Kosmetisk sygeplejerske Mie Hjarbæk

Mie er uddannet sygeplejerske i 2010, hvorefter hun har haft sin gang Rigshospitalet. Her har hun bl.a. erfaring som intensiv- og opvågningssygeplejerske.

I 2016 skiftede hun karrierebane, og har i dag flere års erfaring med kosmetiske behandlinger samt klinikledelse fra tidligere arbejdspladser som Cosmo Laser.

“Min klare interesse og drivkraft som kosmetisk sygeplejerske er, at skabe de gode forløb og langvarige resultater. Høj sygeplejefaglighed og æstetisk sans er en drøm for mig at kombinere. Når kunden går ud af døren og ligner den bedste version af sig selv, det er mit mål. Jeg er ikke bange for at bruge min faglighed og tage kunden i hånden ned af en anden vej end de nogle gange lige havde forestillet sig. Det er for mig den bedste service, når man tør tage udgangspunkt i kundens ønsker med ærlighed og gennemskuelighed. Naturlig skønhed er altid målet.”

Mie er registreret af Sundhedsstyrelsen til behandlinger med IPL/laser samt behandling med fillers, botulinum toxin, og sklerosering.

Du kan booke Mie til alle vores kosmetiske behandlinger.

KLINIKKER

AK Nygart København
Ny Østergade 12, 1101 København K

AK Nygart Lyngby
Jernbanevej 4, 2800 Kgs. Lyngby

Registreringer hos Sundhedsstyrelsen

  • Behandling med botulinumtoksin
  • Fjernelse af hår og kar samt milde rynkebehandlinger med laser, IPL og andre metoder, der kan ligestilles hermed
  • Behandling med ikke-permanente fillers
  • Behandling med scleroserende indsprøjtninger i mindre kar

Se registreringer i Autorisationsregisteret