygeplejerske Mie Hjarbæk

Kosmetisk sygeplejerske og klinikchef

Mie Hjarbæk

Kosmetisk sygeplejerske Sara Eriksen

Kosmetisk sygeplejerske

Sara Eriksen

Kosmetisk Sygeplejerske Mille Bak Jensen

Kosmetisk sygeplejerske

Mille Bak Jensen

Behandler og sekretær

Sofie Bjerregaard

Hos AK Nygart er høj faglighed og respekt for integritet og naturlige resultater i højsædet hos alle vores kosmetiske behandlere. Vi lægger stor vægt på at vores behandlere besidder en grundig viden om de behandlinger de udøver gennem teoretisk og praktisk undervisning. Alle behandlere er som et minimumskrav godkendt og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, og kan alle findes i styrelsens autorisationsregisteret, men derudover deltager vores behandlere også løbende på interne og eksterne kurser for at holde sig opdaterede og skarpe på den nyeste viden.

Vi ser en stor værdi og vigtighed i kontinuerlig træning, hvor vi løbende holder os opdateret på de nyeste tendenser samt sikrer os at vi kun tilbyder de bedste teknikker og produkter til vores kunder. Vores branche og fag er i en kontinuerlig udvikling og vi vil altid holde os ajour og dermed også holde vores kunders sikkerhed for øje. Dette sikrer vi ved et stærkt tværfagligt samarbejde mellem vores læger og behandlere, med leverandører og myndigheder, men også i Norden på tværs.

AK Nygart er en del af Akademikliniken, Nordens førende spiller på markedet indenfor plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger. Vores vidensdeling og uddannelse på tværs af kirurgi og Skin Center, samt på tværs af landende resulterer i en unik og fordelagtig position, hvor vi er i stand til at varetage vores kunders behov med den højeste ekspertise.