Teosyal Redensity ll til rander under øjnene

Teosyal Redensity II er den perfekte filler specielt designet til rande under øjnene (også kaldet tåretrug). Produktet tiltrækker ikke væske som andre filler-produkter, men fylder flot ud.

Filler særligt udviklet til øjenområdet

Reduktion af rande under øjnene

12-24 måneders holdbarhed

Kan Teosyal® Redensity II injiceres i alle rander?

Produktet er udviklet til et meget specifikt område: Randerne under øjnene. Har du fine linjer under øjnene kan Skinkò e sammen med opstrammende produkter fra vores hudplejeserier hjælpe. Har du fedtposer under øjnene vil vi anbefale dig at booke en konsultation hos en af vores kirurger til operation af nedre øjenlåg.

Er det nødvendigt med en touch-up-session?

Nej, i 72% af tilfældene er det ikke nødvendigt. Kun særligt dybe rander under øjnene kan kræve en yderligere injektion, som kan udføres en måned senere.

Hvor længe holder Teosyal® Redensity II under øjnene?

Teosyal Redensity II holder i minimum 12 måneder. Udover produktets egenskaber gør den lave tilstedeværelse af hyaluronidase (enzymer, der nedbryder hyaluronsyren, som filleren består af) i området under øjnene, at produktet holder bedre end ved injektioner i andre områder. Resultatet kan derfor i nogen tilfælde holde i op til 24 måneder.

Skal jeg vælge Teosyal® Redensity II eller Skinò e?

Behandlingen med Teosyal® Redensity II får ikke de fine linjer under øjnene til at forsvinde. Behandlingen udligner rander med fylde. Ønsker du at få opstrammet fine linjer under øjnene med injektioner kan du med fordel prøve Skinkò e.