Plastikoperationer: Fedtsugning, maveløft og opreationer af mave, arme og ben

En harmonisk silhuet er et ideal for både mænd og kvinder. Kroppens form og proportion har indflydelse på vores velvære og selvtillid. Her kan plastikoperationer være behjælpelig med at opnå det, som ikke er muligt fra naturens side.

Kosmetisk fedtsugning

Med den moderne kirurgi og teknik inden for fedtsugning er drømmen om at kunne modellere kroppens former blevet mulig.  Selv om man er slank, kan man stadig have fedtdepoter på maven, brystet, dansehåndtag på sidebenene, på yder- eller indersiden af lårene eller fedtdepoter på halsen. Fedtdepoter kan kræve en kosmetisk operation. Valget af behandlingsstrategi afhænger af dine ønsker, og hvad der æstetisk vil give det bedste resultat.

Maveplastik: Operation af slapt maveskind

Graviditet, overvægt og større vægttab eller almindelig aldring gør, at maven ændrer form. Med alderen svinder hudens elasticitet, og maven vil miste form og fasthed. Maveskindsoperation er en kirurgisk måde at løfte og genforme maveskindet på.

Slap bugvæg er relativ almindeligt efter graviditet, under en maveskindsoperation opstrammer man musklerne i bugvægen og fjerner slapt maveskind – et stort eller lille maveløft.

Læs mere om maveplastik her.

Armplastik: Operation af løs hud på armene

Har du gennemgået et stort vægttab, og har det resulteret i løs hud på armene? Ved en armplastik fjerner vi overskydende hud på armene og genskaber deres form.

Læs mere om armplastik her.

Lårplastik: Operation af løs hud på lårene

Efter et stort vægttab kan overskydende hud på lårene være til stor gene. Ved en lårplastik fjerner vi overskydende og løs hud får lårene ved at lave et snit på inderlårene.

Læs mere om lårplastik her.

Kirurgisk operation mod sved 

Svedoperation for armsved kan udføres ved at ”fedtsuge” lige inde under huden med et specielt instrument, der vil fjerne størstedelen af svedkirtlerne.