Behandling af rosacea med Kleresca®

Hos AK Nygart kan vi tilbyde en effektiv rosacea behandling med Kleresca.

Cirka 415 millioner mennesker i verden har rosacea, og hudlidelsen opstår typisk i 30 til 50 års alderen. Med Kleresca kan vi reducere inflammation og rødme i huden og på den måde kan vi kontrollere rosacea-tilstanden.

INFO: ROSACEA-BEHANDLING MED KLERESCA®

Behandlingstid: 20 minutter

Resultat: Efter et forløb med 3 behandlinger

Holdbarhed: Mindst 6 måneder – ingen vender tilbage til baseline

Pris: 4.000 kr. for et forløb

Rosacea behandling (rødme i ansigt)

Behandlingen af rosacea med Kleresca® er baseret på interaktionen mellem en specialdesignet gel og lyset fra Kleresca®-lampen. Gelen, som vi påfører hele dit ansigt, indeholder kromoforer, der aktiveres af lyset fra lampen og konverteres til fluorescerende lys. Det fluorescerende lys trænger igennem hudens forskellige lag og stimulerer den på celleniveau.

Behandlingen gør ikke ondt, men kan føles som en stikkende fornemmelse i huden, hvor man kan mærke at den arbejder.

Efter behandlingen vil du kunne se en forbedring, ikke kun af de synlige symptomer på rosacea, såsom rødmen i ansigtet, men også af den brændende og sviende fornemmelse, der er forbundet med hudlidelsen.

Hvad er rosacea?

Rosacea er en kronisk betændelsestilstand i huden. Tilstanden viser sig typisk i form af rødmen i huden og påvirker primært områder i ansigtet som kinder, næse, hage og pande. Rosacea er desuden kendetegnet ved skiftevis at blusse op og gå i bedring. Der kan være forskellige ydre faktorer der kan få tilstanden til at blusse op, feks. skift fra varme til kulde, indtag af alkohol og indtag af af stærk, krydret mad.

Hvorfor opstår rosacea?

Den nøjagtige årsag til rosacea er ukendt. De seneste fund viser, at det kan være forårsaget af to ting: 1) Unormal funktion af immunsystemet og 2) Neurovaskulær dysregulering (som fører til vasodilatation og udvikling af unormale, overfladiske blodkar)

FØR/EFTER: Kleresca® rosacea-behandling

FØR

EFTER