Weightloss Makeover - Plastikkirurgi efter stort vægttab

Hudreducerende operationer

Nå helt i mål efter stort vægttab

Kombiner flere indgreb og minimer din nedetid

Dygtige kirurger med stor erfaring

Har du gennemgået et stort vægttab – enten ved omlægning af kost og træning, efter en fedmeoperation, eller efter et forløb vægttabsmedicin såsom Saxenda, Ozempic eller Wegovy?

Så står du måske tilbage med en række uønskede konsekvenser, herunder overskydende hud og fedt, som kan være både generende og til tider også give dig sundhedsmæssige problemer.

En Weightloss Makeover kan hjælpe dig med at slippe af med disse problemer og give dig den krop, du har arbejdet så hårdt for at opnå.

Se priser på Weightloss Makeover

Nå helt i mål efter stort vægttab

Hudreducerende operationer

Kombiner flere indgreb og minimer din nedetid

Dygtige kirurger med stor erfaring

FØR

EFTER

Hos AK Nygart er vi specialiserede i at hjælpe personer, der har tabt sig betydeligt, og som nu ønsker at forme deres kroppe for at opnå et mere æstetisk tilfredsstillende resultat.

Vi tilbyder en række forskellige kirurgiske indgreb, der kan hjælpe dig med at opnå dine mål, herunder:

Brystforstørrelse og/eller brystløft efter stort vægttab

Efter stort vægttab kan brystet miste sin fylde og elasticitet, og derfor kan en brystforstørrelse med eller uden et brystløft være nødvendig for at genskabe formen på brystet. Sammen med din kirurg vurderer du om en brystforstørrelse evt. kombineret med et stort eller et lille brystløft er nødvendigt for at få dine bryster til at sidde flot igen efter dit vægttab.

Maveplastik efter stort vægttab

Maveplastik er et indgreb, der fjerner overskydende hud og fedt omkring maven. Det er en af de mest populære procedurer efter stort vægttab, da det kan hjælpe med at stramme op og tone maven, så den ser mere flad og fast ud.

Armplastik og lårplastik efter stort vægttab

Overskydende hud og fedt på ben og arme kan være generende og ubehageligt, og derfor kan indgreb såsom armplastik og lårplastik til at stramme og løfte huden hjælpe med at give en mere tonet og stram krop.

Fedtsugning efter stort vægttab

En fedtsugning skal ikke stå i stedet for et vægttab, men hvis der er områder på kroppen, hvor du stadig har overskydende fedt efter dit vægttab, kan fedtsugning være en mulighed for at fjerne det.

Der er mange andre procedurer, der kan være nødvendige for dig efter stort vægttab, herunder ansigtsløft, bodylift og mere.

Plastikkirurger hos AK Nygart - Jesper Trillingsgaard, Anders Ulrik, Bo Sonnich Rasmussen, Jakob Astrup og Jacob Juel