Cellbooster® Shape

Cellbooster® Shape til fedtreduktion

Cellbooster® Shape er en innovativ og CE-godkendt behandling, der er designet til at målrette og reducere lokale fedtdepoter og væskeophobning.

Denne behandling er ideel for dig, der ønsker at forme og tone specifikke områder af kroppen. Ved hjælp af avancerede teknikker, forbedrer Cellbooster® Shape-behandlingen mikrocirkulationen og fremmer en sundere hudstruktur.

Behandlingen er særlig effektiv til at adressere områder, hvor fedt og væske har en tendens til at ophobe sig, såsom mave, lår og arme.

Cellbooster® Shape giver synlige resultater, der bidrager til et mere tonet og defineret kropsudseende.

Info: Cellbooster® Shape

Behandlingstid: 30 minutter

Resultat: Med det samme

Holdbarhed: Individuelt

Pris: fra 2.000 kr.

Reducerer fedtdepoter lokalt

Reducerer ”puffiness”

CE-mærket

Baseret på patenteret CHAC-teknologi

Før/efter billeder af Cellbooster® Shape hos AK Nygart

FØR

EFTER

FØR

EFTER

Gratis forundersøgelse til Cellbooster®-behandling

Professionel rådgivning er essentielt for et godt resultat uanset hvilken behandling, det drejer sig om. Ved en personlig forundersøgelse på klinikken vil en af vores specialuddannede sygeplejerske undersøge dig, og sammen vil I lægge en plan for hvordan netop din Cellbooster® Shape-behandling bør forløbe, for at du opnår det bedste resultat.

*Vi understreger at en behandling med Cellbooster® ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person