HUDFORYNGELSE: YNGRE UDSEENDE MED PHOTOREJUVENATION

Mange mennesker oplever, at deres teint bliver mere ujævn med alderen. Mørke plamager, brune pigmentpletter eller røde karsprængninger giver et uensartet og ældet indtryk. Men smuk teint hører ikke kun ungdommen til. Hudforyngelse, som også går under navnet photorejuvenation, er en behandlingsform med karlaserteknikken IPL/Ellipse.

Metoden fjerner på en gang pigmentskjolder, sprængte blodkar og rødme, samt forbedrer hudens struktur og overflade, og giver derved huden et yngre og friskere udseende*. Hud på ansigt, hals, bryst og krop kan forynges ved hjælp af metoden*.

Ensartet teint

Det er relativt enkelt at behandle for sprængte blodkar. Når de sprængte blodkar påvirkes af opvarmningen fra højenergilyset, lukker de sig sammen, forsvinder og er ikke længere synlige*.

Pigmentskjolder og pigmentpletter, som ligger i overhuden kan også nemt fjernes med IPL. Ved behandlingen opsuges lyset af det farvede pigment i pigmentpletterne/skjolderne. Når lyset opsuges, omdannes det til varme, og pigmentcellerne destrueres. Pigmentforandringerne bliver mørkere i nogle dage og skaller herefter af. Pigmentskjolder, som ligger i dybere hudlag, er vanskelige at fjerne.

Forbedring af hudens struktur

For at opnå forbedring af hudens struktur anvendes en meget kort lyspulslængde, sådan at lyset, som trænger ned i læderhuden (dermis), fremkalder en let og kontrolleret inflammation. Det gøres for at påvirke produktionen af vækstfaktorer, der igen stimulerer hudens bindevævsceller til at øge produktionen af kollagen, elastin og glucosaminoglycaner, som alt sammen øger hudens struktur og spændstighed*.

Du skal regne med 1-4 behandlinger med ca. 1 måneds interval, afhængig af typen og graden af fejlpigmentering og karsprængninger.
Behandlingen tager ca. 30 minutter. Allerede efter den første behandling vil du kunne se en tydelig forbedring.

Inden du beslutter dig for en behandling, gennemgår vi naturligvis hele forløbet på klinikken, så du føler dig tryg hele vejen igennem.

Vi behandler ikke personer med asiatisk hudtype, da risikoen for forbrænding er for høj.

AK Nygart er en af de første private klinikker i Danmark, der startede behandlinger ved hjælp af højenergilys.

 

*Vi understreger at hudforyngelse-behandlingen ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person

GRATIS FORUNDERSØGELSE

Professionel rådgivning er essentielt for et godt resultat uanset behandling. Ved en personlig forundersøgelse på klinikken vil en af vores specialuddannede sygeplejerske undersøge dig, og sammen vil I lægge en plan for hvordan netop din behandling bør forløbe, for at du opnår det bedste resultat med IPL-hudforyngelse.

BESTIL FORUNDERSØGELSE HER

Podcast om ansigtsbehandlinger

Hvad er hudforyngelse med IPL? Er det en behandling, der passer til dig? Hør mere om vores ansigtsbehandlinger i denne podcastepisode, hvor vores kosmetolog Marianne guider dig igennem vhvilke behandlingerne, der er egnet til forskellige hudproblemer.

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU