Maveplastik - Opstramning af løs hud på maven

Efterhånden som årene går, ændrer kroppen form. Graviditet, overvægt og alder sætter sine spor på blandt andet mave. Huden mister sin elasticitet, og maven vil miste ungdommens form og fasthed.

fedtsugning

Maveskindsoperation

En relativ almindelig skade efter graviditet er slap bugvæg, hvis der er nødvendigt, kan vi under en maveskindsoperation opstramme musklerne i bugvægen. Maveskindsoperation er en kirurgisk måde at løfte og genforme maveskindet på.

Bodylift  – Belt Lipectomy 360 gr – Fuldt kropsløft

Hos AK Nygart har plastikkirurgerne stor erfaring inden for den form for kosmetiske kirurgi, der hedder Bodylift – Belt Lipectomy 360 grader. Et fuldt kropsløft er typisk brugbar for patienter, der har gennemgået store vægttab.

Flere og flere danskere gennemgår et massivt vægttab enten ved hjælp af kostændringer i kombination med motion eller i forbindelse med fedmeoperation. Det er relativt almindeligt, at huden ikke er i stand til at trække sig sammen igen efter sådanne vægttab. Jo ældre man er og jo større vægttab, desto større bliver hudoverskuddet sædvanligvis.

Mange patienter fortæller, at de er utrolig glade for at have opnået et stort vægttab, men at glæden overskygges af alt for meget løs hud på mave, ryg, lår og arme. Fysiske gener som hudirritation, eksem og svamp er også noget, som mange døjer med. Endelig kan man ønske operation af rent kosmetiske årsager.

stort eller lille brystløft

Kom til forundersøgelse ved plastikkirurg

Hvis du har gennemgået et større vægttab, men har problemer med for meget løs hud på den nederste del af mave og ryg, er du velkommen til uforpligtende forundersøgelse, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål, du og kirurgen afstemmer forventninger, og du får en faglig vurdering af, hvad der er teknisk muligt.

Der findes flere typer af bodylift. Det vi tilbyder, er en såkaldt Belt Lipectomy 360 gr, hvor man – i en cirkelform hele vejen rundt om den nedre del af mave og ryg – fjerner den overskydende hud.

NARKOSE/FULD BEDØVELSE

Ved en maveplastik skal du i fuld bedøvelse. Vi har skrevet noget information om fuld bedøvelse, så du kan forberede dig på hvordan det foregår, og hvad du skal huske at gøre inden operationen.

Personlig omsorg og tryghed i moderne faciliteter

Hos AK Nygart kommer patientsikkerhed og tryghed i første række. Vi er et team af specialuddannede sygeplejersker og erfarne narkoselæger, der for de flestes vedkommende har arbejdet sammen i mange år. På vores klinikker er der taget hensyn til alle lovkrav og sikkerhedsbestemmelser.

Vi opererer ikke følgende patienter

  • Der er har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Type 1 diabetes
  • Epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.