Dekolletage

Engang var huden smuk og spændstig, men dekolletagen – huden fra halsen til kavalergangen – er sart og meget udsat for alderstegn. Så det er måske tid til en foryngelseskur.

Det særlige ved huden på dekolletagen er, at den både er sart og samtidig ofte udsat for sol. Det sætter sine spor i huden på brystet – typisk i form af kreppet hud, pigmentforandringer og karsprængninger.

Laserbehandling forynger huden

Er det særligt pigmentforandringer og karsprængninger, der tager opmærksomheden, anbefaler vi gerne en hudforyngende behandling med IPL. Den virker bredt, og du kan sige farvel til pigmentering og karsprængninger*.

Ønsker du samtidig at få reduceret kreppet hud, kan du i samme omgang benytte vores Frax-laser. Den går ind og laver en kontrolleret skade i huden, som får den til at gendanne sig selv. Vi anbefaler Frax-laseren sammen med IPL-behandlingen for det optimale udbytte af laserbehandlingen.

Profhilo giver fugt indefra

Hvis det er den rynkede hud i kavalergangen, du gerne vil stramme op, er Profhilo løsningen. Profhilo er en injektionsbehandling der består af stabiliseret,  hyaluronsyre, der opstrammer og forebygger slaphed i huden. Ud over at styrke og fugte huden har Profhilo også en remodellerende effekt på ældning af væv, der begynder at miste sin spændstighed.

Få din individuelle behandlingsplan

Behandling af rynker, karsprængninger og pigmentforandringer kræver en individuel konsultation hos en af vores specialuddannede sygeplejersker. Her lægger I sammen en kosmetisk behandlingsplan, der tager højde for din hud og dine ønsker. Hos AK Nygart råder vi over alle effektive metoder at forynge din hud, så du får et ekspertsyn på netop din situation og en grundig faglig anbefaling.

Giv os et ring på 70 27 57 57, så finder vi en tid til dig. Du kan også booke en uforpligtende konsultation her.

*Vi understreger at dekolletage behandlingen ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person