Fillerguide

Få færre rynker og mere volume i ansigtet og genskab hudens vitalitet med filler fra Restylane eller Juvéderm.

Konturer og skab volumen i ansigtet med filler

Med vævsfillers, også kaldet Restylane, kan du genopbygge den tabte volume i dit ansigt. Det kan være mere fylde i kinder, læber, markering af kæbekant eller reduktion af furer fra næsen til munden*.

Prøv fillerguiden

Klik på det område herunder, du ønsker at vide mere om.

Hvordan foregår en fillerbehandling?

Hvad er filler?

Filler er stabiliseret hyaluronsyre, der forekommer naturligt i kroppen og eksisterer i alle levende organismer. Restylane filler indeholder hyaluronsyre i form af en krystalklar gel, der kan injiceres i ansigtet. Hyaluronsyren kan injiceres i hudens øverste lag samt i læberne, kindben og lignende. Det har en unik evne til at binde vand til sig og dermed udvide vævet med en udglattende, vitaliserende effekt samt give fylde.

video

Behandlingen med filler kræver ingen særlig forberedelse, det tager ca. 30 minutter og effekten ses med det samme med det endelige resultat efter 14 dage . Umiddelbart efter behandlingen kan du forsætte din hverdag, hvor du slap.

Hvor længe holder filler?

Effekten af en behandling med Restylane filler er midlertidig, og afhængig af hvilken metode man benytter, f.eks. har Restylane en holdbarhed på 4-12 måneder.

Hos AK Nygart har vi stor ekspertise og lang erfaring med brug af både filler og Skinbooster.

Se en video der forklarer holdbarheden af filler, samt hvilke faktorer der kan spille ind på din fillers holdbarhed:

video

Nyt liv til ansigtet med Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster er en fugtgivende behandling, der tilfører huden fugt indefra gennem små mikroinjektioner, hvorved hudens struktur og elasticitet forbedres*. Skinbooster indeholder, ligersom filler, hyaluronsyre, hvilket binder vand til sig.

Restylane Skinbooster egner sig til behandling af ansigtet og udsatte områder som dekolletage og hals, hænder og hud med acne ar*.

Områder, du kan blive behandlet med Skinbooster:

  • Ansigt
  • Hals
  • Dekolletage – Bryst
  • Hænder
  • Ar efter acne

Lad os høre dine forventninger og lægge en plan …

Behandlingen med Restylane filler eller Skinbooster begynder altid med en forundersøgelse hos en af vores sygeplejersker. Det er vigtigt, vi kender dine forventninger og præferencer. Derfor får du lagt en personlig behandlingsplan for filler-behandlingen sammen med den sygeplejerske, du er til forundersøgelse hos.

Hos AK Nygart har vi ekspertisen i alle behandlinger med filler og Skinbooster, så du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling.

Lad os hjælpe dig godt i gang. Ring til os på 70 27 57 57 eller book tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse online.

*Vi understreger at behandlingerne ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.