OPSTRAMNING AF LØS HUD PÅ MAVE OG ARME

Efterhånden som årene går, ændrer kroppen form. Graviditet, overvægt og alder sætter sine spor på blandt andet mave og arme. Huden mister sin elasticitet, og maven vil miste ungdommens form og fasthed.

En relativ almindelig skade efter graviditet er slap bugvæg, hvis der er nødvendigt, kan vi under en maveskindsoperation opstramme musklerne i bugvægen. Maveskindsoperation er en kirurgisk måde at løfte og genforme maveskindet på.

Bodylift  – Belt Lipectomy 360 gr – Fuldt kropsløft

Hos AK Nygart har plastikkirurgerne stor erfaring inden for den form for kosmetiske kirurgi, der hedder Bodylift – Belt Lipectomy 360 grader. Et fuldt kropsløft er typisk brugbar for patienter, der har gennemgået store vægttab.

Flere og flere danskere gennemgår et massivt vægttab enten ved hjælp af kostændringer i kombination med motion eller i forbindelse med fedmeoperation. Det er relativt almindeligt, at huden ikke er i stand til at trække sig sammen igen efter sådanne vægttab. Jo ældre man er og jo større vægttab, desto større bliver hudoverskuddet sædvanligvis.

Mange patienter fortæller, at de er utrolig glade for at have opnået et stort vægttab, men at glæden overskygges af alt for meget løs hud på mave, ryg, lår og arme. Fysiske gener som hudirritation, eksem og svamp er også noget, som mange døjer med. Endelig kan man ønske operation af rent kosmetiske årsager.

Gratis forundersøgelse ved kirurg

Hvis du har gennemgået et større vægttab, men har problemer med for meget løs hud på den nederste del af mave og ryg, er du velkommen til gratis forundersøgelse, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål, du og kirurgen afstemmer forventninger, og du får en faglig vurdering af, hvad der er teknisk muligt.

Der findes flere typer af bodylift. Det vi tilbyder, er en såkaldt Belt Lipectomy 360 gr, hvor man – i en cirkelform hele vejen rundt om den nedre del af mave og ryg – fjerner den overskydende hud.

Personlig omsorg og tryghed i moderne faciliteter

Hos AK Nygart kommer patientsikkerhed og tryghed i første række. Vi er et team af specialuddannede sygeplejersker og erfarne narkoselæger, der for de flestes vedkommende har arbejdet sammen i mange år. På vores klinik midt i København er der taget hensyn til alle lovkrav og sikkerhedsbestemmelser.