Pigmentpletter - Pigmentforandringer forårsaget af sol og alder

Er du glad for solen, men svarer din hud med et mylder af pigmentpletter? Eller har årene bare sat deres lidt triste spor med karsprængninger og mørke plamager? Lad os finde din fine og jævne hudtone frem igen.

Sol og alder rimer desværre ofte på pigmentpletter og en ujævn hudtone. Har du den sarte nordeuropæiske hudtype, er du særligt udsat, og pigmentforandringerne bliver mere og mere tydelige. Ofte ser vi, at det frister til at tage mere sol – for at dæmpe det ældede udtryk – men resultatet er, at huden blot ældes endnu hurtigere. I stedet kan man bruge laserteknologi til fjernelse af pigmentpletter i ansigtet.

Spol tiden tilbage med hudforyngende laser

Vil du gerne ud af den dårlige spiral, kan du bryde den med hudforyngede laserbehandling. Behandlingen kan fjerne pigementpletter ved at genoprette hudens tone og struktur – og som bonus kan den bidrage til at mindske rynker.

Den hudforyngende laserbehandling går også under navnet Photorejuvenation, og den kan:

  • Fjerne brune pigmentpletter, fx i ansigtet og på brystet.
  • Fjerne røde karsprængninger, fx på kinder og næse.
  • Forbedre hudens struktur og spændstighed.

Priser – Laser

OMRÅDE PRIS
Kinder kr. 1.000,-
Næse kr. 800,-
Kind og næse kr. 1.400,-
Hele ansigtet kr. 2.000,-
Hænder kr 1.200,-
Decolletage/bryst kr 1.800,-
Hals og bryst kr 2.500,-

Hvordan virker IPL-behandlingen?

Behandlingen benytter en meget kort lyspulslængde, så lyset fremkalder en let og kontrolleret inflammation i læderhuden. Dermed stimuleres hudens bindevævsceller til at øge produktionen af kollagen, elastin og glucosaminoglycaner – og på den måde forbedre hudens struktur og spændstighed. Det vil resultere i, at pigmentpletterne i ansigtet bliver mindre tydelige eller helt forsvinder.

Pigmentpletter som følge af ar eller brandskader

Hvis dine pigmentpletter er kommet som følge af ar og brandskader, kan de ikke fjernes med laser. Men bare rolig – i stedet kan de reduceres med biophora peeling. Biophora peeling er en yderst effektiv medicinsk peel, der går målrettet mod at eksfoliere de døde hudceller i hudens overfladelag. I løbet af få dage til en uge vil du se:

  • Reduceret hyperpigmentering/brune pletter.
  • Mindre ujævn hud.
  • En sund glød.

Eller kort sagt: Smukkere hud.

Priser – Biophora peeling

Biophora peeling kr. 1.800,-
3 behandlinger kr. 4.800,-

Få en individuel vurdering – gratis

Vil du gerne have en faglig vurdering af, hvordan din hud kan få sin smukke tone tilbage? Så kom ind til en gratis forundersøgelse hos en af vores specialuddannede sygeplejersker. Hos AK Nygart har vi alle effektive behandlinger af pigmentforandringer og karsprængninger til rådighed – så du får din helt egen behandlingsplan baseret på den nyeste viden på området.

Ring og få en aftale på 70 27 57 57 eller book tid til en uforpligtende konsultation online.