Mommy makeover – bryst og mave

Forsvandt glæden ved din krop efter graviditet, fødsel og amning? Så er du ikke alene. Bryster og mave skal stå meget igennem for at bringe dit nye lille liv til verden. Men en Mommy Makeover kan give dig glæden ved kroppen tilbage*.

Velegnet efter graviditet eller stort vægttab

Mulighed for lille eller stor pakke (se priser)

Operation af mave og bryst på én gang

Dygtige kirurger med stor erfaring

Læs vores kunders anmeldelser af deres Mommy Makeover:

Dine elskede jeans, en tætsiddende top, bikinien på stranden. Mens man går og strutter med maven, kan man godt gå og glæde sig lidt til at få sin egen krop tilbage efter fødslen.

Men, men, men. Det er ikke altid, kroppen bliver sig selv igen, når mave er blevet til baby. Slet ikke efter flere fødsler – og amning oveni. Kost og træning kan bestemt gøre godt. Det er bare ikke altid nok.

Så har du måske tænkt: Er det brysterne, der skal have et velfortjent løft? Eller er det maven, der skal strammes op? Eller er det begge dele?

Det er netop det, du får, med en Mommy Makeover.

En ‘Mommy Makeover’ består af følgende operationer:

Brystforstørrelse med evt. løft

Brysterne får spændstigheden tilbage. Er dine bryster blevet for små eller lidt trætte efter graviditet og amning? Det ser vi på ved en forundersøgelse, og vi finder den løsning, der passer bedst til dine ønsker.

Læs mere om brystforstørrelse her, eller om brystløft her.

Opstramning af løst maveskind

Maven bliver stram igen*. Du siger ‘farvel’ til mavedellen og overflødigt maveskind og ‘hej igen’ til den talje, du engang havde.Læs mere om maveskindsoperation her.

Dagbog: Louise fik en mommy makeover

Efter at have født og ammet tre børn fik Louise foretaget et stort brystløft, hvor man laveret anker-ar, samt en brystforstørrelse med 325 ml runde Mentor-implantater. Derudover fik hun fjernet slapt maveskind og syet bugvæggen sammen. Louise fortæller her om sin oplevelse inde hos AK Nygart i Århus.

Solveig: 55 kg vægttab og stor Mommy Makeover

48-årige Solveig Bruun tabte 55 kg. med hjælpe fra sin coach, Gustav Salinas. Men med et stort vægttab følger typisk også en masse overskydende hud. Derfor fik Solveig foretaget en Mommy Makeover-operation med brystløft og maveplastik. Læs mere og se videoerne.

FAQ OM MOMMY MAKEOVERS

Hvad består en Mommy Makeover af?

En ‘Mommy Makeover’ består af operation af bryst og mave. Typisk består det af en brystforstørrelse med evt. løft og opstramning af løst maveskind med mulighed for sammensyning af mavemusklerne.

Hvem får typisk en Mommy Makeover?

En ‘Mommy Makeover’ er to operationer kombineret, som mange kvinder typisk efterspørger efter en graviditet – deraf navnet. Men det er også et populært indgreb for kvinder der har gennemgået et stort vægttab, og dermed har fået løs hud på maven og brysterne.

Hvor længe skal man være sygemeldt efter en Mommy Makeover?

Efter en Mommy Makeover skal din krop have ro til at komme sig, da det er en stor operation. Vi anbefaler at du har hjælp ved hånden de første 2 uger efter, og at du ikke løfter tungt i 3-4 uger efter operationen. Så hvis du har et fysisk krævende job, anbefaler vi at du bliver hjemme i 3-4 uger. Har du et stillesiddende job kan du begynde at tage tilbage på arbejde igen efter 2 uger, hvis du føler at du har det godt nok til det.

Podcast om Mommy Makeovers

podcast

Narkose/Fuld bedøvelse

Ved en Mommy Makeover skal du i fuld bedøvelse. Vi har skrevet noget information om fuld bedøvelse, så du kan forberede dig på hvordan det foregår, og hvad du skal huske at gøre inden operationen.

Læs om narkose her.

*Vi understreger at en Mommy Makeover ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

Vi opererer ikke følgende patienter

  • Der er har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Type 1 diabetes
  • Epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.