BRYSTVORTEREDUKTION: REDUKTION AF FOR STORE BRYSTVORTER

Brystvorten og det brunpigmenterede område rundt om, kaldet areola, er med til at tegne brysterne og give dem personlighed. Men hos nogle kan det brunpigmenterede område være uharmonisk og stort i forhold til resten af brystet. Dette kan rettes op på med en brystvortereduktion.

Det forstørrede brystvorteområde, areola, er sædvanligvis opstået efter amning eller det kan skyldes vægten fra tunge, store bryster. Kirurgisk kan man fjerne et stykke af areola hele vejen rundt, så hele brystvorteområdet bliver mindre. Snittet syes sammen, så arret næsten ikke bliver synligt. I mange tilfælde kan en brystvortereduktion udføres i lokalbedøvelse.

Du bør kun få foretaget en brystvortereduktion, hvis det er dit personlige ønske og du tror indgrebet vil styrke dit velbefindende og din følelse af kvindelighed.

stemning_opvaagning_2hverdagen

Obligatorisk patientforsikring

Regeringen har besluttet, at alle privathospitaler skal indbetale til en privat patientforsikring. Derfor skal du betale et obligatorisk tillæg til din brystoperation på 1.000 kr. Læs mere på prissiden.