KUNDEINFORMATION FOR KLERESCA ROSACEA-BEHANDLING

HVAD ER KLERESCA, OG HVORDAN VIRKER DET? 

Kleresca® Rosacea Treatment er en målrettet ikke-invasiv behandling, som er udviklet specielt til behandling af rosaceasymptomer, og som stimulerer hudens egne regenereringsmekanismer.  

Behandlingen er beregnet til patienter med rosacea, som har en meget følsom hud.  

Behandlingen er baseret på interaktionen mellem en specialdesignet gel og lyset fra Kleresca®-lampen. Gelen indeholder kromoforer, der aktiveres af lyset fra lampen, og konverteres til fluorescerende lys8,13. Det fluorescerende lys trænger igennem hudens forskellige lag, og stimulerer den på celleniveau8,13 

HVOR EFFEKTIV ER BEHANDLINGEN? 

Når behandlingen er afsluttet, fortsætter huden med, at arbejde, og du kan forvente, at opleve yderligere forbedringer. Det er blevet påvist, at der er en vedvarende effekt af behandlingen i mindst 6 måneder, hvor forbedringen på to IGA grader eller mere fra det første forsøg blev fastholdt hos 92 % af patienterne. Ingen patienter vendte tilbage til baseline. 

For at opnå det bedste resultat af behandlingen med Kleresca® Rosacea Treatment anbefaler vi et behandlingsforløb med en behandling om ugen i tre uger. 

HVILKE PROBLEMER KAN BEHANDLES MED KLERESCA? 

Kleresca® Rosacea Treatment forbedrer ikke kun de synlige symptomer på rosacea, men også den brændende og sviende fornemmelse, der er forbundet med denne hudlidelse: 

  • Den reducerer inflammation, og dermed forekomsten af papler (knopper) og pustler (pusholdige blærer) 
  • Den reducerer rødme (erythema) og blussen, idet den forbedrer blodcirkulationen 
  • Den reducerer hudens generelle stressniveau, og reducerer dermed den brændende og sviende fornemmelse 
  • Den fremmer helingsprocessen, hvilket forbedrer den generelle hudkvalitet. 

GØR BEHANDLINGEN ONDT? 

Nogen vil opleve, at det kan føles som en lille stikken i huden, imens andre føler det kan brænde/svie i huden under behandlingen 

ER DER RISICI FORBUNDET MED BEHANDLINGEN? 

Kleresca® Rosacea Treatment har en god sikkerhedsprofil. Bivirkningerne, der ses hos nogle patienter, er forbigående, og kan omfatte: 

  • Rødme og hyperpigmentering (f.eks. tydeligere fregner)  
  • Lysning af hår, hvis gelen kommer i berøring med f.eks. øjenbrynene4,7. 
  • Hævelse 

HVORNÅR KAN MAN IKKE BEHANDLES?  

  • Du tager medicin, som giver hudirritation 
  • Du har melasma eller skjult melasma i det område, der skal behandles 

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN? 

Forinden din behandling tages der billeder af de områder, der skal behandles. Billederne behandles fortroligt, og bruges kun til dokumentation. 

Du får beskyttelsesbriller på forinden behandlingen. Huden afrenses, og der påføres Kleresca®gel på huden som oplyser gelen i 9 minutter ved hjælp af en multi-LED Kleresca® lampe.  

Herefter fjernes Kleresca®gelen, og der påføres passende hudpleje efter hudtype og tilstand. 

HVORDAN SKAL JEG FORHOLDE MIG EFTER BEHANDLINGEN? 

Du vil være rød nogle timer efter behandlingen, som hvis du har været ude i sol og vind, men du kan fortsætte dine daglige aktiviteter. Hvis du har nogle gamle solskader i huden, kan de være mørkere i dage til uger efter behandlingen. 

Du må ikke eksponeres for solen i 2 dage efter behandlingen.  

Vi anbefaler altid brug af solfaktor SPF +50.  

PRODUKTANBEFALING TIL DIN BEHANDLING 

AK Produkter: 

For at optimere resultatet af din behandling anbefaler vi vores Pure Epicalm Serum (760 kr.) Cure Recovery Créme (705 kr.) alt afhængig af hvilke områder du får behandlet. Begge produkter beroliger huden, og styrker huden barriere og vil forbedre resultatet af din behandling.  

Du sparer 20% ved køb af produkterne i forbindelse med din behandling.  

Post Procedure Bundle – Redness 

Denne indeholder: Gentle Cleaner (60 ml.), Hydrating Creme(58g.), Rozatrol Accelerated og en toilettaske. Alt til en pris på 1000kr.  

Vi anbefaler altid at du får en uforpligtende snak med en af vores specialister, da en komplet hudplejerutine er det absolut bedste for at give dig den mest optimale effekt af dine produkter. 

UFORPLIGTENDE FORUNDERSØGELSE 

Professionel rådgivning er essentielt for et godt resultat uanset behandling. Ved en personlig forundersøgelse på klinikken vil du sammen med vores specialuddannede kosmetiske sygeplejerske lægge en plan for, hvordan netop din behandling bør forløb, for, at du opnår det bedste resultat. 

Du er velkommen til, at tage en ven, et familiemedlem eller kæresten med til forundersøgelsen, hvor den mundtlige information bliver givet. 

Efter informationen om Kleresca Rosacea er givet både skriftligt og mundtligt, kan behandlingen finde sted. 

Ved eventuelt afbud skal kommende tider afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud faktureres kr. 600,- i gebyr. 

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til, at kontakte klinikken på tlf. 70 27 57 57. Vi fremsender kun information vedrørende dit forløb hos AK Nygart til egen læge, efter vi har fået samtykke fra vores patienter. 

På vores hjemmeside ligger alle kosmetiske synsrapporter foretaget af Sundhedsstyrelsen. Rapporterne findes ligeledes på Sundhedsstyrelsens egen hjemmeside. 

Kundeinformation om Kleresca® rosacea-behandling – version 06-10-2023