Fjernelse af pigmentpletter/pigmentforandringer forårsaget af sol og alder

Er du glad for solen, men svarer din hud med et mylder af brune pletter? Eller har årene bare sat deres lidt triste spor med karsprængninger og mørke plamager? Lad os fjerne dine pigmentpletter og finde din fine og jævne hudtone frem igen.

Sol og alder rimer desværre ofte på pigmentpletter og en ujævn hudtone. Har du den sarte nordeuropæiske hudtype, er du særligt udsat, og pigmentforandringerne bliver mere og mere tydelige. Ofte ser vi, at det frister til at tage mere sol – for at dæmpe det ældede udtryk – men resultatet er, at huden blot ældes endnu hurtigere. I stedet kan man bruge laserteknologi til fjernelse af pigmentpletter i ansigtet.

Spol tiden tilbage med hudforyngende laser

Vil du gerne ud af den dårlige spiral, og have fjernet dine pigmentpletter, kan du bryde den med hudforyngede laserbehandling. Behandlingen kan fjerne pigmentpletter ved at genoprette hudens tone og struktur – og som bonus kan den bidrage til at mindske rynker.

Den hudforyngende laserbehandling går også under navnet Photorejuvenation, og den kan:

  • Fjerne brune pigmentpletter, fx i ansigtet, på brystet og på hænderne.
  • Fjerne røde karsprængninger, fx på kinder og næse.
  • Forbedre hudens struktur og spændstighed.

FØR

EFTER

Hvorfor opstår pigmentpletter?

Pigmentpletter er ujævnheder i huden, som ofte skyldes overproduktion af melanin. De kan opstå på grund af solskader, hormonpåvirkninger eller aldring af huden. Pigmentpletter kan være mørke eller lyse og forekommer oftest i ansigtet, på brystpartiet og på hænderne. Det er muligt at fjerne pletterne med professionel behandling. Hos os kan du få effektive behandlinger, der ensarter din hudtone og reducerer pigmentpletterne.

Hvordan virker IPL-behandlingen?

Behandlingen benytter en meget kort lyspulslængde, så lyset fremkalder en let og kontrolleret inflammation i læderhuden. Dermed stimuleres hudens bindevævsceller til at øge produktionen af kollagen, elastin og glucosaminoglycaner – og på den måde forbedre hudens struktur og spændstighed. Det vil resultere i, at pletterne i ansigtet bliver mindre tydelige eller helt forsvinder.

Få en individuel vurdering – gratis

Vil du gerne have en faglig vurdering af, hvordan din hud kan få sin smukke tone tilbage? Så kom ind til en gratis forundersøgelse hos vores eksperter. Hos AK Nygart har vi alle effektive behandlinger af pigmentforandringer og karsprængninger til rådighed – så du får din helt egen behandlingsplan baseret på den nyeste viden på området.

Ring og få en aftale på 70 27 57 57 eller book tid til en uforpligtende konsultation online.