Dekolletage

Engang var huden smuk og spændstig, men dekolletagen – huden fra halsen til kavalergangen – er sart og meget udsat for alderstegn. Så det er måske tid til en foryngelseskur.

Det særlige ved huden på dekolletagen er, at den både er sart og samtidig ofte udsat for sol. Det sætter sine spor – typisk i form af kreppet hud, pigmentforandringer og karsprængninger.

Laserbehandling forynger huden

Er det særligt pigmentforandringer og karsprængninger, der tager opmærksomheden, anbefaler vi gerne en hudforyngende behandling med IPL. Den virker bredt – så du både ser færre rynker, og du kan sige farvel til pigmentering og karsprængninger*.

Dermaroller glatter rynkerne

Hvis det er den rynkede hud i kavalergangen, du gerne vil stramme op, er den medicinske Dermaroller en effektiv løsning. Dermarollerens små fine nåle laver mikroskopiske huller i huden, og det stimulerer hudens egen fornyelse gennem dannelsen af nye kollagenceller. De booster huden ved at ændre på over- og underhudens struktur, så din hud får ny glød og spændstighed*.

Få din individuelle behandlingsplan

Behandling af rynker, karsprængninger og pigmentforandringer kræver en individuel konsultation hos en af vores specialuddannede sygeplejersker. Her lægger I sammen en kosmetisk behandlingsplan, der tager højde for din hud og dine ønsker. Hos AK Nygart råder vi over alle effektive metoder at forynge din hud, så du får et ekspertsyn på netop din situation og en grundig faglig anbefaling.

Giv os et ring på 70 27 57 57, så finder vi en tid til dig. Du kan også booke en uforpligtende konsultation her.

 

*Vi understreger at dekolletage behandlingen ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person