Behandling af rosacea med Kleresca®

Hos AK Nygart kan vi tilbyde en effektiv rosacea behandling med Kleresca.

Cirka 415 millioner mennesker i verden har rosacea, og hudlidelsen opstår typisk i 30 til 50 års alderen. Med Kleresca kan vi reducere inflammation og rødme i huden og på den måde kan vi kontrollere rosacea-tilstanden.

INFO: ROSACEA-BEHANDLING MED KLERESCA®

Behandlingstid: 20 minutter

Resultat: Efter et forløb med 3 behandlinger

Holdbarhed: Mindst 6 måneder – ingen vender tilbage til baseline

Pris: fra 4.000 kr. for et rosacea-forløb

Rosacea behandling (rødme i ansigt)

Behandlingen af rosacea i ansigtet med Kleresca® er baseret på interaktionen mellem en specialdesignet gel og lyset fra Kleresca®-lampen. Gelen, som vi påfører hele dit ansigt, indeholder kromoforer, der aktiveres af lyset fra lampen og konverteres til fluorescerende lys. Det fluorescerende lys trænger igennem hudens forskellige lag og stimulerer den på celleniveau.

Behandlingen gør ikke ondt, men kan føles som en stikkende fornemmelse i huden, hvor man kan mærke at den arbejder. Behandlingen tager få minutter at gennemføre, og du vil kunne fortsætte din dag hvor du slap. Du kan opleve at de rosacea blusser op efter behandlingen, og at evt. pigment træder frem i huden. Men dette forsvinder igen efter kort tid. Vi sørger for at du får en god og beroligende creme på huden efter behandlingen.

Efter behandlingen vil du kunne se en forbedring, ikke kun af de synlige symptomer på rosacea, såsom rødmen i ansigtet, men også af den brændende og sviende fornemmelse, der er forbundet med hudlidelsen.

Vi anbefaler typisk at du får 3-6 behandlinger som en kur, hvor du kommer ind til klinikken en gang om ugen og får lavet en behandling. Efterfølgende kan du få lavet en opfriskende behandling en til to gange om året, hvis du synes du har behov for det.

Hvad er rosacea?

Rosacea er en kronisk betændelsestilstand i huden. Tilstanden viser sig typisk i form af rødmen i huden og påvirker primært områder i ansigtet som kinder, næse, hage og pande. Hudlidelsen er desuden kendetegnet ved skiftevis at blusse op og gå i bedring. Der kan være forskellige ydre faktorer der kan få tilstanden til at blusse op. Vores eksperter kan hjælpe dig med at analyse din hud, og vurdere om du har rosacea, og om Kleresca-behandlingen vil have en gavnlig effekt på din hud.
behandling ansigtet
rosaccea behandling med Kleresca

Hvorfor opstår det?

Den nøjagtige årsag til hudlidelsen er ukendt. De seneste fund viser, at det kan være forårsaget af to ting: 1) Unormal funktion af immunsystemet og 2) Neurovaskulær dysregulering (som fører til vasodilatation og udvikling af unormale, overfladiske blodkar).

Ud over Kleresca-behandlingen kan kostmodifikationer være nyttige i behandlingen af ​​rosacea, da nogle fødevarer har vist sig at forværre symptomerne. Disse fødevarer inkluderer alkohol, krydret mad, varm te og kaffe samt citrusfrugter. Derudover bør man undgå solskader og bruge solcreme med et højt SPF-tal dagligt for at beskytte huden mod yderligere irritation.

FØR/EFTER: Kleresca® rosacea-behandling

Se vores resultater af behandlingen herunder:

FØR

Før rosacea behandling

EFTER

efter behandling rosacea

Hvad kan forværre rosacea?

Rosacea er en hudlidelse, der kan forværres af forskellige faktorer. Det omfatter udløsere som krydret mad, alkohol, varme, kulde, stress og visse hudplejeprodukter. For nogle mennesker kan endda sollys og vind udløse symptomer. Identifikation af disse udløsere og undgåelse af dem kan være nøglen til at håndtere rosacea og forhindre, at tilstanden forværres.

Hvordan udvikler det sig typisk?

Rosacea udvikler sig gradvist og går igennem forskellige stadier. Det starter ofte med rødme og synlige blodkar på ansigtet. Dette kan udvikle sig til pustler, bumser og fortykket hud. Over tid kan det føre til synlige symptomer som vedvarende rødme. Det er vigtigt at forstå, at rosacea er en kronisk tilstand, men med passende behandling kan symptomerne lindres og kontrol over tilstanden opretholdes.

Hvordan passer man bedst på sin hud, når man har rosacea?

At tage sig af sin hud, når man har rosacea, er afgørende for at minimere symptomerne. Brug milde og hypoallergeniske hudplejeprodukter uden alkohol eller skrappe kemikalier. Vask ansigtet forsigtigt med lunkent vand og en mild rensemiddel. Beskyt din hud mod solen ved at anvende bredspektret solcreme med høj SPF. Identificer og undgå personlige udløsere, der kan forværre dine symptomer. Til sidst anbefaler vi Kleresca-behandlingen til at dæmpe symptomerne på rosacea.