Næseoperation

Er du ked af din næse? Næsen er centrum af dit ansigtet, og der kan være mange grunde til, du er utilfreds med den. En stor skæv eller bred næse stjæler ofte fokus og kan gøre, at du føler dig usikker. I Danmark er næseoperationer et populært indgreb blandt både mænd og kvinder.

Hvad kan man en næseoperation ændre?

Hvis du er ked af din næse, kan en næseoperation være løsningen. Det er dog vigtigt, at din næse stadig passer til dig og harmonere med dit ansigt. Der findes mange måder at ændre næsen på. En operation kan gøre næsen større eller minde, ligesom den kan ændre formen på næsetippen og næseryggen. Har du store næsebor, kan åbningen formindskes og har du en skæv næse, kan kirurgen ændre vinklen mellem din næse og overlæbe. Er der tale om en bule på næseryggen – en såkaldt ørnenæse, kan næsen rettes ud. Har du derimod en krum næseryg, kan man skabe en lige næse ved hjælp af brusk. Er næsespidsen for lang eller for stor, kan man operere dele af brusken væk. Er næsen for kort og bred, kan man få den til at se smallere ud ved at opbygge næsespidsen med brusk.

Akademikliniken

Ønsker du at få foretaget en næseoperation henviser vi til vores søster-klinik Akademikliniken. Læs mere på www.ak.se eller her.

 

Næsekorrektion med Restylane filler

Drømmer du om en lige næseryg kan man i de fleste tilfælde skabe et tilfredsstillende resultat med filler og dermed undgå kirurgi. Ved at incijere Restylane filler det sted, hvor næsen buler indad, kan man udjævne bulen på næseryggen og skabe en lige linje.

Læs mere om behandlingen.

FØR

EFTER