Brystvortekorrektion: Operation af brystvorte og areola

Brystvorten og det brunpigmenterede område rundt om, kaldet areola, er med til at tegne brysterne og give dem personlighed. Men hos nogle kan det brunpigmenterede område være uharmonisk og stort i forhold til resten af brystet. Dette kan rettes op på med en brystvortereduktion.

Det forstørrede brystvorteområde, også kaldet areola, er sædvanligvis opstået efter amning eller det kan skyldes vægten fra tunge, store bryster. Kirurgisk kan man fjerne et stykke af areola hele vejen rundt, så hele brystvorteområdet bliver mindre*. Snittet syes sammen, så arret næsten ikke bliver synligt*. I mange tilfælde kan en brystvortereduktion udføres i lokalbedøvelse.

Info: Korrektion af brystvorter

Bedøvelse: Lokal eller fuld bedøvelse

Indlæggelse: 2 timer

Nedetid: 1-7 dage

Endelige kontrol: Efter 3 måneder

Pris: fra 12.000 kr.

stort eller lille brystløft

3 former for brystvortekirurgi

Hos AK Nygart tilbyder tre slags brystvorteoperationer:

  1. Reduktion af for lange brystvorter
  2. Operation for indsunkne/indadvendte brystvorter
  3. Reduktion af selve brystvorteområdet (areola).

Du bør kun få foretaget en brystvortereduktion, hvis det er dit personlige ønske og du tror indgrebet vil styrke dit velbefindende og din følelse af kvindelighed.

*Vi understreger at operation af brystvorter ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

Uforpligtende konsultation

Ved konsultationen vil du og kirurgen afdække dine forventninger og finde svar på hvad der er kirurgisk muligt. Sammen planlægger I din kommende operation.

RENTEFRI FINANSIERING – KUN 499 KR./MD.

Vi har gjort det muligt at tilbyde Danmarks billigste låneydelser til skønhedsbehandlinger og plastikkirurgi. Med et lån via Resursbank kan du dele din betaling op over en længere periode med en fast månedlig ydelse.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til klinikken ved at ringe på tlf. 70 27 57 57 eller sende en mail, hvis du har spørgsmål vedrørende udfyldning af låneansøgning.

Rentefri finansiering af din brystforstørrelse

Vi opererer ikke følgende patienter

  • Der er har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Type 1 diabetes
  • Epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • BMI højere end 30

For komplet liste tryk her. Læs mere om større bryster her.