Filler i linjerne fra næsefløj til mundvige

De nasolabiale linjer er de linjer der går fra siden af næseborene og ned til mundvigene. Disse linjer opstår typisk med alderen, eller når kinderne begynder at hænge lidt. Med filler kan vi reducere dybden af disse linjer og gøre dem mindre synlige.

De nasolabiale linjer opstår typisk med alderen, når vi mister vores fylde i ansigtet, hvorefter den nederste del begynder at hænge en smule. Personaler med en lav fedtprocent vil også kunne opleve disse linjer, da ansigtet mangler fylde.

Der er to muligheder til behandling af disse linjer. Man kan injicere filler i selve fugerne for at udjævne dem. Men i de fleste tilfælde vil filler i kindbenene/kinderne kunne give et løft til hele ansigtet, der dermed reducerer de nasolabiale linjer. Hvilken behandling der er nødvendig vurderer vi hos hver enkelt patient til forundersøgelsen.

*Vi understreger at behandlingen mod nasolabiale linjer ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person

LAD OS HØRE DINE FORVENTNINGER FØRST

Behandlingen af de nasolabiale linjer med Restylane filler begynder altid med en forundersøgelse hos en af vores sygeplejersker. Det er vigtigt, vi kender dine forventninger og præferencer. Derfor får du lagt en personlig behandlingsplan for filler-behandlingen sammen med den sygeplejerske, du er til forundersøgelse hos.

Hos AK Nygart har vi ekspertisen i alle behandlinger med filler, så du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling.

Lad os hjælpe dig godt i gang. Ring til os på 70 27 57 57 eller book tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse online.

BESTIL GRATIS FORUNDERSØGELSE