Nedfald af bryn og pande

Operation af tunge øjenbryn og pande

Synes du, alderen tynger lidt rigeligt over øjnene, og synes du, at du har fået for tunge øjenbryn, kan du skrue tiden tilbage – enten med et pandeløft eller måske med Botox.

Tiden og tyngdekraften har den helt naturlige følge, at øjenbrynene synker lidt. Er du genetisk disponeret for det, kan det give et kraftigt nedfald af pande og tunge øjenbryn, og du kan komme til at savne dit yngre blik og udtryk.

Der kan der være to løsninger på tunge øjenbryn og pande:

  • Ved et kirurgisk pandeløft løfter vi pande og øjenbryn tilbage på plads. Det giver dig en markant og varig effekt*. Vi tilbyder fire forskellige slags løft i den øvre del af ansigtet. Ved et pandeløft strammer vi panden op via ganske små huller i hårgrænsen. Arrene efter et pandeløft gemmes i hårgrænsen.
  • Ved et pandeløft med Botox får du et optisk løft af brynene. Her lægger vi Botox punktvis i den yderste del over brynet, så de muskler de hiver øjenbrynet ned bliver svækket. Effekten af pandeløft med botox holder i ca. 4 måneder*, hvorefter du kan gentage behandlingen.

Skal du vælge kirurgisk pandeløft eller pandeløft med botox?

Det kan være svært selv at vurdere, om det er øjenlåg eller pande og øjenbryn, der trænger til et løft. Det kan du få afklaret ved en forundersøgelse hos en plastikkirurg eller kosmetisk speciallæge.

Hos AK Nygart er vores kirurger specialister inden for den mest avancererede form for kosmetisk plastikkirurgi – ansigtskirurgi. Ansigtet er en vigtig del af din personlighed og har betydning for mødet med omverdenen. Det kræver stor erfaring og teknisk færdighed, at opnå den bedst mulige version af dine naturlige ansigtstræk ved hjælp af kirurgisk pande-, tindinge- eller øjenbrynsløft.

Book din tid til forundersøgelse nu eller ring til os på 70 27 57 57.