Cellbooster® Glow

Cellbooster® Glow

Cellbooster® Glow er en innovativ og CE-godkendt hudplejebehandling, der sigter mod at genoprette og bevare hudens naturlige glød.

Denne behandling er ideel for dig, der oplever trist, ujævn eller solskadet hud. Ved at udnytte en unik sammensætning af næringsstoffer og antioxidanter, arbejder Cellbooster® Glow på at forbedre hudens generelle udseende og tekstur. Den hjælper med at reducere synligheden af fine linjer og rynker, mens den samtidig tilfører intens fugt og næring til huden.

Behandlingen med Cellbooster® Glow er særligt effektiv til at bekæmpe tegn på ældning og miljøskader, hvilket resulterer i en mere ungdommelig, strålende hud.

Info: Cellbooster® Glow

Behandlingstid: 30 minutter

Resultat: Med det samme

Holdbarhed: 4-12 måneder

Pris: fra 2.000 kr.

Reducerer hyperpigmentering

Forbedrer hudtone og hudstruktur

CE-mærket

Baseret på patenteret CHAC-teknologi

Før/efter billeder af Cellbooster® Glow hos AK Nygart

FØR

EFTER

FØR

EFTER

Gratis forundersøgelse til Cellbooster®-behandling

Professionel rådgivning er essentielt for et godt resultat uanset hvilken behandling, det drejer sig om. Ved en personlig forundersøgelse på klinikken vil en af vores specialuddannede sygeplejerske undersøge dig, og sammen vil I lægge en plan for hvordan netop din Cellbooster® Glow-behandling bør forløbe, for at du opnår det bedste resultat.

*Vi understreger at en behandling med Cellbooster® ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person