Rynkeguide - din guide til at fjerne rynker

Her på siden har vi samlet de mange typer ansigtsrynker, der findes. Klik dig frem og se, hvilke rynkebehandlinger der kan være aktuelle for dig, hvis du ønsker at få fjernet dine rynker.

Hvilken type rynker kan vi hjælpe dig med?

 1. Panderynker
 2. Vredesrynker/bekymringsrynker
 3. Smilerynker
 4. Hængende øjenlåg
 5. Tunge bryn og pande
 6. Poser under øjnene
 7. Rander under øjnene
 8. Kanin-rynker
 9. Pigmentfejl
 10. Kreppet eller rynket hud
 11. Kindfold
 12. Mundvige
 13. Kæbelinje/hamsterposer
 14. Læberynker
 15. Halsrynker
 16. Dekolletage

Se hvordan en behandling med Botox til at fjerne rynker foregår:

Savner du dit yngre jeg, når du kigger i spejlet? Forhindrer de mange rynker dig i at vise dit friske, veludhvilede jeg? Så lad os hjælpe med at finde det frem.

Hos AK Nygart er rynkebehandlinger et speciale, og det er helt individuelt, hvilken behandling vi anbefaler. Måske skal der mindre til, end du tror. Måske kan vi kombinere flere behandlinger til et resultat, du ikke turde drømme om.

Typisk behandler vi rynker med en injektionsbehandling indeholdende Botulinum toxin, som får de muskler, der skaber rynkerne, til at slappe af. Men i nogle tilfælde skal vi bruge en behandling med Restylane filler, Skinkò e, Profhilo, laser eller ansigtskirurgi for at komme rynkerne helt til livs.

Men lad os først starte med at få på plads hvad Botox egentlig er.

Hvad er Botox?

Botox indeholder giften botulinum toxin, der er dannet af af bakterien Clostridium botulinum. Det er fra denne gift, stoffet der bruges til rynkebehandling får sit kaldnenavn “Botox”. Vi bruger produktet Azzalure fra Galderma til rynkebehandling.

Hvordan virker Botox?

Botox virker ved at forhindre frigivelsen af signalstoffer fra nerve til muskel, sådan at lokale nerve-impulser til musklerne blokeres.  Man anvendte derfor Botox første gang i 1950’erne til behandling af ufrivillige spasmer i bl.a. ben og hals og ved øjenproblemer som skelen og ukontrolleret blinken.

Fra 1980’erne begyndte man at bruge Botox til kosmetiske formål, da botulinum toxin også virker afslappede på de muskler, der giver os rynker i huden.

Behandlingen med Botox kræver ingen særlig forberedese, de tager 10-15 minutter, og effekten kan ses efter ca. 14 dage. Du kan uden problemer fortsætte din hverdag efter behandlingen.

video

Ps. Hvis du synes, at historien om Botox lyder spændende, så kan du læse mere i vores korte gennemgang her.

Men tilbage til vores rynkeguide …

Lad os høre dine forventninger og lægge en plan

Din rynkebehandling begynder altid med en forundersøgelse hos en af vores læger eller sygeplejersker. Det er vigtigt, vi kender dine forventninger og præferencer. Derfor får du lagt en personlig behandlingsplan sammen med den læge eller sygeplejerske, du er til forundersøgelse hos.

Hos AK Nygart har vi ekspertisen i alle slags rynkebehandlinger, så du kan være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling.

Er du det mindste i tvivl, eller har du besluttet dig? Ring til os på 70 27 57 57 eller book tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse online.