Rynker mellem øjenbrynene - vredesrynker

Ser dit spejlbillede tilbage på dig med et lidt vredt eller skeptisk blik? Det kan skyldes rynker mellem øjenbrynene – og dem kan du gøre noget ved.

Mange kalder dem vredesrynker* eller bekymringsrynker, og de kan sætte sig mere eller mindre permanent. Også selvom du hverken er vred eller bekymret.

Rynker mellem øjenbrynene er dynamiske rynker, der opstår, når musklerne folder huden det samme sted igen og igen. Løsningen er at få musklerne til at slappe af, og derfor begynder behandlingen typisk med Botox. Når musklerne ikke længere trækker sig sammen, glatter rynkerne sig ud. Effekten ser du i løbet af 2 uger, og den holder i ca. 4 måneder.

Lette eller dybe rynker mellem øjenbrynene?

Hvis dine rynker er lette til moderate, kan regelmæssig behandling med Botox for det meste få dem til helt at forsvinde. Er rynkerne dybere, kan det være, du synes, der skal mere til. Her kan vi fylde rynkerne op indefra med en filler. Filleren er midlertidig.

Bemærk, at filleren ikke kan stå alene. Din hud vil stadig danne rynker, hvis musklerne trækker sig sammen. Derfor behandler vi i to step:

  • Først Botox, der får dine muskler til at slappe af.
  • Derefter finish med filler, hvis du ønsker større effekt.

Og bare rolig, du kan sagtens bevare din mimik i ansigtet, selvom du bruger Botox. Det styrer vi med sikker hånd.

Behandlingen med Botox kan i øvrigt give en helt anden positiv effekt: Hvis du lider af spændingshovedpine, kan Botox ofte lette hovedpinen eller få den til at forsvinde. Det bliver der nu forsket i.

Lad os mødes først

Inden vi går i gang med behandlingen af dine rynker mellem øjenbrynene, er det vigtigt, vi kender og forstår dine forventninger til resultatet. Derfor begynder din Botox-behandling altid med en konsultation hos vores speciallæge. Sammen lægger I en personlig behandlingsplan for dig.

Hos AK Nygart mestrer vi alle markedets sikre og effektive rynkebehandlinger, så du kan få netop det resultat, du ønsker dig.

Ring til os på 70 27 57 57 eller book tid til en uforpligtende konsultation her.

*Vi understreger at behandlingen mod vredes-rynker ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person