Flotte kindben og fylde i kinderne med filler

Med alderen kan fylden i kinderne forsvinde, og de ungdommelige æblekinder synker ind. Med filler kan vi give dig de æblekinder, du har haft i din ungdom, tilbage.

Nogen har måske fra naturens side ikke de høje kindben som de ønsker sig. Og med alderen ændrer knoglestrukturen i ansigtet sig, hvilket betyder, at de høje kindben, du før var glad for, er faldet lidt ind. Men med filler kan vi bygge kindbenene op og markere dem. Ved at injicere filler i kindbenene kan det endda give et lille løft til hele ansigtet, herunder de nasolabiale furer*.

Før/efter billeder af filler i kinder/kindben

FØR

EFTER

Hvor meget filler skal du bruge i kinderne/kindbenene?

Til behandling af kindben og kinder bruger vi typisk 2 ml. Restylane filler fordelt med 1 ml. i hver side for at give et synligt resultat. De fleste patienter finder ikke behandlingen smertefuld.

Hvor længe holder filler i kindbenene?

Effekten er midlertidig og afhængig af hvilken metode og hvilket produkt man benytter. I dette område vil resultatet typisk have en holdbarhed på 6-12 måneder.

Se en video der forklarer holdbarheden af filler, samt hvilke faktorer der kan spille ind på din fillers holdbarhed:

video

Før og efter behandlingen

Behandlingen med korrektion af kindben og kinder kræver ingen særlig forberedelse, det tager ca. 30 minutter og resultatet ses med det samme. Umiddelbart efter behandlingen kan du forsætte din hverdag, hvor du slap. Du vil være hævet i nogle dage, og det endelige resultat kan ses efter ca. 14 dage.

Ved en indledende konsultation gennemgår vi dine specielle ønsker til dine kindben og kinder og sætter dig grundigt ind i hele forløbet.

*Vi understreger at behandlingen ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person

LAD OS HØRE DINE FORVENTNINGER FØRST

Behandlingen af kinder og kinden med Restylane filler begynder altid med en forundersøgelse hos en af vores sygeplejersker. Det er vigtigt, vi kender dine forventninger og præferencer. Derfor får du lagt en personlig behandlingsplan for filler-behandlingen sammen med den sygeplejerske, du er til forundersøgelse hos.

Hos AK Nygart har vi ekspertisen i alle behandlinger med filler, så du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling.

Lad os hjælpe dig godt i gang. Ring til os på 70 27 57 57 eller book tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse online.