Solveigs store forvandling: 55 kg vægttab og en stor Mommy Makeover

Udgivet D. 24. marts 2020

Solveig Bruun er 48 år gammel, og har det seneste års tid været i et kost- og træningsforløb hos Gustav Salinas, indehaver af Fitnessnu. Gustav har hjulpet Solveig med et kæmpestort vægttab, der i alt er løbet op i, at Solveig er blevet 55 kg lettere. Men med et stort vægttab følger typisk også en masse overskydende hud. Og det er her vi hos AK Nygart er kommet ind i billedet. Læs om Solveigs store Mommy Makeover-forvandling her.

Ved at omlægge sin kost og motionere lykkedes det Solveig med en masse viljestyrke og støtte fra sin ven og coach, Gustav Salinas, at smide hele 55 kg. Men glæden ved vægttabet kunne alligevel ikke undgås at blive ramt af frustrationen hos Solveig over al den løse hud, hun nu havde i stedet:

“Overordnetset var jeg glad for min krop efter mit store vægttab, når man tænker over at jeg har tabt over 55 kg havde huden egentlig også trukket sig OK sammen,” fortæller Solveig.

“MEN så alligevel ikke,” tilføjet hun. “Det gik mig mere og mere på, at når jeg stod helt nøgen hang mine bryster og værst var det med mit løse maveskind som hang. Maveskindet var også til gene i tøj. Jeg var så ked af det når jeg satte mig ned for så så det ud som om jeg havde en stor tyk mave. OG når jeg var fysisk aktiv følte jeg at maven var i vejen. Det gjorde at jeg ikke følte mig tilpas og jeg havde stadig lyst til at gemme mig.”

Derfor besluttede hun sig for at tage Gustav under armen og booke tid til en forundersøgelse på vores klinik i København.

Forundersøgelsen til Mommy Makeover: En stor overraskelse

Solveig kom ind til en forundersøgelse hos vores kirurg Anders Ulrik sammen med Gustav. Efter sit store vægttab havde Solveig en masse overskydende hud på maven og brysterne. Operationen hvor man fjerner hud disse to steder samtidig kaldes en Mommy Makeover. Og det var denne operation Anders vejledte Solveig i. Solveig endte dog med at få sig en stor overraskelse fra Gustav. Se hvordan det gik til her:

Operationen: Stor Mommy Makeover

Så kom dagen, hvor Solveig skulle opereres. Solveig fik lavet et stort brystløft med anker-ar og en stor maveskindsreduktion, hvor Anders fjernede lige under 1 kg. hud fra Solveigs mave.

“Jeg glædede mig rigtig meget til at få en stram mave og små naturlig bryster tilbage. Dagene op til operationen begyndte jeg at tænke meget over det med narkosen, og enkelte gange fik jeg også nogle tanker om tænk hvis mine bryster bliver asymmetriske og maven får grimme folder… Men de tanker kunne jeg hurtigt mane til jorden igen, for jeg var ret tryg ved AK Nygart og havde kun set flotte resultater og hørt positiv omtale.”

Se hvordan Solveigs operationsdag forløb i videoen her:

“På selve operationsdagen følte jeg mig virkelig godt taget imod og i meget trygge hænder. Der var en dejlig ro på klinikken og alle gav sig god til til at forklare og til at sørge for at man følte sig fuldkommen tryg og informeret om hvad der skulle ske.”

Kontrollen: Jeg elsker min krop

Efter 14 dage kom Solevig ind på klinikken i København til en kontrol. Her skulle hun have fjernet sine sting de steder, Anders Ulrik havde syet hende. Det er samtidig også til denne kontrol, at Gustav og Anders for første gang kunne vurdere Solveigs resultat efter operationen.

Obs. Det endelige resultat kan vi først vurdere efter 6 måneder, da Solveig stadig er meget hævet i kroppen efter operationen.

Solveig fortæller dette om sine første par uger efter operationen:

“I ugerne efter operationen, havde jeg naturligvis ondt og var også besværet/alting gik langsomt. Så gjorde jeg meget for ikke at overanstrengte mig og løfte tungt. Faktisk er jeg ret overrasket over hvor hurtigt smerterne fortog sig, det var egentlig kun de første dage lige efter operationen at jeg havde ondt, og det ikke ret meget. Jeg var naturligvis også på smertestillende medicin, men jeg havde nok forventet at jeg ville have mere ondt. Det jeg syntes var hårdest var det psykiske. Jeg var hele tiden bange for at jeg kunne “springe op” inde i bugvæggen. Men jeg synes virkelig at jeg kom hurtigt og godt igennem en så stor operation, ingen komplikationer med infektioner og resultatet viste sig bare så hurtigt. Allerede få dage efter min operation var jeg ikke et sekund i tvivl om hvor flot resultatet var og hvor godt det bliver når alting er faldet helt på plads.”

Resultatet indtil videre …

Hvordan ser resultatet så ud indtil videre? Her kan du se Solveig i sine tre faser: før vægttabet, efter vægttabet og to uger efter operationen.

Og hvad synes Solevig selv?

“Jeg elsker min krop, jeg elsker det jeg ser i spejlbilledet og jeg kan i den grad mærke en kæmpe stor forskel når jeg er fysisk aktiv. Jeg ved nu hvor uendeligt meget den operation betød for mig, langt mere end jeg vidste den ville gøre. Jeg har virkelig grædt mange glædes tåre over mit resultat. Og jeg er ikke et sekund i tvivl om at jeg også skal have lavet mine overarme som er det sidste tegn på min tidligere overvægt og som virkelig psykisk er til en enorm gene for mig.”

Mommy Makeover: Det endelige resultat

6 måneder efter operationen, kom Solveig ind til sin endelige kontrol. Og her ser det resultatet af hendes store vægttab og efterfølgende Mommy Makeover: