Hårtransplantation med mikro- og minigraftmetoden

Overvejer du en hårtransplantation? Er din hårgrænse begyndt at vandre længere og længere bagud? Savner du dit fyldige hår i tindingerne? Tyndt hår og en vigende hårgrænse skyldes genetik, men det kan være et stort problem for selvtilliden. Nu er der heldigvis hjælp at hente.

Forebyggelse af tyndt hår og hårtab med PRP

Hos AK Nygart tilbyder vi behandling af hårtab med PRP.

PRP er en metode, hvor man udvinder blodpladerigt plasma fra kundens eget blod, som herefter injiceres der hvor man ønsker at booste hårvæksten. Metoden er kendt gennem mange år til behandling af eksempelvis slidgigt, og inden for de sidste par år har behandlingen også været brugt kosmetisk.

Med PRP kan vi forebygge hårtab og booste eksisterende hårsække 100% naturligt. Vi bruger kun plasma fra dit eget blod, intet andet bliver tilsat.

Hårtransplantation

I vores søsterklinik i Stockholm tilbyder vi hårtransplantation.

Hvorfor oplever man hårtab?

Der er en række årsager til hårtab. Nogle er kortvarige, mens andre er permanente. Den mest almindelige er androgen alopeci, såkaldt mandligt hårtab. På trods af navnet rammer det både mænd og kvinder. Omkring hver tredje mand har en form for hårtab. Det starter i forskellige aldre og når forskellige proportioner. Hår bliver generelt tyndere med alderen og for mange bliver det et problem, der vokser i takt med at håret falder.

PRP mod hårtab

Mikro- og minigraftmetoden

I Stockholm bruger vi en såkaldte mikro- og minigraft-metode til hårtransplantationer mod hårtab. Metoden indebærer at flytte patientens eget hår fra bagsiden af hovedet til det skaldede område. Man får derefter et permanent naturligt og voksende hår i et tidligere skaldet område. Derudover oprettes en naturlig hårlinje.

Læs mere om hårtransplantation her.

Vi bruger to forskellige metoder: FUT-metoden, hvilket betyder at man tager en hudstrimmel fra bagsiden af hovedet og FUE-metoden, hvilket betyder at et område er barberet fra samme sted. I vores hårtransplantation har vi også en stamcellebehandling til hver transplantation.