Mommy makeover

Forsvandt glæden ved din krop efter graviditet, fødsel og amning? Så er du ikke alene. Bryster og mave skal stå meget igennem for at bringe dit nye lille liv til verden. Men en Mommy Makeover kan give dig glæden ved kroppen tilbage*.

Dine elskede jeans, en tætsiddende top, bikinien på stranden. Mens man går og strutter med maven, kan man godt gå og glæde sig lidt til at få sin egen krop tilbage efter fødslen.

Men, men, men. Det er ikke altid, kroppen bliver sig selv igen, når mave er blevet til baby. Slet ikke efter flere fødsler – og amning oveni. Kost og træning kan bestemt gøre godt. Det er bare ikke altid nok.

Så har du måske tænkt: Er det brysterne, der skal have et velfortjent løft? Eller er det maven, der skal strammes op? Eller er det begge dele?

Det er netop det, du får, med en Mommy Makeover.

En ‘Mommy Makeover’ består af følgende operationer:

Brystforstørrelse med evt. løft

Brysterne får spændstigheden tilbage. Er dine bryster blevet for små eller lidt trætte efter graviditet og amning? Det ser vi på ved en forundersøgelse, og vi finder den løsning, der passer bedst til dine ønsker.

Læs mere om brystforstørrelse her, eller om brystløft her.

Opstramning af løst maveskind

Maven bliver stram igen*. Du siger ‘farvel’ til mavedellen og overflødigt maveskind og ‘hej igen’ til den talje, du engang havde.Læs mere om maveskindsoperation her.

NARKOSE/FULD BEDØVELSE

Ved en Mommy Makeover skal du i fuld bedøvelse. Vi har skrevet noget information om fuld bedøvelse, så du kan forberede dig på hvordan det foregår, og hvad du skal huske at gøre inden operationen.

Læs om narkose her.

Vi opererer ikke følgende patienter

  • Der er har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Type 1 diabetes
  • Epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.

*Vi understreger at en Mommy Makeover ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

BESTIL FORUNDERSØGELSE HER

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU