Fjern rande under øjnene med filler

Er du egentlig frisk og veloplagt, men har de mørke rande under øjnene alligevel bidt sig fast? Så kan en behandling med Teosyal Redensity ll-filler få det til at lysne.

Måske var der ikke skyggen af en fordybning under øjnene, da du var yngre. Men med årene er der lige så stille kommet mørke rande langs øjet eller et stykke ned ad kinden. Det skyldes især to forhold:

  • Fedtvævet omkring øjnene bliver mindre.
  • Fedtvævet synker med alderen.

Begge dele betyder, at knoglekanten træder tydeligere frem. Der skabes derved en fordybning i ansigtet lige under øjet. Det giver den skyggevirkning, du ser som mørke rande under øjnene.

Forklaringen er enkel – det er behandlingen også

Med filler-produktet Teosyal Redensity II, der er særligt udviklet til rander under øjnene, kan vi skabe rigtig gode resultater. Filleren lægger vi i fordybningen for at løfte vævet op i niveau med det omkringliggende væv under øjnene. Man kan også reducere randerne ved at lægge filler i kinderne. På den måde forsvinder skyggevirkningen og de mørke rande under øjnene*.

Priser - Rander under øjnene med Teosyal

Forundersøgelse

Ved læge eller sygeplejerske Gratis¤

¤)Udeblivelser uden afbud min. 24 timer inden faktureres med 600.-kr

Teosyal filler, priser

Hos sygeplejerske Pris
Rander under øjnene/tåretrug, fra kr. 3.100,-

Tillæg, filler

(gælder fra 1/1-2022)

Tillæg Pris
Behandling hos læge + kr. 600,-
Opløsning af filler med hyalase + kr. 2.000,-

De mørke rander

Nogle gange ser vi en mørkere hudtone ved øjet, og den ændrer sig ikke af behandlingen. Filleren kan bidrage til, at den mørke tone ikke syner så markant, fordi huden bliver jævnet ud, og fordybningen bliver mindre. Men vi anbefaler vores Retin Oil, som er et hudplejeprodukt der indeholder a-vitamin. A-vitamin hjælper med at lysne huden, og vil kunne reducere den mørke hudtone under øjet.

*Vi understreger at behandlingen mod rander under øjnene/tåretrug ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person

LAD OS HØRE DINE FORVENTNINGER FØRST

Behandlingen af kæbelinjen med Restylane filler begynder altid med en forundersøgelse hos en af vores sygeplejersker. Det er vigtigt, vi kender dine forventninger og præferencer. Derfor får du lagt en personlig behandlingsplan for filler-behandlingen sammen med den sygeplejerske, du er til forundersøgelse hos.

Hos AK Nygart har vi ekspertisen i alle behandlinger med filler, så du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling.

Lad os hjælpe dig godt i gang. Ring til os på 70 27 57 57 eller book tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse online.