Nedfald af bryn og pande

Synes du, alderen tynger lidt rigeligt over øjnene, og synes du, at du har fået for tunge øjenbryn, kan du skrue tiden tilbage – enten med et pandeløft eller måske med Botox.

Tiden og tyngdekraften har den helt naturlige følge, at øjenbrynene synker lidt. Er du genetisk disponeret for det, kan det give et kraftigt nedfald af pande og tunge øjenbryn, og du kan komme til at savne dit yngre blik og udtryk.

Der kan der være to løsninger på tunge øjenbryn og pande:

  • Ved et kirurgisk pandeløft løfter vi pande og øjenbryn tilbage på plads. Det giver dig en markant og varig effekt*.
  • Ved et pandeløft med Botox får du et optisk løft af brynene. Her lægger vi Botox punktvis i den yderste del over brynet, og effekten holder i ca. 4 måneder*.

Hvad er den rigtige behandling for dig?

Det kan være svært selv at vurdere, om det er øjenlåg eller pande og øjenbryn, der trænger til et løft. Det kan du få afklaret ved en forundersøgelse hos en plastikkirurg eller kosmetisk speciallæge.

Hos AK Nygart råder vi over alle effektive metoder til at behandle rynker, hængende øjenlåg, tunge øjenbryn og pande. Derfor lover vi dig en balanceret rådgivning, der kommer dine forventninger i møde.

Book din tid til forundersøgelse nu eller ring til os på 70 27 57 57.

Se også priser på kirurgisk pandeløft og Botox-behandling.

*Vi understreger at behandlingen mod tunge øjenlåg og pande ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person