Læberynker

Kender du det – du lægger læbestiften lige så fint, og alligevel løber den ud i dine små rynker. Crying lipstick kalder man det. Med lad os lukke munden på det!

Lad os bare sige det, som det er: Rynker på overlæben er et relativt almindeligt alderstegn. Sol, røg og ansigtets mimik gør det ikke bedre, men rolig nu: Selvom de talrige fine rynker på læberne er svære at behandle, er der håb.

1,2,3 gode bud på behandling

Ofte anbefaler vi behandling med filler, Botox eller Restylane Skinbooster – eller en kombination.

Fordelen ved Botox er, at det får musklerne i læben til at slappe af, så de ikke trækker sig sammen og skaber flere små rynker.

Når vi supplerer med filler, får huden ekstra fylde og fugt indefra – og her kan vi samtidig skabe større læber.

Prikken over i’et kan være en Skinbooster-behandling helt lokalt på overlæben. Behandlingen bryder de små linjer i huden og tilfører langtidsholdbar hyaluronsyre gennem mikroinjektioner i huden. På den måde bliver huden glattet ud indefra – så målet med behandlingen er at genskabe hudens normale struktur.

Behandlingerne er kortvarige og relativt smertefri, og du kan fortsætte din dag, hvor du slap, umiddelbart efter.

Få lagt en behandlingplan

Læberynker er ikke så ligetil at glatte ud, men hos AK Nygart er vi specialister i kosmetisk rynkereduktion. Start med en konsultation hos vores specieluddannede personale, så kan I lægge en behandlingsplan, der tager højde for dine ønsker, muligheder og behov.

Ring til os på 70 27 57 57 og få en aftale. Eller book tid til en uforpligtende konsultation her.