Sådan kan du stramme din hals op

Stivner smilet lidt i spejlet, når dit blik vandrer ned til halsen? Ligesom hænderne er halsen ofte et overset område. Vi bruger cremer og får diverse behandlinger i ansigtet. Men huden på halsen kræver også pleje for a bevare sin friskhed.

Så lad os foreslå en behandling, der giver dig dit yngre udtryk tilbage.

Et kirurgisk halsløft bliver du glad for

Kalkunhals er det meget beskrivende navn for, at huden på halsen både er blevet slap og rigelig. Typisk ligger det i generne – og bliver tydeligere med årene.

Her anbefaler vi ofte et halsløft, gerne i kombination med et løft af hele underansigtet – eller et kirurgisk ansigtsløft. Det kan også være en god idé at supplere med en fedtsugning af halsområdet. Tilsammen opnår du et smukt og tydeligt resultat, du kan glæde dig over i mange år.

Smukkere hud på halsen med hyaluronsyre

Er det rynkerne eller linjerne på halsen, du gerne vil glatte ud? Og vil du gerne undgå kirurgi?

Så er Profhilo og Frax-laser to meget effektive behandlinger.

Profhilo tilfører huden fugt indefra, så hudens struktur og elasticitet bliver væsentlig bedre. Med en profhilo-kur får du 3 behandlinger med 2 ml. hver gang fordelt over ca. en måneds interval. Hver behandling består i punktvise injektioner med hyaluronsyre, der trin for trin giver dig en mere fyldig, glat og spændstig hud.

Frax-laser kan sætte denne proces hurtigere i gang ved at lave en kontrolleret skade i underhuden. Det stimulerer dannelsen af nye kollagenceller, og de puster nyt liv i huden ved at ændre på over- og underhudens struktur.

I nogle tilfælde kombinerer vi Profhilo og Frax-laser – med et rigtig smukt resultat.

Din hudforyngende hals-behandling starter her …

Kirurgisk behandling af overflødig halshud kræver en individuel konsultation hos en af vores plastikkirurger først. Hvis du har en af de øvrige kosmetiske behandlinger i tankerne, kan en af vores specialuddannede sygeplejersker hjælpe dig i gang.

Hos AK Nygart råder vi over alle effektive metoder til at behandle rynker og overflødig hud, så vi har det bedste afsæt for at lægge en behandlingsplan, der passer til dig. På den måde kan vi hjælpe dig frem til det resultat, du går og drømmer om.

Giv os et ring på 70 27 57 57, så finder vi en tid til dig. Du kan også booke en uforpligtende konsultation her.