Næseoperation

Drømmer du om en smukkere og mere harmonisk næse, der passer bedre til dit ansigt? En kosmetisk næseoperation, også kendt som en rhinoplastik, kan være løsningen for dig.

En kosmetisk næseoperation er en populær og effektiv metode til at forbedre formen, størrelsen eller funktionen af din næse. Mange mennesker oplever frustration over en asymmetrisk næse, en stor eller lille næse, en ujævn eller buet næse eller en næse, der påvirker deres vejrtrækning og livskvalitet.

Info: Næseoperation

Bedøvelse: Fuld bedøvelse

Indlæggelse: 2-4 timer

Nedetid: 10-14 dage

Endelige kontrol: Efter 6 måneder

Pris: fra 48.000 kr.

Hvad kan man en næseoperation ændre?

Hvis du er ked af din næse, kan en næseoperation være løsningen. Det er dog vigtigt, at din næse stadig passer til dig og harmonere med dit ansigt. Der findes mange måder at ændre næsen på. En operation kan gøre næsen større eller minde, ligesom den kan ændre formen på næsetippen og næseryggen. Har du store næsebor, kan åbningen formindskes og har du en skæv næse, kan kirurgen ændre vinklen mellem din næse og overlæbe. Er der tale om en bule på næseryggen – en såkaldt ørnenæse, kan næsen rettes ud. Har du derimod en krum næseryg, kan man skabe en lige næse ved hjælp af brusk. Er næsespidsen for lang eller for stor, kan man operere dele af brusken væk. Er næsen for kort og bred, kan man få den til at se smallere ud ved at opbygge næsespidsen med brusk.

Plastikkirurgi Jakob Astrup operation af næse

Hvordan foregår en næseoperation?

Når du møder en af ​​vores erfarne plastikkirurger, gennemgår vi, hvad du ønsker, og hvad der er muligt at gøre. Da næsen har en så central plads i ansigtet, kan en næseoperation ændre indtrykket af hele ansigtet og give en bedre og smukkere symmetri. Det er derfor af største vigtighed, at du kan få så realistisk en idé om resultatet som muligt. Det opnår vi ved hjælp af forskellige typer computersimuleringer, så du kan få en idé om hvad du kan forvente. Det giver både tryghed for dig og for os, da vi så er enige om, hvordan vi ønsker, at det skal se ud.