Kreppet eller rynket hud

Du ser det måske på overlæben, i panden eller på hænderne: Huden bliver kreppet eller rynket før tid. Det er der heldigvis råd for.

Solen er ofte synderen, hvis din hud viser tidlige ældningstegn. Men hos AK Nygart har vi flere effektive metoder til at komme både kreppet og rynket hud til livs:

Profhilo udglatter kreppet hud indefra

Profhilo er en injtektionsbehandling der tilføjer fugt til huden i f.eks. ansigtet, på halsen eller på håndryggene indefra. Men udover at fugte huden har Profhilo også en remodellerende effekt på kreppet hud, der har mistet sin spændstighed.

Profhilo har markedets højeste indhold af hyaluronsyre, og gennem få injtektionssteder kan vi fordele produktet til hele det pågældende område, som over flere måneder vil have en udglattende effekt.

Skinbooster fugter huden indefra

Restylane Skinbooster er en behandling, der tilfører huden fugt indefra. På den måde bliver hudens struktur og elasticitet væsentligt forbedret*.

Indefra? Ja, behandlingen tilfører huden langtidsholdbar hyaluronsyre indefra gennem mikroinjektioner i huden. På den måde bliver huden glattet ud indefra. Den genvinder sit kollagenniveau, de elastiske fibre og sin ungdommelige fasthed – men uden at ændre form.

Restylane Skinbooster er velegnet både til ansigtet og udsatte områder som dekolletage og hals, læber og hænder. Behandlingen er også effektiv til hud med ar efter akne, store porer og kreppet overflade*.

Frax-laser får huden til at forny sig selv

Med Frax benytter man sig af det faktum, at huden fornyer sig selv, når den får en kontrolleret skade. Behandlingen med Frax-laser stimulerer huden til at danne nye kollagenceller, og de booster huden ved at forbedre både over- og underhudens struktur. Frax-laser er effektiv til både dybe linjer og kreppet hud*. Læs mere her.

Botulinum toxin stopper rynkerne

Hvis rynkerne skyldes de bevægelser, dit ansigt foretager igen og igen, kan Botox lægge en dæmper på dem. Når vi lægger Botox under huden, får det musklerne til at slappe af. Det betyder, at de ikke længere trækker sig sammen per refleks, og huden bliver automatisk glattet ud*. Botox kan for eksempel bruges til at fjerne rynket hud i panden, ved hagen eller omkring øjnene.

Hvad er den bedste behandling for dig?

Det er vigtigt for os at kende dine forventninger, inden vi lægger en behandlingsplan for dig. Derfor begynder en behandling for kreppet eller rynket hud altid med en personlig forundersøgelse hos en af vores specialuddannede sygeplejersker.

Hos AK Nygart råder vi over alle effektive metoder til at reducere netop din huds ældningstegn, så du får en helt personlig og individuel behandlingsplan.

*Vi understreger at behandlingen mod kreppet eller rynker hud ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person