HArmonyCa™ - Hybrid-filler der løfter og stimulerer kollagen

Som den første klinik i Danmark tilbyder vi hos AK Nygart denne nyeste form for hybrid-filler. HArmonyCa™ giver løftede effekt fra filler kombineret med den opstrammende effekt fra Profhilo. HArmonyCa™ er en kollagen-stimulator særligt egnet til opstramning af den nedre del af ansigtet, der typisk begynder at hænge, i takt med at vi bliver ældre.

HArmonyCa

Unik kollagenstimulator

Opstramning af nedre del af ansigtet

Op til 1 års holdbarhed

Første HArmonyCa™-behandler i DK

Info: HArmonyCa™

Behandlingstid: 30 minutter

Resultat: Med det samme

Holdbarhed: Op til 1 år

Pris: 8.000 kr.

HarmonyCa er en hybrid filler, der består af både hyaluronsyre og calcium hydroxyapatit. Denne unikke kombination af aktive ingredienser er grunden til de forbløffende resultater, som kan observeres efter behandlingen. HArmonyCa  skaber en opstrammende effekt og fremmer dannelse af nyt kollagen i huden. HArmonyCa er altså en såkaldt kollagen-stimulator.

Hvad adskiller HArmonyCa fra andre kollagen-stimulatorer?

Det, der adskiller HArmonyCa fra andre kollagen-stimulatorer på markedet, såsom Scultra og PRP, er kombinationen med tværbundet hyaluronsyre. Hyaluronsyre er ansvarlig for den umiddelbare opstrammende effekt, som ses lige efter behandlingen. Calcium hydroxyapatit har en langvarig effekt, og stimulerer fibroblasterne til at øge deres produktivitet. Dette fører til dannelsen af nyt kollagen, og resultaterne varer i over 1 år.

HArmonyCa er ideel til at stramme huden i den nedre del af ansigtet, fremhæve konturen af den nedre kæbe og korrigere ansigtsrynker i den nedre halvdel af ansigtet.

HArmonyCa bliver injiceret i nederste del af ansigtet

Hvordan virker HArmonyCa?

HArmonyCa er en hybrid-filler hvilket betyder, at det har to gavnlige komponenter i produktet: Hyaluronsyre (HA) og Calcium Hydroxyapatit (CaHA).
  • HA gavner ved at have en øjeblikkelig løftende effekt med en holdbarhed på over et år.
  • CaHA gavner ved at stimulerer huden til at danne nyt kollagen udløst af CaHA, som vil forbedre hudens struktur og fylde i længere tid en filleren (HA).

Resultatet er glattere hud med færre rynker og en opstrammet effekt, særligt i underansigtet. De nye kollagenfibre kan være til stede allerede en uge efter behandlingen.

Prøv HArmonyCa i dag og opnå forbløffende resultater, som vil få dig til at føle dig mere selvsikker og ungdommelig.